"Горещо" тема 3

• 29 120
  • 449
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Колкото по-често е на екран, толкова по-рядко искам да я гледам.Почва да ми втръсва като Милен Цветков.

# 181
Леле,това Миме колко е просто горкото!

# 182
А пък аз се възмуващавам,че не харесвам на Благо приятелката.

# 183
А пък аз се възмуващавам,че не харесвам на Благо приятелката.
Снимка,моля!

# 184
# 185
И на мен не ми харесва.
Айде бягам да  уча.

# 186
Единият линк не излиза,тъпо....
Приятно учене. Hug

# 187
  • на пистата
а бе тая мария ли беше плеймейтката Rolling Eyes това момиче е рядко просто поне според това което чух ooooh!

# 188
В днешното интервю с футболиста Венета сякаш не беше бременна? Или аз не видях добре? Но пък в бюста ми се видя доста наддала? Rolling Eyes

# 189
  • на пистата
В днешното интервю с футболиста Венета сякаш не беше бременна? Или аз не видях добре? Но пък в бюста ми се видя доста наддала? Rolling Eyes
и аз това забелязах,но май е снимано по-рано,още когато е била в началото,защото говорише пък за бременност

# 190
Хубаво, ама пък в успоредното лятно интервю с тази Плеймейтка не изглеждаше толкова пищна, макар явно бременна...излиза, че в начална бременност е била по-едра отколкото в напреднала?... newsm78

# 191
Да,това беше Плеймейтката.
Интервюто с Благо е снимано преди няколко месеца,пишеше го няколко пъти в началото на предаването.

# 192
Да де, ама кой да ти гледа началото... и аз сега го видях в сайта на предаването: "Разговорът с Благой Георгиев бе заснет на 18 септември 2008 година – дни преди излъчването на скандалния материал, в който Златка Райкова обяви..."

# 193
Не знам кой е виждал на живо Кристина - приятелката на Благой, аз съм я виждала, даже почивахме заедно на море с нея и семейството и. Още беше в националния отбор.
Рядко естествено красиво момиче.
Прави ми впечатление, че на снимки не излиза добре, иначе е наистина много красива.
Има невероятно излъчване, много скромно и мило момиче и страхотно тяло. Въобще не  енякаква лигла или глезла.

Семейството и е много скромно и не са въобще богати/ поне преди няколко години като бяха на морето/.Има братче по-малко от нея.

# 194
Луда Яна възможно е.Аз не я харесвам по това което съм виждала по снимки и чела по интервюта.Явно никак не е фотогенична. Grinning За тяло- нормално да го има.

Общи условия

Активация на акаунт