Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 633
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Гери,аз това се чудех също сутринта! Mr. Green

# 226
А на мен сега ми е чудно, Скуби Ду като няма да успее да сглоби самолета   , какво ли ще го накаже ББ?

Ще го прати в самолета

Наказанието му да бъде - като вкарат останалите - него да го изпратят вън.  Mr. Green

# 227
  • София
Хахаха........... добре ще е за 2,3 дни но не ми се вярва да е това! Crazy

# 228
Искам Камен да си тръгне час по-скоро.....

# 229
  • София
Охх... и аз  Sick
Много противно момче е  Twisted Evil Sick

# 230
                       Не знам дали е съвпадение, но Ирена и в двата лагера поживее 5-6 дни и ляга болна... Преди/след номинации се разболява  Twisted Evil... Само за едно нещо ме е яд, че излезе Данаил - не можах да видя отношението му към Ирена... Сега всички мъже са навън и ще хапват, само Ирена спи в Самолета, не била гладна... При жените - суматоха... Таня се интересува какво са готвили мъжете... Пиле с картофи...Като супа, но малко по-гъсто... Мъжете така и не си намериха лъжици май... Мила се облича, Самие я наставлява... Умберто седи между Таня и Аги... Не знам какво са готвили жените, но много хубаво миришело, според Жени...
                      Наталия кара Умберто да работи: да сипе на всички по равно... Ми тъй де, само го хрантутят, а той гушка някаква плюшка... Коментират си Женя и Нат какво са готвили мъжете и какво бяло имали в супата...

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 13:48 от Aнгел

# 231
Добро утро !Честито ни нова темичка  Simple Smile
Снощи ми стана много гадно как изгониха Умберто от мъжкия самолет.Камен ми е повече от противен и идеално си пасва с кобрата Ирена .Ако ги нямаше камерите досега да са се награбили  Laughing Да минава по бързо сеира с нейното дело и да си ходи "русото ангелче" .

абсолютно съм за !
няма по  Sick от псевдо - страдалницата /как се фръцка това примерно   к..ве по прашки пред всите муж #Crazy/ после горкиа й Калин тя не е стока смърди от далеч
След излизането си от къщата очаква 2 неща /щот и се полагат 1.Снимки подплатени $ за Плейбой 2. Забивка със спонсот номер 1 на БГ Ицо -стоте манекенки  Joy/ тогава ще се почувства най накрая реализирана в тоз живот
Или с Коко Динев.... Joy Joy Joy

# 232
                       Голяма скука днес... Умберто скоро може да стане мъжката версия на Ирена - разнася им чиниите с ядене... Иванина не иска пилешки кожи, дадоха ги на Мила... Умберто сервира яденето, Аги хляба... За разлика от мъжете, жените ще хапват вътре...

# 233
Еййй, като няма да ядат от тяхното, кво ги бърка какво са си направили за ядене мъжете!

Абе като е гладен човек и става страшноооо, поне ще научат какво е да си гладен, докато са там!
То и аз без храна не мога дълго да издържа, а за сладичко да не говорим! Blush
Дано да го извадят Скуби Ду и да го оставят в празната част от самолета, ако наистина довечера вкарат част от тях вътре и пак разделят самолетите! Mr. Green

# 234
  • София
В предишни сезони на ББ пак за ядене се джафкаха, сега пак. Какво да се прави, от битовизма не може да се избяга...

# 235
  • София
И някакви интересни мисии няма ли да получат най- накрая, да си разнообразят малко сивото ежедневие.

# 236
Камен има дете на 2 години Shocked
                    Да бе  Shocked? Той и връзка няма май... Къде гледате?

Снощи късно гледах по Нова + как Ирена каза на Камен "Аааа издъни сее. Първо каза,че детето ти е родено на ...10(т.е някой си октомври)...,а после на ...12(декември)...."(не помня датата ,която каза)."Поне помни какво си ми казал  hahaha bowuu"
Според мен историята за детето е измислица на Камен.Нали се опитва да свали Ренката,та е намерил обща тема ...  Joy

# 237
...Първо каза,че детето ти е родено на ...10(т.е някой си октомври)...,а после на ...12(декември)...."(не помня датата ,която каза)."Поне помни какво си ми казал  hahaha bowuu"...
                      Може и да си измисля... А може и да е толкова кух, че да не помни  Rolling Eyes... Жените цял предиобед споменават, че вечерта ще ходят при мъжете... Предвид затварянето на прохода, започвам да се чудя защо... Нат смята да накарат Умберто да измие чиниите  Twisted Evil...

# 238
Анги е при мъжете и ги гледа как си перат чорапите Laughing, това момиче не сваля слънчевите очила

Тя само дето не спи с тия очила, даже и вечер си седи с тях.  hahaha

# 239
А на мен ми се струва, че ще вкарат брата близнак на Камен и ще се разменят като тризначките.
Затова и тук се намесва детенце, сигурно брат му има дете.

Общи условия

Активация на акаунт