През НОЕМВРИ при теб ще се явя, но ще поритам още малко засега!

• 14 273
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • София
 Здравейте утре и аз съм на преглед а пък корема ме стяга от събота. Мъжа ми вик да не го плаша и си мисли ,че е параноя. Аз съм за стъклени шишета и каучук Вие на какво мнение сте по въпроса.
 Момичета и мен ме сдобиха с бархетна ношншца. Вали вземи я и ще се снимаме за спомен.

# 196

Честит рожден ден на рожденячката-жива,здрава,семейно щастие и прекрасно бебе-ноември!

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 18:07 от didipidi

# 197
Ее рожденничката разконспирираха те  smile3510

newsm81 baloni hbday hbdtu baloni newsm81

# 198
Здравйте Мамчета как сте.Аз днес цял ден спя преди малко се събудих че ще ходим на Видеозон.МИЛА ЧРД БЪДИ ЖИВА ЗДРАВА И МНОГО ЩАСЛИВА 

# 199
Привет Hug

Руми, много се радвам, че всичко е наред, само дето се ошашка!

Мери, бе много сладък Алекс, пу-пу, прииска ми се да го погаля през монитора, много ме разнежи. И наистина изглежда много оформен и голям за кг, които пишеш Grinning Продължавай да ни държиш в течение как сте Grinning
И след две годинки, малко да възстановим здравето, ще видиш как ще се пробваме за второ детенце Grinning

ДиДи, моят термин е 12.11, така че секциото явно ще е по-рано и малко ще се разминем вероятно, но всичко да е наред, ще споделяме после радостите Grinning

Аз нещо от 2 дни съм се вкиснала доста, в резултат днес на ЖК кръвното ми беше 80/40, даже под 40 била долната граница Shocked не ми се беше случвало досега.

# 200
Саса, моето мнение е, че каучуковите биберони са гадни. Предният път бях взела един, той след първото стерилизиране добива гаден вид и после все ти се струва, че е мръсен. Отделно бебата не го искаше, така и го изхвърлих, неизползван.
За стъклените шишета - по-хубави са, стига да не ти се налага да ги стерилизираш в микровълнова печка. Аз заради това избрах вариант с пластмасови шишета. Но по принцип нямам и намерение да използвам шишета първите месеци, ще купя едно, ей така, да има Simple Smile.

Ели, няма да се шашкаш, мила, както и сама казваш - все трябва да излезе бебо. Аз пък вече нямам търпение да излиза дребчо, ама на, на мен са ми сложили запор до края на месеца Laughing

А каката  лекинко ме изморява - като я взема от градина, държи да ходим на разходка, съответно 2-3 часа ходене не ми мърда, вече си мечтая за дъжд и лошо време Tired Laughing

# 201
  • Бургас
Мила - много здраве, късмет и любов ти желая! bdbaloni
Freshbreeze - стискам палци всичко да е ОК! При Доганов и кой още ще раждаш? Пиши на лични, ако имаш време!
Gillian - благодаря ти за мнението, беше ми много полезна, опитах се дати пратя съобщение на "лични", но кутията ти е препълнена! Simple Smile
Мамите с грип и настинки - да се оправят бързо!
Всички, които са били на преглед - честито за хубавите новини!
Ели - стискай още малко, ако ли пък не - не се притеснявай - той бебо си знае работата!:lol:
За шишетата и аз съм на мнение, че от стъклото по-добро няма! Винаги може да се извари във вода за 5 минути с малко сода бикарбонат, а аз лично за себе си съм против ежедневната стерилизация след първите 7-8 дни от раждането на бебето. Взела съм 2 шишета, но се надявам да ми трябват само за водичка! Praynig
Лека и спокойна вечер на всички!

# 202
Видях си тиквичката  Grinning - 33 седмички, 2.100кг, 44 см, всичко и е наред. Док ми заяви, че до 38 седмица никакво раждане  Grinning, да видим ще устискаме ли до тогава... много далече ми се вижда.

Мила, честит рожден ден  Hug

# 203
И аз за протокола на първа страничка- мисля да раждам в Шейново, но в крайна сметка до където стигна. Зависи по кое време на денонощието ме свари, предпочитам да е през ноща поне ще избегна задръстванията  Laughing .
 Днес бях на ЖК , всичко е наред. И това бебе се очаква да е  мъничко с 200-300 гр повече от първото (то беше 2250) . Да  е живо и здраво, килограмите се качват после. Пак ще си раждам седалищно най-вероятно,същите килограми си качих за цялата бременност. Абе изобщо историята се повтаря, дано и раждането ми е също толкова леко и бързо като първото(само шев и кройка да няма).
Всички болни да се оправят бързо.
Лейдибеби, спокойно!!! Ще дойде спалничката на време Peace

# 204
Тонеска - понеже ползвам част от твоя списък имам едно въпросче ако може  newsm03 те са три всъщност  Mr. Green
1.Тези изследвания и обменна карта кога се взимат и от кой и какви точно са тея изследвания.
 2.Дрешките за бебчо-какви по-точно.
 3.Какъв сапун ще препоръчаш?

Извинявам се ако са ми глупави въпросите, ама нали ми е за пръв път и .....  newsm78 много неща не знам  newsm12

Шехерезина - първото дете в Шейново ли си го раждала, при кой доктор и имаш ли някакви препоръки за там  Simple Smile

# 205
mimeto, в шейново да. При дежурния екип, доволна съм пък и беше точно в навечерието на Коледа. За предродилно нищо не мога да ти кажа, тъй като нямаше време да ме настаняват. За след това, ако имаш нещастието да те настанят на първия етаж е малко мизерия с тоалетната. Но пък нещата може да са се променили, в крайна сметка се търпи за няколко дни.Това са бели кахъри както се казва  Wink

# 206
Щото и аз ще раждам там , вече съм решила и не е лошо да чуеш инфо от някой др.
Така че ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ  Hug

# 207
Привет и от мен!  Hug

Днес майка ми пристигна, че мъжът ми замина в командировка, та да имам подкрепление за малката, в случай че бебо тръгне.Въпреки че таткото ме строи "Кака така ще раждаш преди 8-ми, нали чак тогава си на лекар"  Crazy Да му имам мъжката логика.

Айде да се похваля...най-накрая се наканих и си стегнах чантата за родилния дом  bowuu Вече съм в бойна готовност.

Ели, споко душицо, на мен хем ми е за втори път и пак съм се ошашкала.  Crazy
Мимето, аз също първия път раждах в Шейново при д-р Румен Велев.Много съм доволна и сега пак при него и пак там.Бях във ВИП стая и бях доволна от условията.А за обменната карта...трябва да ти я издатат там, където са ти следили бременността.
Саса, моята щерка пък не искаше никакви биберони още по-малко пък силиконови.Ако засмучеше нещо макар и за малко беше каучуков.На края след като изпробвах всички марки, най-после намерихме нейния...Каучуков биберон на Мадъркеър с черешовидна форма.Така че си е до детенце.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА !   bouquet

Лека вечер тумбачета  Hug

# 208
За шишетата - четох в дебелата книга, че ако изцеждаме мляко, за предпочитане са пластмасовите шишета. По стените на стъклените се задържали ценни вещества, които изграждат имунитета на бебето и така то се лишавало от тях. Иначе за поддръжка и аз съм за стъклените - по-лесни и хигиенични за поддържане. Взела съм само едно от 125мл. за всеки случай, защото много се надявам да се справим само с кърма, а вода не се препоръчвала докато бебето е на кърма.

За каучуковите биберони-били по-неподходящи за обработка при висока температура от силиконовите и по-лесно се деформирали, но пък силиконовите се драскали и цепели и трябвало по-често да се сменят. Аз взех един каучуков просто, защото ми изглеждаше по-екологичен.
Е, това е само на теория. На практика ще видим, живот и здраве, по-късно Wink

# 209
  • Пирдоп
Привет. Днес се хранихме с шише за първи път. Много съм щастлива. То 1 час до никъде не ни стигна - докато се науча как да държа шишето и какво да правя, то стана време да излизам.
Леле как се разтреперих, цялата се тресях, чак главичката му се тресеше от мен. Много ме беше страх. По едно време потта течеше от мен от всякъде, така се бях изпотила цялата, ама беше най-големия кеф, особено накрая когато вече започна да цока като бебе. Ама и то ми е добричко бе, бързо се учи горкото. От утре ще го храня три хранения - в 1, в 4 и в 7. 
Ще се прибираме много късно и не знам дали ще имам сили да влизам всяка вечер. Иначе и днес беше в кувиьоза, пак е задържал - все още е 1700. Докторката каза, че е нормално това неравномерно качване.
Прегръщам ви много силно, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт