Празници идат, затишие цари, дали пък ОКТОМВРИЙКА няма да роди?

• 14 247
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мами,
днес успях да кача няколко снимки в албучето - започват от тук - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291141&pid=8107390. Не влизам тук много защото нямам време, успявам набързо да ви чета. Честити нови бебчета, да са живи и здрави и семействата им също! Да си ги гледкате без проблеми и да почивате повечко, мили майчета  Hug

# 106
Съвсем в духа на заглавието - затишието е сериозно!!!

Дали ще е пред бебешорска буря?!

Мен пък днес ми е скучно.. Whistling

# 107
  • Варна
Айде на чувалчетата......... Laughing
Как точно е станало незнам, но имам поръчани общо 8 жълти чувалчета, размер 45-60 по 7,60 евро
Има ли кандидати за втората порция 4 чувалчета или да почвам да се разправям с Редутците , да ми анулират поръчката
пускам пак линк на въпросното чувалче
http://www.laredoute.fr/vente-nid-d-ange-bebe-fille-ou-garcon-tr … tegoryid=45544577

Ох, как да отида да раждам сега ... ooooh!  Laughing

# 108
Аз поспах малко, ама не съм си отпочинала, чувствам се много уморена, пък и на няколко пъти ми звъня телефона  Tired Аз май ще съм на моменти - едни ден позитивно настроена, друг - омърлушена.

Инче, честита годишнина! Бъдете много щастливи заедно и винаги се обичайте!

мананче, Невидимата не ми каза нищо ново и различно от това, което знаем, така че май няма да има изненади. Мойта бебка май наистина е решила да ви изчака вас с бебо, та шансовете да се засечем в болницата май са големи. Пък и радкакака като е там ще си заформим голяма групичка  Hug
Иначе настинката май минава малко по малко с чайчета и билкови лукчета. Между другото ти ги препоръчвам и за кашлицата, най-малкото ако не помогнат то няма и да ти навредят  Peace

Пуки, това със служителите ти е много неприятно. Само да ти кажа, че си много добър шеф, защото аз ако постъпя така моя шев или ще ме уволни (като неспособна да се справям в такива ситуации), или най-малкото здравата ще разкрещи.

Мирена, много съжалявам, че така съм объркала пола на бебчо  Embarassed

Моят доктор ми се обади сутринта в 10 ч. да ми даде час чак за 09.10., а и е решил да е в частния му кабинет, а не в болницата както ми каза на предния преглед.

Искам и нещо да ви попитам - от два дни много силно започна да ме боли срамната кост, все едно някой здраво ме е цапардосал там. Освен това вече като ми се припишка направо така ми се притиска пикочният мехур, че чак боли  #Crazy Направо не се издържа. Та се чудя от какво са тия болки - от това, че бебето се е смъкнало много надолу или от това, че е станало много голямо. Какво е вашето мнение?

Честито на всички нови мамчета!

# 109
Здравейте момичета! Завърнах се, днес ме изписаха от клиниката, все още сме 2 в 1 с бебчо. Всичко е наред с нас, не се потвърди съмнението им, ще разказвам повечко като се изкъпя, оправя багажа и ви прочета.
Гледам голямо затишиеееее!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Липсвахте ми!

# 110
Севче по-скоро е от смъкването  Peace За болкатав срамната кост аз съм така от един - два месеца, а като реша да се завъртя в леглото се чуват такива припуквания, че чак мъж ми се стряскя, а пак аз задължително охча  Tired
Госпойце аз съм фен за такова чувалче и без това имаме само един космонавт за излизане  Grinning Само не знам как ще се оправиме за пратката. Предполагам, че първо ще трябва да дойде до Варна и от там да я пратиш към Костинброд  newsm78 Или имаше някаква опция да посочиш и друг адрес. Ако има от Софийските мами, желаещи да да в тон 8 броя октомврийчета да пишат и да се комбинираме  Mr. Green Относно паричките, ако ми дадеш № на сметка ще ти ги пусна към четвъртък, че се надявам НОИ да са се оправили дотогава с моя болничен  Twisted Evil
Между другото симптомите ти страшно много ми наподобяват моите (без тапата, която си беше заминала в 7 месец), така ч се надявам да имаш леко раждане като моето  Hug Но да си знаеш, че грахон е тръгнал да излиза от шушулката  Heart Eyes

# 111
Тони,стискаме палци да свършват бързо болките и да не са напразни!Аз сега стегнах и багажа на бебо за всеки случай да е готов ,ще приготвя и моя тоалет а изписването,че не искам да се разправям по телефона кое къъде ми е !
Севи ,сигурно се  е смъкнала бебка и затова те притиска така,ами търси пътя детето и е на правилната посока . Peace
 adina,аз затова ще ходя утре в болницата,ама не се притеснявай,като се наложи спешно секцио едва ли има време за тестове за алергии,така че трябва да си знаят как да процедират ,не се страхувай ,не го мисли сега ,а като дойде мислите ти ще са съвсем в друга посока и всичко ще мине много леко,сигурна съм! Hug

# 112
Как точно е станало незнам, но имам поръчани общо 8 жълти чувалчета, размер 45-60 по 7,60 евро
Има ли кандидати за втората порция 4 чувалчета или да почвам да се разправям с Редутците , да ми анулират поръчката
http://www.laredoute.fr/vente-nid-d-ange-bebe-fille-ou-garcon-tr … tegoryid=45544577

Аз също искам чувалче. Кажи къде да ти пратя парички, по коя сметка и колко. Като дойдат чувалчетата ще ти пратя адрес за пратката, аз от тук ще я платя. И без това се бях навила да го вземам.

# 113
Севче, скоро, скоро ще е събитието Simple Smile Аз все те мисля тия дни дали си родила...
Иначе имам симптоми, подобни на твоите, явно се смъква бебон. А контракции - нула! Геврече!

Госпойце,
този размер 45-60 не е ли много малък Thinking То докато дойде поръчката от Фр до Варна, пък после живот и здраве до София... бебешоните ще са отхвръкнали Simple Smile Аз се колебая дали да ти поръчам, щото не сме близо, та искам да дам предимство на по-ентусиазираните. А и като гледам, в следващите дни хич няма да ти е до чували!
Успех и стискам палци!

И още нещо да ви кажа, мацки - имам си първо желание за след раждането - един хубав масаж!!! Така ме боли гърбът и всички кокали, че съм като Робокоп. Аз редовно се възползвах от тази благинка преди, но през бременността не смеех - до 4-ия месец е забранено, през 5-ия бях на два само на гръб и след това ми се струва невъзможно да легна по корем и да ме мачкат! Пък и ме беше страх да не предизвикат раждане!
Така че първото ми самостоятелно излизане след раждането ще е за това. Заплюх си го!  Party

# 114
Цитат

Аз също искам чувалче. Кажи къде да ти пратя парички, по коя сметка и колко. Като дойдат чувалчетата ще ти пратя адрес за пратката, аз от тук ще я платя. И без това се бях навила да го вземам.

И аз съм кандидатка за чувалче  Peace

# 115
  • София
Да са живи и здрави всички новопоявили се бебонки Hug Hug Hug Да растат здрави и щастливи деца и късмета винаги да е с тях  bouquet  bouquet  bouquet
Инче, честита годишнина, бъдете винаги така влюбени и нека щастието никога не ви напуска!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Госпойце, аз съм кандидат за такова чувалче, само кажи къде и колко пари да ти изпратя Peace Стискам ти палци, ако грахон е решил днес да напуска шушулката всичко да мине бързо и безпроблемнно fingerscrossed

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 16:46 от sstea

# 116
Дано да сте прави, момичета, направо ще ви черпя, ако е така   bouquet

Ванче
, сутринта си мислех за теб и се чудех какво става. Ще чакеме по-късно да се включиш и да кажеш как си.

# 117
Галче виждам те на балкона. Докладвай какво става с теб  Hug

# 118
Сев, аз съм така от няколко дни. имам чувство че ще се напишкам някой път. Снощи ми беше и много тежко на корема и имах не болезнени контракции. Днес бях на преглед и доки каза че всичко е нормално. Води в норма, Плацента - добре, бебе в норма. Тази болка била от разтягането на таза и не всички я усеща ли. Каза да пия 3х1 но шпа.  

# 119
  • Велико Търново
Аааа Параход, не се колебай заради разстоянието Simple Smile И аз не съм от Варна, ама се включих още в първите 4 чувалчета!

Тъкмо се прибрах от разходка. Ходих до НОИ (оказа се на последния етаж) и си взех ПИК за няма и 3-4 минутки. Днес времето тук си остана хладничко, слънцето не успя да се покаже, ама търпи се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт