Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 754
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 3 870
ще се окаже ,че Иренчето е травестит Joy

# 3 871
  • СОФИЯ
Joy Joy Joy
Ох ще умра от смях с вас ............чета , чета и то май излиза , че вътре няма един свестен  newsm78
Има един. Все му забравям името, някакъв нервак е, но...аз бих му простила нервността, ако ме разбираш Joy
ж
Ако намекваш за вътре ............те разбирам напълно  Whistling  Joy

# 3 872
  • София
От АНАЛИТЕ, викаш, начи?

# 3 873
Joy Joy Joy
Ох ще умра от смях с вас ............чета , чета и то май излиза , че вътре няма един свестен  newsm78
Единствения е Филип за мен, но никога не е късно да се издъни някак си. Така че... Но действително досега никога в ББ не ми се е случвало почти на никой да не симпатизирам. Така са ги събрали, че трябва насила да мисля кой да харесвам едва ли не..

# 3 874
А защо Ирена да е пародия на жена?

Е как защо, защото всяка форумка е умна, красива, добра майка, домакиня, съпруга, притежаваща всички ценности и добродетели.  Joy
И ще ти кажат, че Ирена от изброените и само красива, а може и това да не признаят.  Mr. Green

Абе и аз това си помислих ама не посмях да го напиша Wink

# 3 875
  • София
Ако намекваш за вътре ............те разбирам напълно  Whistling  Joy
Натвърдвам направо Whistling

# 3 876
E, e e e e e ... много ХАРД стана нещо тука....

# 3 877
  • София
Joy Joy Joy
Единствения е Филип за мен, но никога не е късно да се издъни някак си. Така че... Но действително досега никога в ББ не ми се е случвало почти на никой да не симпатизирам. Така са ги събрали, че трябва насила да мисля кой да харесвам едва ли не..
МАй Филип беше оня симпатяга, за който и аз казах, че не му помня името. Тоя, дето каза, че няма да номинира жени засега, защото не ги е опознал. И вчера сто пъти питах кой е той Crazy
Клоня към дедо Иван по старческо слабоумие, егати #Crazy

# 3 878
А защо Ирена да е пародия на жена?

Е как защо, защото всяка форумка е умна, красива, добра майка, домакиня, съпруга, притежаваща всички ценности и добродетели.  Joy
И ще ти кажат, че Ирена от изброените и само красива, а може и това да не признаят.  Mr. Green
това, че е красива, както сто пъти се опитах да обясня, ма явно не вдеваш, не я прави ценна и стойностна като личност. тя ужасно се изложи според мен, с всичката злоба, която пръска, сплетните и малоумните си изказвания. като се мисли за най-най-жена на света, трябваше освен външност да има и още нещичко и понеже тва нещичко й липсва си е чиста пародийка...
няма нищо общо с това дали всяка тук е"красива, добра майка, домакиня, съпруга, притежаваща всички ценности и добродетели". липсата или наличието на тия качества въобще не определя възможността за създаване на мнение.

какво ти идва не разбрах и от къде  newsm78

# 3 879
Ако Скуби наистина е наркоман или там какъвто го изкараха... това е най-спокойния и уравновесен наркоман, който съм срещал. А в казармата съм срещал доста такива Wink

# 3 880
  • София
E, e e e e e ... много ХАРД стана нещо тука....
Както казвам на сина си:"Яки, затвори си малките сини очички, запуши си малките сладки ушички" Joy
/За твърде младите, Яки е малко, сладко пате, на което Чопър - голямо, силно куче, казваше тези думи, преди да набие някое животно, което тормозеше Яки. Анимационни герои от моето детство/

# 3 881
  • СОФИЯ
Ако Скуби наистина е наркоман или там какъвто го изкараха... това е най-спокойния и уравновесен наркоман, който съм срещал. А в казармата съм срещал доста такива Wink

Не винаги разпространителите консумират  Peace

# 3 882
  • into the blue
КЛОНКА,мисля,че имаш в предвид Жорето   Peace

# 3 883
  • София
Той е бивш наркоман, отказал се чрез молитви.

# 3 884

Е той е бивш наркоман, не е настоящ. Ако очакваш да се затресе с спазми нещо...

viliko, няма значение, трудно е за обяснение Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт