отслабване със сиофор

• 249 984
  • 711
  •   1
Отговори
# 540
  • София
а, отслабваме, отслабваме

# 541
  • Пловдив

Браво   bouquet  bouquet  bouquetАз смятам серизоно да се заема с това от догодина Mr. Green

# 542
Здравейте момичета, за пръв път пиша в темата и честно си казвам, че не я прочетох цялата, а само първите 3 и последните 2 страници.
Аз ходих на изследвания в ендокринологията, която е зад земеделското министерство и бях при проф. Захариева, която ми назначи куп хормонални изследвания и като ги погледна веднага ми постави диагноза инсолинова резистентност, но не са ми правени никакви обременявания с глюкоза или каквито и да било други изследвания и тестове, това което ме подтикна да отида на тези изследвания беше качването на 40 кг. без дори да ги усетя, липса на настроение, отпадналост, унилост и прекомерно изпотяване както и подуване на краката, щях да пропусна и изключително нередовен цикъл. Предписа ми Глюкофаг + Цефамадар и за 3 месеца свалих 14 кг., продължих да пия тези лекарства в продължение на 1 година и през цялото време ми беше много зле - болки в стомаха, гадене, разстройство, липса на апетит и отново отпадналост, но имах редовна менструация и бях с 14 кг. по-малко. Ходих на консултация при нея и тя каза, че това е нормално, да продължавам да пия лекарствата, но в един момент на мен ми писна и спрях всичко. Само че след няколко месеца започнах да си връщам килограмите и цикъла ми пак зацикли, а вече ми се искаше и да стана мама и реших да отида при друг ендокринолог, който ми назначи един профил и ми смени лекарството със Сиофор 1000 по 1 таблетка сутрин и вечер и така вече почти 8 месеца пия Сиофор, но не слабея изобщо, даже напротив, но цикъла ми е толкова редовен, че дори час си спазва Simple Smile Още не съм забременяла и вече започвам да се притеснявам, смятам да отида на някакви изследвания отново и честно казано се съмнявам в тази диагноза, защото не са ми правени тези тестове за които вие говорите. Моля да ми препоръчате място и специалист при който да отида и който да ми обърне нужното внимание, все си мисля, че пия тези лекарства без да са ми нужни, в смисъл - не вярвам на тази диагноза  Cry
Благодаря ви предварително за отделеното внимание   bouquet

# 543
Аз пак да си задам въпроса, може ли да се приема Сиофор заедно с противозачатъчни, Диане 35.

# 544
  • София

Браво   bouquet  bouquet  bouquetАз смятам серизоно да се заема с това от догодина Mr. Green
не, недей да отлагаш, само един ден да се отпуснеш и после цяла седмица възстановяваш пораженията! При мен така се получи, покрай рождения ми ден и купоните последния месец не съм свалила нищо, но поне се радвам, че съм задържала килограмите.

# 545
Аз пак да си задам въпроса, може ли да се приема Сиофор заедно с противозачатъчни, Диане 35.
Може ,не се притеснявай. Сиофор освен за инсулинова резистенност се предписва и за поликистоза,лечението често е комплексно, тоест Сиофор +противозачатъчни.

# 546
  • Пловдив
violetkatana, още кърмя и не мога да си позволя строга диета,защото млякото ми намалява веднага. Замислила  съм лека полека да отбия малката и тогава да се стегна.
На мен док ми каза , че не мога да пия противозачатъчни, но аз имам още една кофа с болести и затова не мога да комбинирам сто вида  лекарства явно smile3515 smile3516

# 547
Може ,не се притеснявай. Сиофор освен за инсулинова резистенност се предписва и за поликистоза,лечението често е комплексно, тоест Сиофор +противозачатъчни.

Така или иначе ще се обадя на гинеколожката си, но все пак исках и до вас да се допитам, тъй като има момичета, които отдавна го приемат. )
Аз съм с ПКЯ, от 10г пия противозачатъчни, но не бях сигурна какъв ще е ефекта с комбинация от тях и сиофор.
Преди 2месеца започнах приема на сиофор и спрях противозачатъчните. Цикъла ми дойде на време....но такова чудо не бях виждала до сега....толкова обилен, че направо се шашнах. За това го спрях и отново си започнах противозачатъчните.

# 548
И аз съм с ПКЯ, но откакто ходих на калните бани в Поморие през миналият октомври, съм ок. Поне не са се появявали фоликули. Това Диане съм го пила още на 17 г., но от него се окосмих допълнително - така ми подейства, въпреки че разреждало космената покривка. Тая година не отидох отновo, и още ме е яд. Иначе ПКЯто, след спирането на противозачатъчните продължава пак. А от както пия Сиоофора-редовно ходя по голяма нужда и запекът изчезна-подобри се метаболизма, макар и с много малки дози.
Мирама, то е ясно, че с противозачатъчните мензисът е по-оскъден и може и до 2-3 дни да е.

# 549
Я, ми кажете, какво може да увреди сиофора и с какво се пие? Щото то модата за отслабване е едно, но лекарствата са си друго. Е, аз съм с наследствен диабет, тип 2 и ПКЯ. Баща ми свали 20 кг. със сиофора за 6 месеща и най-хубавото е, че спря да хърка и няма вече шкембе.

# 550
Я, ми кажете, какво може да увреди сиофора и с какво се пие? Щото то модата за отслабване е едно, но лекарствата са си друго. Е, аз съм с наследствен диабет, тип 2 и ПКЯ. Баща ми свали 20 кг. със сиофора за 6 месеща и най-хубавото е, че спря да хърка и няма вече шкембе.
Черният дроб. Прочети листовката.

# 551
..препоръчате място и специалист при който да отида и който да ми обърне нужното внимание, все си мисля, че пия тези лекарства без да са ми нужни, в смисъл - не вярвам на тази диагноза  Cry
Благодаря ви предварително за отделеното внимание   bouquet
....
най-добре да отидеш при добър гинеколог  и да му кажеш , че искаш да забременееш ,
той ще ти каже какво да си изследваш
може да имаш проблеми с хипофиза , с щитовидна жлеза , с панкреас ...
не се знае какво ,
добри еднокринолози има във Ендокринологията при Мин. на земеделието , аз съм ходила при д-р Начев

# 552
  • Пловдив

Цитат
най-добре да отидеш при добър гинеколог  и да му кажеш , че искаш да забременееш

Ами на мен гинеколога ми казваше две три години , че съм здрава и ендокринолога намери проблем с хипофиза, щитовидната жлеза и  инсулина .Като цяло на гинеколозите за такова нещо не вярвам.

# 553
  • София

Цитат
най-добре да отидеш при добър гинеколог  и да му кажеш , че искаш да забременееш

Ами на мен гинеколога ми казваше две три години , че съм здрава и ендокринолога намери проблем с хипофиза, щитовидната жлеза и  инсулина .Като цяло на гинеколозите за такова нещо не вярвам.
Има гинеколози с втора специалност-ендокринлология. За такива случаи, те са по-добрият избор.

# 554
Да, мисля да посетя точно такъв специалист - гинеколог - ендокринолог. Надявам се да имам успех.

Общи условия

Активация на акаунт