ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 20)

• 13 045
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
ДобрЮ утрЮ Wink Снощи си направих нощно джамбуре с филми Simple Smile Отвратително време е и е май само за моловете.

Добре дошла на Савина!

# 46
Хайде в парка, а?  Joy  Вчера по къси ръкави, а днес направо "чудничко". Но през нощта валеше много романтично  Blush  Heart Eyes

Вчера изкарахме в Борисовата градина целия следобяд и беше много приятно. Щяхме да мърдаме към Дуци, но се видяхме с кумовете ни дето цяло лято пътуват. А вечерта с малкия ходихме в една пицария наблизо, на външните маси седяхме, времето беше супер.

Ясен наистина осезаемо е порастнал и е заприличал на човече, very handsome man Peace

Джоли, честита прическа Simple Smile

Алекс от доста време и аз го обличам в момчешки дрехи и вече е абсурд да се върна към бебешкия стил, хич не ме кефи Simple Smile Вече го обличам в размер от 74 нагоре, на някои дрехи - 80.  Whistling

# 47
Запис! ДуциHug
Джоли, честита прическа!
Добре дошла на Савина!
Тити, Ясен е мнооого готин с тези "гащи"! Heart Eyes
И аз вчера на Емо му облякох подобни, много по-ми харесва така. После ще пусна снимки.

# 48
 Савина, добре дошла!
Пърли, уау, какнви са тези размери, бе душа?
Ние продължаваме да не ядем, днес ще нося дрешки на една баячка- българка, лее куршуми. Много се уплаши това чааве!

# 49
Добър ден и от мен  Wink
кофти време аистина, в Сливен вали дъжд.
Джоли честита прическа, много е хубав цвета   bouquet
Пробвах да си направя албум, но има малко снимки, за да не става отегчително, а и тепърва ще качвам още.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291814 - паролата е milena
и да не ми кажете, че Раян е сладур, аз пак си го знам  Wink
А как преименувате линка на "цък" или друго?

Пърли, на кумовете ни детето е на 9 месеца и носи вашия размер Simple Smile Да ти е жив и здрав Александър

# 50
  • Варна
Здравейте, милички!
Притеснена съм - Дани много киха /и малко покашля/, незнам какво да правя. Дадох й Панадол.
Тъй като педито ни няма навика да си вдига телефона в извънработно време, мога ли да заведа малката в Бърза помощ, да я видят?

П.П. Тук се стъмни  Shocked

# 51
Във Варна 18 градуса е за сега и слънце ...
Тук изведнъж почерня Shocked

Ир, честит ви сняг Mr. Green

Доли, температура има ли?

# 52
Тити, много е пораснал Ясен...голям хубавец е! Simple Smile
Джоли, честита прическа. Страхотен цвят! Peace
savina, добре дошла! Hug
Julie.k, радвам се, че сте изкарали празника толкова добре! Simple Smile
Ir85, егати, не е за вярване! ooooh!
Eurydice, все едно описваш моята Ива! Не ще да стои в количката, дай и само на ръце и то задължително отпред, за да наблюдава какво се случва. Голяма любопитка!
Pearly, брей, голям мъж гледаш! Да ти е здраво и весело малкото съкровище!
Вчера бяхме цял ден в Южния парк, след това до мола, откъдето се обзаведох с чудничко и супер непрактично палтенце в снежнобял цвят. Crazy

# 53
Доли, нямаш ли друг педиатър, на когото да цзвъннеш за частна визита? При нас в т.н. "Бърза помощ" са най-бавните. обикновено се обръща внимание на наистина спешните случаи.

# 54
  • Варна
Деница 70 чак сега те познах на снимката.
Аз отдавна живея във Варна, но съм от Шумен и съм била в хор Бодра Песен. От там те познавам. Значи и ти си юлска мама. Честита втора радост!
Ако се чудиш коя съм казвам се Кристина и изглеждам така:
http://picasaweb.google.bg/krisiv81/PrincessViki?authkey=kZC97Ke … 51871005312373170
заедно с моята принцеса Вики. Много се радвам, че пак се срещаме.

# 55
Мерси, обаче на мен все ми се струва, че мерките вече са нещо сбъркани. Голям е, спор няма, но чак пък да е гигант - дрехите за неговата възраст са за кукли, много странно.

# 56
  • София
Ние имаме едни дънки,на етикета пише-9м.-74см....е малко са големи,но ние сме 62см. #CrazyСтрува ми се абсурдно да му стават на 9м. newsm78
Пърли,вие колко сте високи?

# 57
Аз пък забелязвам, че много от дрешките се свиват при прането с 3-5 см (мерила съм ги преди и след пране на 40 градуса), а за такива мъници тези сантиметри са си разлика Simple Smile
Вече даже му купувам чорапогащници за възраст 0-1г. и от една и съща фирма чорапогачниците в различни цветове са от различни материи (сходни, но различни на допир) и се свиват различно  Rolling Eyes - "българска работа"

# 58
  • Варна
Във Варна 18 градуса е за сега и слънце ...
Тук изведнъж почерня Shocked

Скапа се изведнъж времето ... Close
Аз бях тръгнала да излизам, добре че не успях .. ooooh!
Размерите на дрехите са безкрайно измислени, аз имам много дрхи от чужбина и там същата работа, пак сме на размер 6-9 мес. Пълна глупост е тва, едричко ми е детето /пу-пу/ , но все пак за момченце около 7 -8 кг. и 62-64 см. са много малко за 9 мес. мисля

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 13:42 от Vessi_to

# 59
Бяхме и ние на „почивка” така да се каже, до Виена. Половината време работа вършихме, но на мен ми беше разнообразие и бая заредих.
Като се върнахме сложиха на Юан две ваксини. Вдигна температура, но се справи сам с нея.
Сакси, според мен левичарството определено се наследява. При нас е прадядо, дядо, после баща ми, аз, а за Юан ще видим.
Моя „цинго” го мъчих три седмици, докато накрая не захапа и той биба. А бибата е на Авент. Според мен трябва повече настойчивост. Сега съм много щастлива, в голяма помощ ми е.  Grinning
НБМ, аз ползвам Веледа и съм много доволна.
Вечер го слагам да заспива самичък и много добре се справя, понякога си мрънка, но заспива доста бързо, до 15 минути.
Шада, и ние като вас подминахме 8-те килца.
Пърли, какви са тези размери? Аз Юан го обличам още с 68-74. Колко килограма е вече Алехандро? 
Джоли, честита прическа! А това е специално за теб:
http://picasaweb.google.com/aichuha/Yuan_20081005#5253608310715050834
Вече и всички бебета по двойки. Кога се родиха, кога се сгаджалиха!?! Не мога да смогна да запомня кой с кого?
Добре дошла, Савина!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт