14 - 18 юни

• 7 522
  • 90
  •   1
Отговори
# 30
Абе тя ми дойде на гости (в интерес на истината женския десктоп от сайта Зачатие много точно го определя), но аз съм спокойна защото вече реших, че като си дойда в Бг веднага си правя лапароскопия. Така, че не се притеснявам. Явно има някакъв проблем, който трябва да се разреши.

# 31
чудя се дали да не започна да пия противозачатъчни и после да направя една пауза, пък каквото дойде.
какво ще кажете?!

# 32
Защо да пиеш противозачатъчни?Нали сте в разгара на бебеправенето?
Защо мислиш,че е по-добре да прекъсваш?
Ти си знаеш най-добре,но аз нещо не разбирам.
Сигурна съм,че скоро ще ни се похвалиш,така че давай по-смело и по-ведро.

# 33
де да знам и аз вече!
 Cry  Cry може пък да се нормализира М. и така по-лесно да си определям датите... пък и първия път като забременях беше точно след като ги бях спряла...

# 34
  • anywhere
Цитат на: novalexa
де да знам и аз вече!
 Cry  Cry може пък да се нормализира М. и така по-лесно да си определям датите... пък и първия път като забременях беше точно след като ги бях спряла...

Защо не се посъветваш с доктор? Може би няма нужда да прекъсваш сега, за да пиеш противозачатъчни... Знам ли, аз срещнах доста противоречиви мнения за забременяването след противозачатъчни - едни казват, че става като с магия, други се мъчат с години...
Защо да бързаш?!

# 35
Права е Зъхи,аз след 6 месеца противозачатъчни се мъчих 3 години да забременея без резултат.Затова по-добре се посъветвай с лекар защото всичко явно е много индивидуално.

# 36
вярвайте ми, че искам да отида на лекар, но по закона на гадостта всички неприятности ми се струпват наведнъж! Cry  сега шефката ми ще прави разпечатка на тел, защото е 250 лева и ще ни кара да си плащаме! а че не ни дава пари е отделен въпрос! ще й кажа да си ги приспадне от тези, които има да ми дава и да си гледа работата! абе колкото гледаш да е за по-добре, толкова ти .... на главата!!! въобще изобщо! Cry  Cry  Cry  Cry

# 37
Пък аз да ви се поФаля......НИЕ ВЕЧЕ ИМАМЕ ТОПЛА ВОДА.....какво къпане ще паднее. Grinning .....и какво чистене.... Sad

# 38
Да ти кажа ли от къде Ви дойде тази топла вода ..... Wink Ами взехте нашата  Imp.......................  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

Сега ние нямаме вода от вчера  Sign Exclamation Охххххх, ужасно е ...............

# 39
Тани...извинявам се....ама.....може ли само да се   bath   bath1 няколко пъти и ти я връщам...? Става ли?

# 40
Айде става  Wink  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile, к'во да те прави човек  Wink

Ама до довечера да си ми я върнала, че спешно ми трябва  Wink

И да си призная нещо  Embarassed -довечера имаме малък празник  Embarassed 9 години връзка с кандидат таткото  Embarassed Как да го изненадам и какво да му подаря - ПОМАГАЙТЕ  Sign Exclamation

# 41
ОООООООООООО тези са ми любимите празници.....

ЧЕСТИТО  Тани!
Да се обичате много и скоро да се умножите!

Сега за изненадите....ами аз обикновенно правя така - купувам си някое хубаво бельо...ама такова дето не влиза в графата "ежедневно". Правя някаква вечеря, но такава дето може да се яде и студена...... Grinning . Гледам преди да се е прибрал всичко да е готово, подредено...аз да съм се натъкмила....и така...

Така вместо да се чудя за подарък за него - хем аз съм получила подарък хем пък аз съм неговия подарък в собствен подарък.....(мали че объркано го казах).

# 42
ЧЕСТИТО ВИ 9-ГОДИШНИНА ТАНИ!

Да знаеш,че идеята на Тия е супер.Подкрепям я.

Приятно изкарване на празника и скоро да станете тримка!

# 43
честито и от мен! и, хайде, от мен да мине, първо ти да се похвалиш с хубавата новина! Wink  Wink  Wink  Wink

# 44
  • Враца
Страхотно-9 години. Браво на вас! още много, много да посрещате такива. А за идеята на Тия гласувам с две ръце!

Общи условия

Активация на акаунт