Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 576
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 210
  • Абсурдистан
По Нова +. Говореше с Наталия.
Обаче до колкото разбрах не живее с майката.
И аз разбрах,че не живее с майката.Питаха го дали са правили ДНК тест.Той какво отговори?

Оххх, пак изпуснах. Ама като съм и на работа...
За кой става въпрос. За Иван ли?

# 211
По Нова +. Говореше с Наталия.
Обаче до колкото разбрах не живее с майката.
И аз разбрах,че не живее с майката.Питаха го дали са правили ДНК тест.Той какво отговори?

Оххх, пак изпуснах. Ама като съм и на работа...
За кой става въпрос. За Иван ли?

За Камен.

# 212
Иренка като е толкова болна и реве за лекарствата, що се разхожда с минижупа, да измръзне още повече! Да си сложи пак скиорското екипче и ще и е по-добре!

Ами толкова дни да си мълчи, че има дете, явно не е щастлив от това и крие!

# 213
А сега де стЕрЕОпор или стиропор?  ooooh!
                    А нещата тръгнаха от там, че Иван каза, че Наталия била тъпа, казвала 'стиропор'... Ирена за малко започна да разказва за другите си връзки... но май се усети...

Аха, аха - усети се в момента в който изрече стерео, било изолация и пор... тук запецна.  Joy Ама нямало значение, както и да било...  hahaha

Голям гаф, както Камен с Аушвиц.  Mr. Green

# 214
                       За Камен... Ирена можела да бъде с много мъже, но искала да е сигурна с някого... Иван започна да разказва за развода на дъщеря си... Каменчо се паркира пак зад нея и само слуша...

# 215
  • into the blue
Нещо спореха Камен и Филип дали има въобще къща,и Камен каза:"Виж правилата,там пише,че което важи за самолета,важи и за къщата",а Фильо вика:"Абе това е само за заблуда на противника".Никак не е глупав Камен,помня как разконспирира Иренка на другия ден,че е отдавна там.

# 216
  • 7800
Малии, не ви е срам, докато изчета старата тема, сте изписали 11 страници.

# 217
                     Бай Иван не знам как започна изречението с бъдещите ухажори на Ирена и свърши с Вълка... Познавали се и наблюдавал живота му... Сега стигнаха до промените в жените и мъжете, и Иван каза, че много ясно, че всички ще са се променили, все пак свирката станала 3 лв... Иван се дразни, че децата му избягали - сина му в Щатите, дъщерята в Англия... Синът му го карал да продаде всичко и да заминава при него... Иван не искал - ако не се оправи там, къде ще се върне?

# 218
А на мен сега ми е чудно, Скуби Ду като няма да успее да сглоби самолета  , какво ли ще го накаже ББ?

# 219
А на мен сега ми е чудно, Скуби Ду като няма да успее да сглоби самолета, какво ли ще го накаже ББ?
                        Ще му прати Ирена  Twisted Evil? Ирена била много против да има новини на турски, и Камен и той потвърждава... Ирена: 'Все едно да отида в Америка и там да има новини на бг', а Иван: 'Ми има в Америка не само новини на бг, ами и радио, и вестници има'... Ирена смени темата... Според нея в парламента не трябвало да има цигани и турци... Пешо почва да пали  Tired....

# 220
Ирена против новините на турски по ТВ-то, но не че има нещо против турците. Само българи в парламента. Камен се изказа, че и президента си имал някакви връзки с турците.

# 221
                        Волен Сидеров бил 10 дни в хотела на Иван покрай изборите... Иван уважавал неговите виждания... 'Атака', 'Герб'... задълбаха много, на Иренка и доскуча и се опитва да спи...

# 222
А на мен сега ми е чудно, Скуби Ду като няма да успее да сглоби самолета   , какво ли ще го накаже ББ?              Аз мисля,че ще го изкарат в самолета а другите ще влязат в къщата Mr. Green

# 223
  • Абсурдистан
А на мен сега ми е чудно, Скуби Ду като няма да успее да сглоби самолета  , какво ли ще го накаже ББ?

Ще го прати в самолета

# 224
Охо Иван е бил кандидат общински съветник при нас. Усетих му апетитите аз Wink. Почти само той повдига политическите теми с някакви жалки опити за пропаганда.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт