ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 20)

• 13 049
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Пфу, ще му се незнае. Пуснах тема, защото не ми се занимава с първа страница, викам си повече нови мами едва ли ще има и то... Joy Joy Joy
Сега ще ви добавя Peace

# 61
Крис, писах ти на лични!

# 62
Пробвам да пусна и аз една снимка направо от компа....

....дано да стане!

# 63
Савина, на колко години са, да те запиша отпред Simple Smile

Айчуха, много сладък Юан, нищо че е за Джоли - и аз погледнах Blush

Крис_Ив, този молив все едно излиза от шапката на бебето Grinning

Миленаааа Joy http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8080094 Сам ли държи шишето или успя за сниката да го закрепиш?

# 64
Здравейте, милички!
Притеснена съм - Дани много киха /и малко покашля/, незнам какво да правя. Дадох й Панадол.
Тъй като педито ни няма навика да си вдига телефона в извънработно време, мога ли да заведа малката в Бърза помощ, да я видят?

П.П. Тук се стъмни  Shocked

това все едно аз съм го писала, само дето без кашлица а ни е запушено нослето newsm78 и аз дадох панадол и и пръснах с помпичка в нослето, уж потече и малко се поизчисти, май всички деца за хремави напоследък  Cry лоша работа

# 65
Моля някой, който ползва помпата за прахосмукачка да ми каже какви секрети вади от бебешкия нос при здраво бебе? Мерси  bouquet

# 66
  • София
Здравейте моми4ета,от доста време не съм писала(да не си помислите,4е сте се отървали от мен Mr. Green),но влизах от време навреме да ви следя,да не изпусна нишката.По цял ден се занимавам с малкия,а батко му ми даде малко по4ивка от себе си като замина при баба си за седмица.Утре оба4е отивам да си го прибера,4е му е домъ4няло за "на бати бебенцето" Laughing Пуснах го на детска преди 2 седмици и изкара само 3 дни и се разболя.Прибрах си го пак в къщи,но от неговата настинка прихвана и баща му,после Боби и накрая и аз.Затова и педито ни отложи ваксината,утре трябва да й звънна дали мога да отида да го боцнем,4е после трябва да заминавам да си прибирам и другото дете.

Малкият бандит оба4е днес се опитва да ми изпробва търпението,само мрънка и пищи,изобщо не иска да лежи докато е буден,а приспиването му е кошмарно и то затвори о4и за 20-30 минути.Сега пак ми е в ръцете,но май се опитва да ме вдигне да се разхождаме из стаите:ooooh: Ина4е ве4е яде по 5 пъти на ден,първото му хранене е в 7,а последното в 20 4аса Grinning 4удя се оба4е в последно време дали му стига,а не смея да му увели4авам коли4еството много,да не взема да го прехраня.В момента даже сме с 15гр. по-малко от колкото пише на кутията.....В смисъл,4е на кутията е дадено за неговата възраст да яде около 180 гр.,аз му правя по 160гр....

За дрешките съм на същото мнение като вас,няма едно с едно.Боби има една блузка,която е дадена за ръст 86,а той на 25-ти беше 61 см.,а блузката му е то4но по мярка,да не кажа и ве4е къса...Нашите дрешки ина4е също са предимно 74.

На снимките и на срещите вси4ки сте много готини Peace,преди малко ги разгледах.А като гледам и някои от вас,все едно не са раждали,аз имам още 6 кила да смъквам #Cussing out....

Извинявам се,но ми стана много дълъг поста,сега ставам,4е Богомил запо4на с писъците.....След малко пак ще надникна.. Simple Smile

забравих да ви питам-купувахте ли активна гимнастика и бебоците седят ли там?Аз сега оглеждам в Продавалника,но се 4удя моя дали ще се забавлява,като го гледам в момента никакви игра4ки не го интересуват..

# 67
Савина, добре дошла!  Hug

Миленка, аз пера на 30 градуса.  На повечето дрехи са такива указанията.

Ние въпреки, че сме едни от кльощаците, пак не ни стават дрехи за 3 месеца. Взимам от 6 нагоре. Така че, определено мисля, че "проблема не е в нашия телевизор", баш фирмите са се объркали нещо и ни подценяват.

Въпросче, гладите ли дрешките, и отвътре и от вън ли или само от едната страна? Винаги съм се чудила каква е файдЪтЪ от гладенето и дали да не спра?

# 68
Прибрахме се живи и здрави  newsm68 по-късно ще ви изчета  Simple Smile

# 69
Оле, много гладене ще падне и от двете страни. Аз гладя от едната, която ми е удобна. Но простирам на лице, за да не се праши вътр. страна на дрешката.

# 70
  • София
Аз пък вече не гладя Crossing Arms
ей голям съм мързел Joy

# 71
  • София
И аз гладя само от едната страна.

Моето "гъзе" изобщо не оби4а да се усмихва,когато го снимам,ето да ни видите колко сме пораснали:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1162/743300463.JPG

# 72
Забравих да кажа на Джоли: Прическата е супер. Одобрена!!! Дай сега корема да позавидим.

Симона още я обличаме в бебешки дрехи вкъщи да и мекичко като спи, но навън вече сме с дрешки за големи.

Руми, гъзето е със страшна прическа.  newsm10

# 73
Zdraveite momicheta.Otodavna ne sam pisala no vi cheta redovno.Imam si moichence i na 10.10 stava na 3 meseca.Iskah da vi pitam slagahte li sol vav vodata kogato kapihte bebetata si.Az nishto ne slagam.Tuk v Pazardjik e mnogo populiarno da se slaga sol za da ne se poti.Pri vas kak e?

# 74
Здравейте  Hug
Ние се завърнахме от Банско , после ходихме за един ден до Варна и вече сме у дома . Моля, някой да ми даде линк към снимките с почерпките , защото имам повод да ви почерпя , но не го казвам преди да пусна нещо вкусно .

Не съм чела , но разгледах снимките и всички бебета са много сладки  Hug
Ето го и Стелиян на спалнята в хотела :

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 09:09 от danibon

Общи условия

Активация на акаунт