През НОЕМВРИ при теб ще се явя, но ще поритам още малко засега!

• 14 244
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от нас.Макар, че изобщо не е добро.Ставаме и какво да видим- няма вода  smile3514 Нито зъби, нито очи можеш да си измиеш.
Ей това за четките и гребенчетата не го знаех.Трябва да си взема.
Чао за сега.Ще се включим по-късно от Добрич.

# 61
Здравейте мами  Hug !
Мери радвам се че вие сте добре и критичния период е минал   bouquet ,от тук нататък само положителни емоции ... Hug
Шопи честита книжка със сигурност много ще ти трябва бебо като се роди  Party,за гребена бебо има нужда от масаж,За лютото не знам кой те е подлъгвал но няма проблем да хапваш люто (ако нямаш хемороиди)по никакъв начин не вредиш на бебчето  Heart Eyes
Юле  Peace  дано да не е толкова сериозно положението и да не те побъркат сега към края с различните версии  ooooh! ,че лекарите това го умеят  #Cussing out
Хайде лек ден на всички  Hug

# 62
Здравейте и днес  Simple Smile

Мамчета, лютото е опасно да се яде ако има повишен албумин. Ако няма - няма проблем.

Нелка, когато има болки в главата отзад, в тила и останалото, което описваш, със сигурност е ниско кръвно налягане. Знам, защото на мен ми е редовен проблем... Кафето, шоколада, колата малко оправят нещата/временно/ но понеже не са препоръчителни сега в големи количества... най-добре се посъветвай с лекаря си.

Днес се изплаших като погледнах кантара - качила съм 11 килограма... а има още доста време до финала. Ще заприличам на слонче явно...
И как ги качвам с това безсъние, не знам...

Аз отивам да водя малката на балет, лек ден на всички  Hug

# 63
Здравейте в поредния слънчев ден!
Много благодаря на всички за пожеланията  Hug Hug Hug

Мери, много се радвам да те срещна отново при нас Heart Eyes. Дано най-големите трудности да са зад гърба ти, бебчо много бързо да наваксва и да се гушкате скоро у дома.

Хриска, всички сме с теб  Hug

Шопи, честита ти книжка! (но май мъжо ти е прав - не е сега времето да трупаш опит зад волана)

Усмихнат ден на всички!

Мила, моля те опразни си кутията от входящи съобщения - не мога да ти пратя това, което обещах.

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 13:13 от Mimi 03

# 64
Привет, привет,

Тъкмо забелязах, че вече съм в деветото квадратче - кеф  Hug Малко остана, а и съм много доволна, че се устиска положението и беб може да си излиза, когато реши  Hug

# 65
  • София
Момичета сега се върнах от доктора - с бебо сме добре, пораснал е 2400гр.,обърнал се е с главата надолу и вече не е седалищно застанал,  отговаря си на седмицата Simple Smile. Много сме доволни с таткото newsm44 newsm44 newsm68 newsm68.
Правиха ми запис на тоновете, но бебока беше много активен и ми казаха, че понеже е развълнуван да отида пак за запис в 20 часа. Пулса му беше учестен. Доктора каза, че няма страшно, не е проблем, просто се е развълнувало, но аз малко се притесних Sad. Какво мислите нормално ли е?

# 66
Привет, тумбачета!  Hug

Времето е само за разходки днес.Ние се прибрахме преди час, за да отпочинем и като се наспи Теа пак потегляме навън.

Тинка, нормално е бебо да се е развълнувал, особено щом ти си се вълнувала.Не се притеснявай, всичко е ОК  Hug
Шамс, добре дошла в 9-тото квадртче  Wink
Вале, правилно си запомнила, мила.На 8-ми ще стане ясно кога и как  Wink

Хубав ден от мен   bouquet

# 67
  • София
Здрасти, коремен отряд! Hug Flutter
Днес бяхме в Паз-ик с мама и брат ми, ама явно вече за нищо не ставам- походихме има-няма и час и "клекнах"....всичко почна да ми тежи....краката не ме слушаха, корема ме стягаше....добре че тате мина, та ме прибра, че иначе нямаше да издържа дълго.  ooooh!
Днес бамбина е отново активна още от сутринта, непрекъснато си човърка нещо отвътре, но най-обича да си вдига високо дупето  Blush Даже сутринта беше така добричка и каза "здрасти" на бъдещия вуйчо и на мама Mr. Green Heart Eyes Както се дупеше и брат ми си сложи ръка на корема, после и мама, но калпазанката  разбра, че има публика и се кротна. После помръдваше, ама по-лекичко, само за да покаже само на мен, че не спи Blush Flutter
Много са ми мили тези моменти, в които я усещам и си общуваме една с друга, после сигурно ще ми липсват, но пък ще си я гушкам и мачкам колкото си пожелая Praynig Hug
Болните да оздравяват бързо и да не се излагат баш на края! Naughty
Тинка, браво за хубавите новинки, все така и до края да са! Praynig
Аз се меткам на дивана, че корема пак ме пристяга лекичко Tired
Хубав и спокоен уикенд на всички ни! Hug

# 68
Здрасти мами!
Хриске  Hug
Шопи честита книжка - хи хихии - мене ме скъсаха щото на изпита ударих една спряла кола изотзадзе  Joy инструктора беше  Shocked - хахаха не мога да го забравя колко тъпо гледаше, но...... като се роди беба ще пробвам пак!
За покупките - леле добре, че си купих всичко предварително - ако сега трябваше да пазарувам просто ooooh! - щото кръста много ми се влоши - едва ходя - зверска болка - ужас - ама тва е положението - ще ми мине като родя Simple Smile. Вчера едва изгладих две нощници, две хавлии и още разни дреболии и посто после 2 часа не можех да мръдна от болка -  та си представям ако тепърва трябваше да гладя бебежшки дрешки чаршафи и тн Sick
Та тия със суеверията могат да си гледат работата просто - ако има нещо да се обърква, то ще се обърка със или без покупки Crossing Arms

Мери да се гушите скоро ви пожелавам и да го нахапеш Сашо по краката от мен Hug - мъничка душичка!
Хайде лек ден от мен

# 69
Юле успокой се и стискам палци всичко да е наред до раждането, а след това ще му мислиш. Ей навсякъде има такива некадърни лекари #Cussing out
Тинка браво за хубавите новини Hug когато ти се вълнуваш няма как и бебо да не се вълнува - така, че споко всичко е наред Grinning

А днес се отдадох на бебешорски занимания - 4 перални с бебешорски дрехи, пеленки, хавлийки, одеалца и всякакви щуротийки съм изпрала. Пускам пералня слизаме с Гоги долу пред блока - след 1 час се качваме простирам пускам следващата и пак надолу  Mr. Green въобще бяхме страша работа Flutter Сега като дойде време за гладенето ще се озоря ooooh! Междувременно купих и едно сладко комплектче (панталонче, блузка и суитчер) за изписването. Мама ми е изплела една страхотна пелена - ще купя едно одеало и сме готови за бебо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Sunglasses На татито съм оставила покупката на кошарката и кошницата за кола - когато иска да ги купува - преди след раждането, само че като ни изписват от болницата искам и двете неща да ги има Naughty

Наслаждавайте се на прекрасното време днес  bouquet

# 70
Привет и от мен!
Мери Hug, пожелавам ти скоро Алекс да се прибере в къщи и само хубави мигове да изживеете цялото семейство!
Хриска Hugчакаме те отново да се включиш в отбора с добри новини, желая ти много късмет и сили.
Юлия, тези доктори са за  #2gunfire, немога да повярвам, че толкова месеци няма да ти обърнат внимание, дано нещата се оправят бързо Praynig, аз също имах киста до третия месец и от тогава никой лекар не я коментирал и останах с впечатлението, че е изчезнала.
Тинка браво за добрите новини, само така! Simple Smile
didanka ние си сложихме такъв конвектор на ток миналата година в спалнята, много сме доволни, мн. бързо затопля и е мн. икономичен като разход на ел.енергия(ние сме с изолация и нова дограма), цяла зима съм се разкарвала по тениска, сега ще слагам същия в детската, има значение какъв ще си купиш, нашия е френски има и швейцарски които също са много хубави, цената е според размера и кубатурата на стаята, за средно голяма стая около 200лв.

# 71
  • Попово
ех ама лоша работа туй болестите  Sick

# 72
Ето ни и нас при свеки в Добрич.Много е приятно да те глезят и да ти угаждат newsm03
Вита я покажи снимка на този конвектор, че ние сме в чуденка какво да купуваме.Иначе миналата зима си купихме климатична сплит система, но тя е 2 киловата и май няма да може да смогне.
Пепено я по-бързо да разкарвате тия вируси.

# 73
  • Пирдоп
 Благодаря ви за посрещането, момичета.  Днес решихме да отидем до София и на късмет да се пробваме да влезем при Алекс. Успях само аз за 10-на мин., малко но по-добре от нищо. За днес не е пораснал, но се надявам да си  навакса после. Утре пак ще ходим, обещаха ни да влезем и двамата. Praynig
Ето малко снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291600&view=2

# 74

Имам едно питане към мамите, които не са с парно - как ще отоплявате стаята на бебчето? с мъжа ми се чудим дали да е печка или радиатор, или от тези новите, конвкторни радиатори да си вземем.. тя стаята ние мноого малка, 13 кв.м, до сега все см,е били на парно , но сега се преместихме в къща. климатик няма да ползваме, поне за тази стая, а опция за печка на дърва поне за сега , също няма. Дайте съвет, моля...

[/quote]

Ние също живеем в етаж от къща и то съвсем от скоро.Според всичко ,което изчетох и дълго мислене с мъжо решихме за стаята на бебо да купим конвектор и по-точно на фирма ADAX(произведени в Норвегия),защото са енергоспестяващи и поддържат каквато температура им зададеш и като я достигнат се изключват.Купува се размера според големината на стаята.Наистина са по-скъпички от другите,но аз лично предпочитам да дам някой лев повече еднократно,отколкото после със сметката за тока да ми се изправят косите всеки месец.А иначе за всекидневната сме със климатик,но там бебо няма да стои много време (поне в началото де).
 Ако имаш от някъде намери материал за повече инфо.Надявам се да съм помогнала . Hug

Общи условия

Активация на акаунт