През НОЕМВРИ при теб ще се явя, но ще поритам още малко засега!

• 14 251
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!
Благодаря за късметлийското кафенце! Дано въпреки студа, денят да е пълен само с добри новини.
А бе, я да ви питам - на някой случвало ли му се е да му се схване мускул не на крака, а на матката??? На мен вече няколко пъти ми се случва. Последно снощи. През нощта, при опит да се мръдна, за секунди ме проряза от едната страна адска болка. Аз го сравнявам точно с крампите на краката.
Опитах се да намаля Магнерича тия дни, но нещо май... И аз не мога да разбера какво се случва с мен. Не са ми зачестили безболезнените контракции. Но не ми е нещо наред корема - особено последните 2-3 нощи нещо като мускулна треска, а всъщност няма откъде, защото аз почти не съм излизала някъде.  newsm78 Мисля чак в петък да посетя докторката си.

# 136
Добро утро момичета Hug
Да се похваля,  и ние вече сме в деветото квадратче. То не остана newsm78. Изпратихме татито на работа и пак съм сама, снощи поплаках малко на рамото му затова, че не ми стига вниманието му и искам повечкото да е до мен ама няма как трябва да се изкарват парички за да посрещнем достойно новия член на семейството.Станах много чуствителна.
За козметика , мисля да ползвам Себа мед или Бюбхен.

# 137
  • София
Добро утро момичета!!!!
Мери продължавайте в същия дух, мислено сме с вас!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз купих в събота козметиката, на Себа мед - шампоан, олио, крем п/в подсичане и кремче за лице - защитно. А също така ни подариха и от онези бебешки албуми с картинки, място за писане и снимки. Нашият е на Фют и толкова много ми хареса, очите ми останаха в него Hug.
Вчера моя бебок беше супер, такова ритане от дълго време не беше имало. Едновременно с крака горе високо бие, а с ръцете ниско долу. Аз също си го нося ниско, но вчера като задрапа с ръчички и имах чувството, че път си проправя Laughing. У нас също са болни всички, аз за сега се държа.  Simple Smile Но ми става много трудно това спане, такива болки в кръста имам, че местенце не мога да си намеря.
Да ви призная честно, чак вчера вечерта се осъзнах, колко малко време ми остава Shocked и, че съвсем скоро ще дойде малкия човек и дните ми ще бъдат напълно различни вече!  ylinfant newsm30 smile3504 Misc Baby Bottle newsm32 1stroller 1crib feeding newsm07
Лек ден на всички  Hug

# 138
Norass/ Лори   ибх искала да те помоля за нещо ако не те затруднява , тъй като от  форума разбирам ,че си във Франция . Става въпрос за количките Graco  много съм си харесала този модел http://www.babyage.com/products/7b00kas3_graco_graco_quattro_tou … travel_system.htm но тук в Българи я / Пловдив / няма и да има цените ме побъркват #Crazy #Crazy Нашият татко утре заминава за Франция , молбата ми е ако знаеш някакъв линк за магазините във Франция, дистрибутори на количките или нещо такова, малък ориентир от къде може да си я закупим количката  ще  ти бъда много благодарна  Hug  Hug  Нашият татко ще бъде в град Тур и просто незнам от къде да започна търсенето ......... Благодаря ти предварително  !!!  Grinning

# 139
  • някъде там......
Добро утро и от нас, мамчета!
Я да питам тези, на които вече са им записвали тонове, всичко наред ли беше при вас, че аз нещо съм се ошашкала. В смисъл, казвали ли са ви, че има нещо, което не е съвсем наред, но не бива да ви притеснява. Именно  заради тоновете ме викат всяка седмица при док. Sad

# 140
Добро утро от мен, мацки!  261uu
Днес съм на голям кеф, туко що се връщам от ЖК, доктора каза че всичко е наред, бебка е 2000гр. и по всички размери си отговаря на седмичката, пусна ми микробиология на влаг. секрет, а другите изследвания другата седмица ще ги пуснем.Даде ми прахчета с магнезий да пия, защото получавам едно сърцебиене.

Шопи мерси за кафенцето!

Нелчо трябва много да внимаваш с това твое кръвно, какво казва доктора ти, прати ли те при кардиолог? Трябва да изясните проблема, за да решите как е най добре да раждаш.

На болните мами бързо оздравяване! Flowers Four Leaf Clover

Отивам да пазарувам, че още нищо нямам купено за болницата, даже и сапунерка newsm78, абе уж съм спокойна душа, а снощи  като се събудих едно безсъние започна да ме гони, ама това е само началото.

# 141
Добро утро!
Трудно го намирам добро, но нали вече е нов ден....Тук, във Варна, цяла нощ така вилня и фуча, че не можах да мигна и сега едва гледам. Явно бебето усети, че нещо ме смущава нощес, защото му удари голям екшън.
В събота излязохме да си купим тасове на колата, че ни ги откраднаха и аз се възползвах да намажа страхотни лачени боти. Докато се сдобия с тях, обаче, изпопритесних народа-като ме хванаха едни болежки и едни позиви за тоалетна (точно както казват, че било при раждане), де що столче по магазините видях, на всяко седнах. Вървях като охлюв и мъжо до мен бледен, аха да припадне от страх за жената Laughing

Мила, възползвах се от линка за Грако, който си дала, за да проверя какво има към количката, но и тук не пишат. Ние с Нелчо ще сме със същия модел, но ми се искаше да знам освен дъждобран дали има покривалото за крака и кошчето дали и то има такова покривало. Ама пусто като никъде на са го писали Sad Явно ще трябва да устискам още 5-6 дни докато ми дойде количката.

Ей сега сметнах, че ми остават още 27 дни и ме хвана тревогата. Като гледам всички минаваме по един и същи път, та това ме успокоява.

# 142
  • София
 Добро утро има ли някой от Люлин който нямя кяква да прави. След малка отивам на Кооперативния пазар.

# 143
Добро утро!
Трудно го намирам добро, но нали вече е нов ден....Тук, във Варна, цяла нощ така вилня и фуча, че не можах да мигна и сега едва гледам. Явно бебето усети, че нещо ме смущава нощес, защото му удари голям екшън.
В събота излязохме да си купим тасове на колата, че ни ги откраднаха и аз се възползвах да намажа страхотни лачени боти. Докато се сдобия с тях, обаче, изпопритесних народа-като ме хванаха едни болежки и едни позиви за тоалетна (точно както казват, че било при раждане), де що столче по магазините видях, на всяко седнах. Вървях като охлюв и мъжо до мен бледен, аха да припадне от страх за жената Laughing

Мила, възползвах се от линка за Грако, който си дала, за да проверя какво има към количката, но и тук не пишат. Ние с Нелчо ще сме със същия модел, но ми се искаше да знам освен дъждобран дали има покривалото за крака и кошчето дали и то има такова покривало. Ама пусто като никъде на са го писали Sad Явно ще трябва да устискам още 5-6 дни докато ми дойде количката.

Ей сега сметнах, че ми остават още 27 дни и ме хвана тревогата. Като гледам всички минаваме по един и същи път, та това ме успокоява.

Намам и аз информация силно се надявам Лори да ми помогне  Hug  Hug
Много искам такава количка

# 144
  • София
Добро утро!
Как се омързеливих откакто съм в болничен, направо не мога да се позная. Два дни поред спя до 10, а това не помня да ми се е случвало освен след парти  Laughing
Успешен ден ви желая и си обличайте дебелите дрешки, че навън е кучи студ.

# 145
добро утро и от мен!
до сега всяка сутрин си пиех кафенце,ама днес се оказа че вече немога. Само докато го помирисах и ми се пригади Sick
от днес минавам на мляко с какао

# 146
  • София
Бубе много ме разсмя Laughing. Все пак си купила боти, докато моя щеше да ме прибере веднага Laughing. Та като го споменах, отивам да пиша курсовите работи на моя мъж, че нещо се мотам, и ще взема да родя преди да съм ги написала, и не друго, ами ще ми ги донесе в болницата да ги пиша. Laughing

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 10:09 от aleksa_sm

# 147
Добър ден мами,докато ви изчета и стана ден Crazy
Мери прекрасен е Алекс,да расте бързо и да се прибира да радва мама и татко,невероятно слънчице,много добре наддава,така ми бе интересно да те чета,нямам търпение и аз!
В петък бяхме на последната пренатална диагностика при доц.Балев,вече сме 1.950 кг бебка е главично разположена и всичко с органите й е наред,много съм щастлива и се успокоих доста.Само че ми каза по размерите й ориентировъчна дата 01.12.,но ще видим!
За болките в срамната кост - едва се обръщам в леглото,а като ставам направо се повдигам с ръце,мнооого неприятни болки,вие сте напреднали с покупките трябва вече и аз ,приятно ми е много,но сега на заплата ще вилнея! Joy

# 148
Здравейте, мамчета  Hug Как сте?  Надявам се всичко при вас да е наред  Peace , че съм много назад с четенето  Embarassed  През работно време несмогвам да ви изчета, а вкъщи още нямаме нет  Cry
Да се отчета - в сряда се срещнах с лекаря при който мился да раждам - много свестен човек ми се стори и да го похваля - един от малкото,който не приемат рушвети. Видяхме бебчо, обясни ми всичко подробно, мери ми и таза. Всичко е наред, само ми се скара, че изоставам с килограмите и от там бебчо бил по-малък - 33 г.с. - няма 2 кг  Cry Сега се мъча да ям повече белтъчини и да наваксаме с разтежа  Praynig В петък си взех и болничния, но се чувствам добре и се глася да изкарам и октомври на работа  Praynig

Е, това е засега. Дано днес успея да ви изчета и да се включа пак. Усмихната и ползотворна седмица на всички   bouquet

# 149
Розичке, браво за прекрасните новини! Ти имаш шанса да изпълниш една моя мечта - да си имаме Стрелче Grinning. Мъжът ми е Стрелец и е душичка.

Алекса, ще ме прибере, ама бой Grinning. Аз съм такъв крив инат, че нямам надвиване. А и като се закуча на някоя идея, докато не я осъществя, мира нямам.

Общи условия

Активация на акаунт