Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 566
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 195
Да бе.И аз гледам така  Shocked  Shocked  Shocked

# 196
Камен има дете на 2 години Shocked
                    Да бе  Shocked? Той и връзка няма май... Къде гледате?

# 197
По Нова +. Говореше с Наталия.
Обаче до колкото разбрах не живее с майката.

# 198
  • София
Ужасна е тая Ирена,само реве и "Аз не съм лигава" ooooh!.Сега пък се оплаква на Иван.
Не знам за съквартирантите,ама покрай ББ има вероятност мен да ме номинират в къщи Mr. Green нищо не мога да свърша.

# 199
По Нова +. Говореше с Наталия. Обаче до колкото разбрах не живее с майката.
                    Ама че работа  Thinking! А Ирена се ядосала за лекарствата заради мъжете... Жените не ги знаела от какво имат нужда, понеже не живеела при тях... Сега почна да се сеща, че някоя мацка и казала, че е с температура, но забравила за нея... Бай Иван споменава ципа на Ирена, че бил отворен...

# 200
И аз разбрах,че не живее с майката.Питаха го дали са правили ДНК тест.Той какво отговори?

# 201
И аз разбрах,че не живее с майката.Питаха го дали са правили ДНК тест.Той какво отговори?
Наталия като го попита за теста,май каза не.Тогава и Емилия му вика "Ти дете ли имаш?" и той каза "Да",и че голяма история била.

# 202
Еми като се има за сваляч, нищо чудно и някоя да се е захласнала по него, а после да се оправя сама-той с дете, което ще му пречи да си живее живота! А дали не послъгва? newsm78 За да е по-интересен?

# 203
А дали не послъгва? newsm78 За да е по-интересен?

Може и така да е  Rolling EyesНо пък детето не е малко нещо,за което да се излъже или пък да се скрие  Thinking.Вчера слушах някакъв репортаж,че българите не вярвали на никой друг,освен на семейството.

# 204
                        Според Иван се казва 'стереопор' - от 'стерео'= изолация, и 'пор'   hahaha. Марти е гладен... Сега Иван започна да бистри интернет сватбите... Също и че Ирена като излезе, щели да я нападнат богати чичковци... ББ бил инкубатор за любовници, според него... Ирена смята, че мъжете с нея трябва да са поне 10 години по-възрастни... Жоро пък каза, че ще си хване 16-годишни като излезе сега  Mr. Green...

# 205
Мисля,че не лъжеше.И надали си мисли,че ще е много интересен,за това че е оставил самотна майка с дете  Tired
Значи не е девствен Mr. Green

# 206
А сега де стЕрЕОпор или стиропор?  ooooh!

стерео и пор  Joy
Иван срещу Наталия

# 207
  • София
Камен има дете на 2 години Shocked

Възможно е. Гледам, че във визитката му с/у семейно положение е писал -"много тежко" демек объркана работа.

# 208
А сега де стЕрЕОпор или стиропор?  ooooh!
                    А нещата тръгнаха от там, че Иван каза, че Наталия била тъпа, казвала 'стиропор'... Ирена за малко започна да разказва за другите си връзки... но май се усети...

# 209
запис  Popcorn

Общи условия

Активация на акаунт