"Горещо" тема 3

• 29 118
  • 449
  •   1
Отговори
# 195
Луда Яна възможно е.Аз не я харесвам по това което съм виждала по снимки и чела по интервюта.Явно никак не е фотогенична. Grinning За тяло- нормално да го има.
виж, за интелект нищо не казвам, това е цялостното ми впечатление Peace
Да, не е фотогенична, направо не прилича на себе си, даже груба изглежда с грим.

# 196
# 197
Много писатели,много творчество!

# 198
Той е много забавен,мисля че ще е интересно.

# 199
  • на пистата
някой има ли идея от къде да си купя неговата книга Империята на „Пайнер

# 200
Майка ми я иска тази книга и ми каза, ако я видя някъде да я купя, но нито знам кога излиза, дали е вече на пазара, нито дали ще я продават при вестниците или по книжарниците?  newsm78

# 201
Майка ми я иска тази книга и ми каза, ако я видя някъде да я купя, но нито знам кога излиза, дали е вече на пазара, нито дали ще я продават при вестниците или по книжарниците?  newsm78
Аз си я взех нищо интерено,само за политици много се пише,почти нищо интересно и пикантно за певиците.Повече се говори за политици и много цинизъм има в тая книга.На мен лично нищо интересно не беше.Само много реклама че ще има за певиците пикантни неща ама нищо особенно,горе долу повечето неща ги имаше през гоните в жълтите весници.Но основно не е за певиците както се рекламира ами много за политиците се пише повече.Незнам защо така  ooooh! newsm78

# 202
Книгата на Цирков излезе преди месец и доколкото знам тиражът й не е бил голям. Венета доста закъсня с това интервю, но предполагам, че след днешната реклама Цирков ще пусне нов тираж. Венета дали ще се сети да го пита защо за Петра няма нищо в книгата.  Thinking

# 203
Айде пускайте,който е забравил. Laughing

# 204
Цитат
Венета дали ще се сети да го пита защо за Петра няма нищо в книгата. 

Е, как защо - то е ясно ,че няма да има нищо за нея. Нали му е съпруга, тя се обърка като каза екс-съпруга.(Малка издънка на Винетка стана тук, според мен. Embarassed)

Този като му слушам изказванията, недоумявам каква книга е написал. По-скоро някй друг му я е написал.

# 205
Какво стана с тази Петра?

# 206
Е хубаво де,от къде на къде още му е съпруга? Rolling Eyes

Петра в момента държи бузуки бар в Кипър,в Агия Напа.

# 207

Ми така каза, бе Славче. Поправи Винетка и каза: Тя е моя съпруга, не е бивша.

# 208

Ми така каза, бе Славче. Поправи Винетка и каза: Тя е моя съпруга, не е бивша.

Да де,аз разбрах че той я поправи...ама аз щото съм живяла в Кипър и сега ходя при баща си на гости от време на време който живее там,и поназнайвам разни неща и ми е странно.Карай.

# 209
Тоя човек дали е давал интервю някъде другаде  newsm78 Аз тия работи дето ги разправя вече съм ги чувала, но определено не съм чела книгата му.

Общи условия

Активация на акаунт