ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 20)

• 13 037
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Гледах Биг Брадър....пфууу, от Варна един у ред няма дето са вкарали....най-голямата изцепка е Скобаря...Жива да не бях...
Както и да е..За ЕБХ, чудесно,ама не е по силите ми.Павката винаги се зачервява, напъва се - дрис се чува, познавам го винаги ..Не ака по 5 пъти на ден вече, количеството е голямо, той се гърчи, не търпи мръсното дупе  и шанса да стои дълго осран е нулев.., но едва ли ако го разхвърлям ще хвана момента ...
Има време ще го уча след 6-7-ми месец мисля...
Иначе идеята е хубава, но освен да клеча с детето с часове по няколко пъти на ден , та да благоволи ... имам и друга работа в къщи  Peace
И аз ползвам Либеро сега, кефят ме  Peace, не се опикава както с Памперс, имам и Хъджис, но малко съм ги ползвала,като свършат Либерото, че са до 8 кг. , а Хъджиса са до 9.

# 286
# 287
ZDRAVEITE.MALKOTO MI SAKROVI6TE POSTOQNNO PLA4E.VSE O6TE IMA KOLIKI,A BI TRQBVALO VE4E DA OTMINAVAT.SLED 7 DNI 6TE STANE NA 3 MESEZA.PROBVAH KAKVI LI NE KAPKI.NI6TO NEPOMAGA.NAPRAVO NEZNAM KAKVO DA Q PRAVQ.PO ZQL DEN E NA RAZE,A TAKA SVIKNE LI-NEZNAM ZA PO NATATAK.PARVO DETENZE MI E I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ.

# 288
  • Sofia
ZDRAVEITE.MALKOTO MI SAKROVI6TE POSTOQNNO PLA4E.VSE O6TE IMA KOLIKI,A BI TRQBVALO VE4E DA OTMINAVAT.SLED 7 DNI 6TE STANE NA 3 MESEZA.PROBVAH KAKVI LI NE KAPKI.NI6TO NEPOMAGA.NAPRAVO NEZNAM KAKVO DA Q PRAVQ.PO ZQL DEN E NA RAZE,A TAKA SVIKNE LI-NEZNAM ZA PO NATATAK.PARVO DETENZE MI E I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ.

Привет! Пробва ли с Инфакол? На нас ни действаха перфектно.
Ние сме вече в новата тема, ето кликни тук:

Общи условия

Активация на акаунт