ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ ИКСИ, да поговорим- 10

• 68 185
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Грация, с теб съм! Много се вълнувам и толкова много искам този път да успееш, ти го заслужаваш!  Hug
Hri, ще видиш че веднъж като се завърти колелото, дните минават, всеки ден е различен, свързан с нови очаквания, нови страхове, но и много надежда. Успех, мила! Grinning 
Момичета, на вас всеки ден ли ви пускаха хормони по време на стимулацията? Питам, защото на мен от 3-я ден се почна и пропуснахме само на 6-я. Днес докторката ми каза утре (8-ми ден) да си пусна ПКК, време на съсирване, васерман, спин..... но за хормоните не разбрах. И на бланката не са отбелязани трите хормона. Та се чудя да ги пускам ли или не  newsm78

# 706
Грация,успех мила и това да ти е последната процедура       
Денди,не се отчайвай ,вярвай  и ще се получи.
И аз вече съм на втори ден с (декапептил и пурогон)и пурагона много боли какво ще правим с  тях не знам. Blush
на всички Praynig Praynig Peace

# 707
  • Близо до София
Грация, успех мила, стискам палци  Praynig Hug  bouquet

успех и на всички останали момичета в процедури или чакащи резултата  Praynig Praynig Praynig

Hri, колко време пи противозачатъчни?

# 708
Грация, успех, мила. С теб съм.

# 709
Противозачатъчни пих един цикъл. Сега 2 дни ми се застъпват с декапептила.
Колкото до хормоните, всички лекари практикуват различно май.  Владимиров пуска през 2-3 дни хормони, а не всеки ден.
Грация - успех  Hug

# 710
  • София
Момичета, някоя от вас правила ли е опит на къс протокол? Бихте ли ми казали няколко думи за него?
Аз имам две икси процедури досега, но и двете бяха по дълъг протокол и сега се чувствам малко несигурна какво ще постигна с късия.

Честито на положителните тестчета, да растат и хубавеят  Grinning

# 711
  • Varna
Момичета, някоя от вас правила ли е опит на къс протокол? Бихте ли ми казали няколко думи за него?
Последния ми опит беше по къс протокол, много лек и наистина къс ми се стори  Laughing. При мен протече така: от втория ден стимулация с пурегон и от 6-ия включихме и Цетротид. Цялата стимулация беше 9 дена, после прегнил и на 11-ия ден пункция, на 5-ти ден трансфер.

# 712
Аз понеже не съм много наясно кое е къс и кое дълъг протокол  Embarassed , това моето за дълъг ли се води? Един цикъл противозачатъчни и след това Декапептил. Сега ме вика като ми дойде цикъла веднага.

# 713
  • Sofia
Грация, искам и тук да ти кажа, че съм с теб! Заричам те това да са твоите ледени бебета!  Laughing И аз като старите баби  smile3521
Хри, започна се вече. Давай смело напред! newsm10
На всички останали момичета, които са в процедури им пожелавам спокойствие и успех!  bouquet newsm10
А на чакащите теста -  preggo

# 714
Zazolinka, относно хормоните - всеки случай е индивудуален. Аз пусках хормони на 3-ти, 6-ти,8-ми ден и от там като се започна всеки ден до 11-тия ден хормони и преглед. На 13-тия ми беше пункцията. На трети ден трансфер. Сега съм 9-ти ден от трансфера. Имаше момечета, които за цялата стимулация бяха пуснали само три пъти хормони. Докторът преценява!
Грация успех !:pray:
Успех на всички!!! Heart Eyes

# 715
 Късмет момичета. вие ще сте следващата серия успели Heart Eyes. стискам палци

Иначе и аз като Пети бях на къс протокол саом дето не бях с Зитротид , а с Оргалутран.

# 716
Моят трансфер е утре сутрин  Grinning.

Ей пиле дано това ти е последният опит вече Praynig Praynig PraynigМного те  Hug и съм с теб мислено Hug

# 717
  • София
Пета, Кас, по колко яйцеклетки имахте при късия протокол? А при дълъг /ако сте правили такъв/?
Като се започва по-късно блокажа, достатъчно ли се застрахова овулацията? Да не изтървем момента и да се пукнат фоликулите?

# 718
Момичета да попитам нещо.По време на стимулацията с Декапептил и Гонал ме боляха гърдите,След пункцията спряха.Сега 3 ден след трансфера пак започнаха доста да ме болят.Това нормално ли е?На мен преди да ми дойде лелката всеки път ме болят.

# 719
Грейс, за мен това беше първи опит. До последно имах около 14 фолкула, но извадиха 12 яйцеклетки.
Иначе и аз питах доктора дали може да ми се пукнат фоликулите, позасмя ми се човека. Дори до последно си правихме секс.
Грация, стискам палци  Hug

Царевичка, мен гърдите ме боляха по време на цялата стимулация и по настоящем продължаватда си ме болят. Дори имам едни такива остри и странни бодежи. Не се филмирай за предстоящ цикъл, много е рано изобщо за каквото и да е камо ли за признаци за такъв.

Мислете позитивно момичета и яжте ананас. Може да е глупост, но аз от трансфера до днес ям всеки ден по един цял  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт