ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 20)

• 13 048
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Мамита с шишета Бфрии - сменихте ли вече бибероните на 3-6месеца? Аз се чудя какво да правя, старата биба ни пуска много бавно, но се притеснявам ако новите пускат по много да не се отбие детето newsm78 Нали уж ползвам по-трудни биби, че да не отказва сученето. Макар че Нук, които ползвам са доста по-пропускливи от настоящите ни Бифрии.

# 31
НБМ, гледам и ти не спиш  Wink
Нашата биба е за 3-6 месеца, но той е ял с шише само инцидентно - два - три пъти. С тая биба сме от самото начало, не съм имала проблеми с кърменето. Само дето веднъж изплюска към 200г кърма от шишето, беше на около месец  ooooh! Явно дупката беше по-големичка от необходимото и той сладко сладко омете всичко което бях изцедила. #Crazy Ама мисля че вече са големи и няма да е проблем да смените.

# 32
  • София
егати временцето, дето е днеска Tired Да ни е честито!
Ако не сте виждали мъж в 7 сутринта, с чадър и чаша кафе, да пуши натерасата, елате у нас hahaha

# 33
егати временцето, дето е днеска Tired Да ни е честито!
Ако не сте виждали мъж в 7 сутринта, с чадър и чаша кафе, да пуши натерасата, елате у нас hahaha

Уф, много е гадно времето. И цяла нощ с тези виелици, светкавици и на всичкото отгоре, една аларма на кола, не спра цяла нощ #Cussing out #Cussing out

# 34
 Close Я пък вижте тук при нас какво е времето #Crazy
 #Crazy Sick Ужасно,а вчера беше 23градуса.

# 35
  • Sofia
Това сняг ли е? Shocked Shocked Shocked
Ти къде живееш newsm78

# 36
Това сняг ли е????????????????????

# 37
НБМ, нали го обсъждахме, на бибите има три различни капчици и според тях шишето има различна степен на пропускане. Ние сме на два месеца, дали да пробвам и аз , че оттри дни яде само по 70гр. Shocked

# 38
Да сняг е.В Перник.

# 39
Ир, какъв е този сняг в Перник?!?!?!?!?! Ужасно!
Днес е много криво моето дете - само на ръце иска, супер капризен и нервничи. И вчера на разходката, не щеше да си лежи в количката, ами да го нося на ръце, с лицето напред, да зяпа  Shocked Клюкар такъв! Добре, че все се намираше кой да бута количката. Сега вкъщи връзвам слинга и го пъхам вътре. Само че пак трябва да го сложа в някаква поза, така че да може да гледа.

# 40
  • Варна
добро утро..
Ир,ужас  Close
Във Варна 18 градуса е за сега и слънце ...

# 41
Здравейте!Ще се радвам да ме  приемете сред вас.Казвам се Савина и си имам малка принцеса казва се Палома родена е на 15 юли3 500 кг.51 см.  секцио

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 13:09 от savina_mironova

# 42
  • София
Савина , добре дошла!  Hug
Може да пишеш и от къде си и дали ти е първо детенце, а Дуци ще те добави в списъка от пред.

# 43
И тук във Враца е едно време,ужасно.Не стига,че вали ами има и вятър Close
Савина,добре дошла Hug

# 44
И на Витоша има сняг. #Crazy  А го дават от утре пак да се затопли  newsm78

Дуци  Може  ли и нас да ни добавите в списъка отпред ?  Praynig
родени сме на 03.07. т-3,550 и р- 50 см.

Савина  Hug

Общи условия

Активация на акаунт