Празници идат, затишие цари, дали пък ОКТОМВРИЙКА няма да роди?

• 14 496
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
Майлили, е тука - http://dar.bg/index.php?cPath=195_196&osCsid=64b7c016416e2e9c0b81863dae373941 или пък на gift.bg, но аз съм тествала само първите.

Ей сега ще ти пратя тел. за утре, но аз не се натискам да ходя много рано, че първите 30 мин е някаква глупава рекламна презентация и самата лекция започва по-късно. Пък си поспивааааам, щото с това гадене от 3-4 до 6 будувам почти всяка нощ Simple Smile явно бебето тогава му се играе!

# 91
  • Варна
Майлили,като гледам в тоя линк цените, без кой знае каква аранжировка, по добре иди, купи алкохол някакъв, бонбони и каквото искаш и после в някакъв цветарски магазин да ти украсят всичко в кошница и цветя.

# 92
Уф много съм разсеяна днес ooooh!

Хайде и честитки за Мам79 и Инчето!
Инче, то това го обсъждахме вече тука Simple Smile Първата годишнина се води памучна сватба и преспокойно можеш да му подариш някое и друго бебешко боди Grinning

Пуки, според мен тя още не смее да щъка много-много... Иначе и на мен тия цени ми се виждат надути, аз точно кошница не съм купувала.

P.S. Какво ли ще ми пише на линийката в сряда, ако не родя до утре?!

# 93
Уф много съм разсеяна днес ooooh!

Хайде и честитки за Мам79 и Инчето!
Инче, то това го обсъждахме вече тука Simple Smile Първата годишнина се води памучна сватба и преспокойно можеш да му подариш някое и друго бебешко боди Grinning

Пуки, според мен тя още не смее да щъка много-много... Иначе и на мен тия цени ми се виждат надути, аз точно кошница не съм купувала.

P.S. Какво ли ще ми пише на линийката в сряда, ако не родя до утре?!

Ще пише "Юпииии, ура! Метнах ви всичките! Докат' не ми доведете Духовия оркестър да ми свири, няма да дойда... пък!" Wink

Инче, честита годишнина! Все такива подаръци да си подарявате!  Wink

Честита Александра на Мам79!  Да е жива и здрава и много да слуша!
Много девойки Александра, бре!

Тони, днес е хубав ден за раждане! Пише, че родените са артистични - така че - стискам палци малкият Грахон да си е избрал да се ражда вече!

# 94
  • София
Параходче, мерси за линка и за тел. ! Ама те наистина много скъпи излизат като погледнеш съдържанието. Кумата ми е дизайнер и много я бива в подобни аранжировки, обаче е супер заета и ми беше съвестно да я занимавам ако има от къде да поръчам готова кошница. Май наистина е по-добре да си купим съдържанието и да й се обадя за опаковането.

# 95
Ехо, Госпойцата на втори балкон Simple Smile как е грахон?

# 96
Гери записах те утре. Аз не съм много сигурна дали ще мога да дойда  newsm78 но до довечера ще знам де. 
Мерси много HugКой друг ще идва?Надявам се да не ми мине котка път за утре PraynigКажете къде е тази пицария и в колко чса да се чакаме там
mylili и на мен ми е първа лекция не съм ходила преди GrinningТелефона ми е на първа страница ако искаш звънни Peace
Ина много любов за напред и пълна къша с бебета Hug
Честито на Мам79

# 97
Здравейте настоящи и бъдещи мами   bouquet
Днес сестра ми Диляна роди момченце - 3,250 кг.  Hug Hug Hug Термина и бе за 18 Октомври. Тя имаше планирано секцио за 9ти Октомври в болница Шейново , но не издържаха и днес в 6 заранта направили секциото по спешност. Според съпруга и и докторите, всичко е минало добре.
Аз също съм бъдеща октомврийка, моят термин е 28 Октомври . Вече направо не мога да чакам , сигурна съм че ще ме разберете  Rolling Eyes Възнамерявам да раждам нормално. Ще ви пиша, когато имаме още хубави новини. Пожелавам ви всичко най-добро и ви прегръщам   bouquet

# 98

Честити нови бебчета!!!

Честита годишнина на Ина!Бъдете много щастливи и влюбени!

# 99
  • в здрача
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА MAM79!
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА ДИЛЯНА !
ИНЧЕ - ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! ДА СТЕ ВСЕ ТАКА ВЛЮБЕНИ И ЩАСТЛИВИ !
Момичета на мен мнооого ми се спи, а станахме в 10 ч С малката се гледаме в къщи, събота като били на село я ужилила една оса, неделя вдигна темп, сега сутринта ходихме на доктор, а в като се обадих в градината ми съобщиха, че чакали потвърждение, че едно от децата имало скарлатина и съответно ако диагнозата се потвърди ще имат близо 2 седмици карантина, че и други деца могат да се разболеят и сега се чудя какво да правим. Дано диагнозата не се потвърди, че как ще се оправяме иначе - не знам. До термина има точно 2 седмици, то и нямам признаци за предстоящо раждане, де.

Знаете ли, навремето когато малката се роди не я изкъпаха, а само я позабърсаха, боцнаха да вземат кръв и я повиха, а аз се чудих защо не ми окъпаха бебето, ама от вълнение забравих да попитам  Embarassed Иначе нямам спомен кога й прерязаха пъпната връв.

# 100
Пуки    Hug шпионирам ви, но не съм писала  Crazy
Явно обръщаш много внимание на хората, щом те търсят толкова, трябва да се отучат отсега, че после с бебче няма да си по-свободна  Crazy
Мойте отчети се сляха в едно, всеки ден нещо ново  Wink

Пишете ме секцио за 9ти, ако има промяна ще кажа допълнително. Засега се държа, но шубето си се прокрадва естествено. Роднините ми ги е страх от възстановяването, мен от самата операция  Whistling

Стискам палци на всички,които скоро ще се обебят-да имат леко раждане на здрави хубави бебета и бързо възстановяване   bouquet

# 101
Искам да попитам мамите, които са минали секцио или им предстои-правиха ли ви тестове за упойки и какви са резултатите?
На мен днес алерголожката ми каза, че анастезиолозите слагали алергозан и още едно лекарство преди упойката, за всеки случай-дори да не е алергична родилката  Rolling Eyes

# 102
Честита малка красавица на мам79 и момченце на Диляна!Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

Честита годишнина на Инчето!  bouquet Много любов ви пожелавам, винаги!

Аз отивам на ЖК, после ще се отчитам Wink!

# 103
  • Варна
Ехо, Госпойцата на втори балкон Simple Smile как е грахон?
Грахон тъпче  шушулата и напъва  Laughing
Появиха ми се контракциите-разгеле
Цяла бременост чакам да видя що е то това чудо, щот' освен една в 5ти месец, досега други не съм имала
Втърдяването на корема, когато е безболезнено не го броя за такова.. Crazy
Все още са нерегулярни, ще си откарам деня така, обаче пък имам чувството,че бъбреците ми се отделят от мен-боли бе хора, все едно тепърва ме почва бъбречна криза...ама и тая болка отшумява на моменти

Честито момченце на Диляна и от мен   bouquet

# 104
  • София
Пицарията се намира от лявата страна на х-л Плиска (като застанеш с лице към входа му). До магазин 345 е. На ул. Коста Лулчев 13.

Цвети, много неприятно, че каката я е ужилила оса. Сигурно се е и стреснала. Дано в детската им градина няма карантина, че само това ти трябва.

Тони, стискаме палци! Тръгнал е Грахон, да видим коя дата си е избрал само  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт