Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 528
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • София
Зиче, който и да изшмърка токова кока, колкото него,  ще изкуфее. А и не е само кока, алкохол, и други разни също.

# 182

Ирена и Иванина не са се карали май за нещо конкретно,но просто вече всички я разбраха що за стока е Иренка,и вече си няма приятелки там.Тя си намери нови приятели  Crazy

Ясно.  Joy
Сама си вкарва автоголове тази жена. Те и мъжете май са започнали да я разбират.

Ангел Heart Eyes, май нямаш време за репортажи?  Sad

# 183
Цитат
Според Калин кошмарът започва, когато двамата минават под венчило. Ирена започва да изнудва Калин да й купува скъпи дрехи, иска собствена модна
фирма, кола, офис, силиконови гърди...
Горкия човечец,а ?
Жена му го изнудва да й купува... Статията е покъртителна ,ама с това са се уляли. Той сигурно е ходил да му леят куршум против страх от нея.  Joy Joy Joy
Обичам красивите хора и винаги заставам на страната на жената.  Embarassed Просто момичето ми е все още симпатично.Както и Иванина. Наталия ми погнуся  Close

# 184
  • София
Нищо интересно, Иванина е в изповедалнята и няма звук. Вили разтрива Иванина, тя охка еротично и се гърчи.Кашля, но лекарствата и чая били само за другия лагер.Скараха се за лекарствата хаха.

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 12:42 от Тайна

# 185
Цопвам и аз в новата тема  Crazy. Дали са пуснали някъде снощното предаване, защото не успях да го гледам  newsm78

http://DMCA-removal-from-Google/torrents.php?search=Big+Brother+ … ry=0&active=1
http://www.bigbrother.bg/index.pcgi

заповядай! Hug
Много, много благодаря  Hug

# 186
# 187
Ирена пак реве.Но този път сама "уж".

# 188
  • Пловдив
Изпокараха се пак квачките за лекарствата  Sick ooooh!
Ирена ми умръзна с нейните курвенски номера ....реве за нещо пак.. ooooh!

# 189
Хайде в новата темичка и аз,сега ги гледам нещо много чисто ми се вижда в самолета поне това което виждам и сякъш им е събран багажа или се лъжа нещо/че така ми се иска вече да ги местят вв къщата да ги гледаме всички заедно а не на 10 месата Crazy #Crazy/

# 190
...Ангел Heart Eyes, май нямаш време за репортажи?  Sad ...
                    Ще вляза в час, скоро  Hug... Студено ми е и малко смотано още  Blush... Филип утешава Ирена и гледа да и угажда... А тя е толкова добричка... И нито е лигла, нито... За отварянето на лекарствата става дума - дето са си ги раздали без нея... Всичко, в което тя не е главно действащо лице е в разрез със световния мир...

# 191
И я съветва, да не си го ....слага.  Joy

# 192
  • София
Ирена се цупи, че и други взели от лекарствата, все едно са само за нея.Не можела да мълчи, казвала истината. Не можели да се делят лекарствата, само на болните да се давало. Целта на ББ била да става скандал.

# 193
                       Манджата при мъжете е готова, оставили я малко повече, да се поразкашка, че нямат лъжици... Радват се, че нямали мухи... Аз пък им ги виждам... Бай Иван се помота леко лежерно и поседна до Ирена, съвсем неглиже... Прави ми впечатление, че всеки гледа да се завърта около нея... Филип почти я преследва на моменти... Камен май се поотказа  Whistling...
                      Пешо се усеща, че днес е понеделник, и трябва да има някакво развитие...

# 194
Камен има дете на 2 години Shocked

Общи условия

Активация на акаунт