14 - 18 юни

• 7 527
  • 90
  •   1
Отговори
# 45
  • anywhere
Ехаааа, 9 години!!!  Shocked  Grinning Много бе!  Laughing Ние с мъжа ми правим тоя месец 5, ама не знам точно на коя дата... Embarassed  Grinning
Танче, да ви е честита тази годишнина и да я отпразнувате с едно резултатно бебеправене тази вечер!  Wink  Laughing

# 46
http://www.microinvest.net/fullinfolafemme.html
намерих това и в момента го свалям, пък да видим какво животно ще излезе.

# 47
програмата е българска, но нерегистрираната версия побира едва четири цикъла. иначе е добре. отчита и овулация.

# 48
  • Sofia
Танче , честито и от мен !
Любов и щастие ти пожелавам и нов член в семейството много скоро !

# 49
  • Sofia
Здравейте момичета !
Аз два дни бях без нет ( ремоооонт  Imp ) .
Новината при мен е , че направих важна крачка към бебока.
Вчера махнах спиралата!!!!! Grinning  Grinning

# 50
Браво Морена.
Пожелавам ти скоро да ни се похвалиш.
Стискам палци!
Успех!

# 51
Днес добре починахме си, тукашните имат национален празник, че не работихме Laughing , утре пак, аз цял ден си въобразявам че е събота, помечтах си, че след една седмица на този ден ще съм в България, ама мъжлето ме поспря:" Мила днес е четвъртък, не събота, ще трябва да почакаш"  Imp  Grinning

# 52
На мен усилено ми се гади от два дни и днес даже отидох и си купих тест за бременност,а то взе че ми дойде.И то без никакви симптоми,без да ме боли коремът изобщо.
Днес времето тук внезапно се развали и аз нещо настинах Sad та сега ме боли ужасно гърлото и главата Imp
Утре ще съм страшна изненада за половинката-хем болна,хем неразположена...

Честит празник ,Танче и скорошни попълнения!!

# 53
Иви, след една седмица се прибирам в Добрич,  Grinning  Grinning нямам търпение да  се поразходя по "стъргалото" и най-вече да седна в едно кафене, да пия едно експресо и да гледам хора, красиви хора Simple Smile  Wink

# 54
  • Sofia
Благодарско Ренци !
Да ти се връща ! Grinning

# 55
На Танчето: ЧЕСТИТА 9та ГОДИШНИНА (на патерици)... Как прекарахте?

За Морена: ЧЕСТИТО махане на спиралата. Хайде сега още от този цикъл да ни зарадваш!

# 56
  • Sofia
И на теб благодаря мама Фин ! Сега ми идва леля Фло Grinning (както казва Теди) , и трябва да изчакам и следващото гостуване на въпросната леля . Между двете й гостувания се чистела матката от спиралата , а и сега, като ми свърши ще ми пуска (гинеколожката де ) микробиологично изследване , да видим наред ли е всичко и ако ДА , СТАРТИРАМ ! Grinning  Sunglasses  Grinning  Sunglasses

Надявам се при теб всичко е ОК с малката госпожицата!!! Sunglasses

# 57
Ха така Морена. Пожелавам ти такъв летящ старт...че веднага да стигнеш на финала!!!

Мамо Веси....ти направо вече си си в България духом ...така както те чета.....пък де да знаеш - нашия роден климат може да е по-подходящ за зачеване.

Иви - този месец май не остана някой без странни симптоми и още по странно идване на лелята....явно не е подходящия месец...освен за Финландците.... Grinning

Айде сега бодро погледнете към новия цикъл....може пък този да е "съдбовния"......защо не!!!

# 58
  • Sofia
Тиа , мерси и се готви , взимам те с мен, там , където ме пращаш! Grinning

# 59
Цитат на: Morena
Тиа ......, взимам те с мен, там , където ме пращаш! Grinning

Тия трескаво стяга багажа....

Общи условия

Активация на акаунт