ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 20)

• 13 042
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
НБМ, хич не знам за психологическата страна на нещата, но е факт че аз и брат ми рано сме се научили да ползваме гърнето и да не цапаме пелените. От съвсем крехка възраст са ни издържали над легенче. Ако може по лек и безпроблемен начин да си свикна детето да предпочита да върши тия неща извън памперса ще съм доволна. Peace
И Пърли добре го е казала  Hug Не е нещо кой знае какво, просто хигиена.

# 271
Е, Джоли, аз първо ще се ограмотя малко по въпроса, че съм чела като бях бременна и съм позабравила вече Simple Smile Но един акан памперс по-малко си е много по-добре за дупето (щото понякога си мисля, че не е наакан, нито съм го  чула кога го е сготвил, нито още мирише, пък той си седи с акото на гъза Laughing )

# 272
И аз много се замислям за ЕБХ, но трябва да почета още малко. Сутрин ака след като я накърмя към 7 и полежим малко в леглото. Поне това ще мога да хващам. Не го правя от мързел и ...от умора все пак, ако съм легнала в 100 часа през нощта.

И все пак, като сме на дрис тема - Памперс с ластик и в БГ  Mr. Green -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=334429.0;all За който не ги ползва заради липсата на ластик в старите - търсенето започва Mr. Green

Тити - на сополи и кукчета искаш ли снимков мат'риал Mr. Green Показвам нагледно, като покажете  дрисъците

# 273
Това, че вече знаете кога ака детето ви и точно тогава ще му махнете памперса е просто махане на памперс, а не свръх модерна нова технология, на която можеш да закачаш имена.
Именно, именно, точно за нещо напълно естествено и нормално говорим, а не за свръхмодерна нова технология Simple Smile В този смисъл точно памперсите са "свръхмодерна нова технология", която по различни причини доста родители вече отказват да използват Simple Smile
И аз не искам да споря, абсолютно безпредметно е, просто всеки си избира и си носи отговорност за последствията Simple Smile

# 274
И все пак, като сме на дрис тема - Памперс с ластик и в БГ  Mr. Green -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=334429.0;all За който не ги ползва заради липсата на ластик в старите - търсенето започва Mr. Green
Хм, интересно Thinking Дано им е дошъл акъла, че тук не сме 5-то качество Crossing Arms
Аз за сега съм на Хъгис, един единствен път имам изцапана дрешка и то отстрани при крачето, никога не се е мазала до плешките, както с Памперс Whistling

# 275
Дуци, а Хъгис как са в номерацията?

# 276
Хм, интересно Thinking Дано им е дошъл акъла, че тук не сме 5-то качество Crossing Arms
Аз за сега съм на Хъгис, един единствен път имам изцапана дрешка и то отстрани при крачето, никога не се е мазала до плешките, както с Памперс Whistling

А, ама това си е чиста находка, случаен внос, не е постоянно  Confused

Аз не мога да намеря точния размер и марка - 2 на памперс са малки, пропускат на гръбчето. 3 не съм взимала, заради липсата на ластик, сега ако намеря ще взема. 3 на Хъгис са големи, огромни даже, на всеки дрис сменям дрехи, чувал и чаршафи. Затова се замислих да попрочета за ЕБХ  Mr. Green влизам в преразход на ресурси около прането. 2 на Хъгис обаче са на границата, няма да изкараме до край пакета и ще подарявам на малки бебета сигурно. 2 на Либеро миришат ужасно и също са на границата, даже по-малки от Хъгиса са май....3 вече не помня дали пробвахме Crazy Разбрахте ли нещо Laughing А хХепи някой пробвал ли е? Аз пробвах преди с Йоанка, не бяха лоши..но не помня защо пак се върнахме на Либерото. Сега пък не съм доволна от Либерото, така че не ми пречи да ги преслушам и тях....

Пърли, за кг ли питаш

# 277
Си, сеньора.

# 278
От 5 до 9 кила е тройката на Хъгис Simple Smile

# 279
  • Варна
Като се сетя колко ентусиасти имаше за пелените за многократна употреба, а освен Донито никой не е споделял да е опитвал. Намирисва ми, че и работата с ЕБХ няма да придобие мащабен обхват сред нас  Hug. Ще се радвам да споделите опита си, при Бобъра няма как да пробвам. Той почти не ака. Трябва да го държа над легенче 6 дни понеже обикновено свъшва работата на 7- я  Crazy.

Днес се върнах в първите дни със зверските колики, само че сега причината не бяха колики  Crazy. Ама си го обичам нали си е нашето  Heart Eyes.

Тази сутрин Боби беше с мокро боди. Случва ми се за втори път с "памперс"  Thinking. Искам и аз от тези с ластичетата  Crossing Arms.
Дуци, доволна ли си от тези от Гърция?

Боби започна да си надига дупето и да се изтласква нагоре, не мога да го облека.
Опитва се да се обърне изцяло на страни, но не му се отдава.

Киса,  Hug. Само вафли имах. И аз се възползвах от линка за гимнастиката   bouquet.

# 280
Киса,  Hug. Само вафли имах.
Дано е хубаво времето утре да изляза да си купя  Wink
И аз се възползвах от линка за гимнастиката   bouquet.
Hug

# 281
  • Варна
Хубаво ще е: http://sinoptik.bg/?lid=100726050. Ние ще излезем. Дори планувам пешеходно щурмуване на "бебчо"  Laughing.

# 282
Дуци, доволна ли си от тези от Гърция?
Не, именно защото са без ластик.

# 283
Аз нали преди ви писах, че случайно попаднах на Памперс с ластик в една аптека на Дондуков, но като взех цял пакет  Shocked няма ластииик  Tired

# 284
Нашата ЕБХ днес протече така: взех го на ръка да мия дупе за сутрешен тоалет над мивката. Най-леко наш Сами извърши своята ЕБХ и задръсти мивката. А моята домашна хигиена продължи с четка и Доместос. Mr. Green  Joy
За мен този процес на държане над легенче би бил допълнителна болка в кръста. А и без това бебо хич не обича да стои мръсен, не се задържа нито минута акото в памперса. С първото дете ще ви кажа, че пишането премахнахме успешно къде след година и половина, а после и нощните памперси. За да започне на 4 г. да се напишква Sad

Общи условия

Активация на акаунт