Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 743
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 3 915
  • София
Кажете с две думи, кво става в момента в къщата, в самолета  Praynig

За Филип явно тази тема е много болезнена, по това което пишете, дано Господ го дари с мила рожба.

# 3 916
  • София
                      Разговориха се за раждане... Манол май започна темата...
Тая тема на Манол много му лежи, просто Joy Joy
Силно се надявам да не стигнат до проблемите на Солджъра и Джемини, щото няма да  издържа подобен дебат при Милен...

# 3 917
  • София
За Филип явно тази тема е много болезнена, по това което пишете, дано Господ го дари с мила рожба.
Филип почва да преиграва в тази посока, струва ми се.

# 3 918
                      Разговориха се за раждане... Манол май започна темата...
Тая тема на Манол много му лежи, просто Joy Joy...
                     Той Манол започна за раждането при животните... Жените лафят яко за раждане и кърмене, и Камен взе, че се присламчи  hahaha... А, обяснява се, че искал да бели картофи...
                     КЛОНКА, не знам защо каза, че се разчувствал, ама по принцип мъж трудно седи при жени да слуша за раждания... Бездруго не може да се включи...

# 3 919
  • Варна
Филип почва да преиграва в тази посока, струва ми се.
Не мисля, че преиграва точно на тая тема,
казвам го от личен опит!

# 3 920
                         Нат отиде да прави кафе... Даже вече се върна с подноса... ББ им дава някакви инструкции, Иванина да ходи да ги вземе и прочете на глас... Пренесоха се вътре с кафетата... ББ продължава да говори някакви неща за склада и Изповедалнята, но не му се разбираше... Умберто чак пристигна от Самолета... Айде, мисия  Peace! Жените нямат право да правят нищо без мъжете, дори да ходят по земята... Мъжете ще ги носят на ръце... Всеки един може да ги обслужва... И по двама можело... Само в банята и тоалета може да стъпват, но трябва да ги пренесат дотам... Жените могат да пушат само ако мъжете им държат цигарите... И т.н.т...
                       Манол и Мартин могат да си изберат дали са мъже или жени, ама предварително... Когато чуят силен мъжки смях, се връщат към нормално състояние, като чуят женски смях пак са в мисия...

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 15:02 от Aнгел

# 3 921
  • София
Не гледам ама невярвам Филип да преиграва точно за тази тема Crossing Arms

# 3 922
  • София
Гледам съжалявате ги,че им взели дрехите с надписите.Ми нормално,казано им е още преди да влезнат да не носят такива дрехи с надписи,защото е реклама.(също така се дава и инструкция относно няколко разцветки дрехи,да не взимат такивав,понеже нещо не изглеждат както трябва на камерите).Били взели на заем.Ми хубаво,след два месеца,или по-малко като излезнат ще си ги носят колкото искат. Има правила ,те се спазват. Също така трябва да избягват да казват имената на предавания които са в другите телевизии,имена на заведения и много други работи.
Славче, това е някакъв побългарен вариант. В другите риалита им закриват надписите. Освен това е адски тъпо да правиш риалити и да предупреждаваш какво да говорят хората. Има си цензура, не е на живо, все пак.
Хем да бъдат естествени, хем да мислят кво говорят. Айде, това с дрехите - хубаво, некадърни са да им крият надписите, мързи ги и т.н. Ама...да не споменават други телевизии, да не казват имена на заведения...
Разговорче :Видях те веднъж теб в едно заведение. Ами...на една улица, аз бях в една кола..."
Егати.

# 3 923
  • София
Ааааааааааааааа жестока мисия Joy Joy Joy

# 3 924
Ааааааааааааааа жестока мисия Joy Joy Joy
[/quot

Докладвай деееееее....... Praynig

# 3 925
Айде,първата мисия. Crazy Party Много смях ще е. Joy

Клонка, знам мила, но просто исках да кажа как е.Има няколко листа в които ги пише всякакви такива неща.Не пазя едни мои,щях да сканирам,има за резцветки предупреждение да не се носят,мисля че бяло и черно на рае.Също не е препоръчително чисто бели дрехи,не изглеждали добре на камерата. И рекламата е заради денонощното излъчване,а не заради едночасовите емисии по Нова.

# 3 926
                       Дано Мартин си избере да е жена, че не го виждам кого може да носи  newsm78... А, мъж ще е, ама няма да носи никого... Обаче ще ги гримира... Манол не се сещам кой ще го носи обаче...

# 3 927
  • София
Не гледам ама невярвам Филип да преиграва точно за тази тема Crossing Arms
И аз не гледам, но мисля, че преиграва.
Освен това, каузата му е дотолкова благородна, че предизвиква съчувствие и одобрение.
Обаче...замислих се аз, че човек, преди да стигне до ББза едните 3000 лв. за инвитро, би могъл да ги вземе дори на заем, на кредит или да ползва програмата за първи безплатен опит.
Доколкото схванах, те не са направили това. Сега ще  им е първият опит за инвитро. Чрез ББ.
Не ща да звуча като хейтърка, но не става въпрос за непостижима сума, освен това, не е 10 опит, та да са изчерпали всички пари. Живеят и на морето, не вярвам да нямат друг начин да си набавят тези пари.
Филип играе за големите пари. Не за инвитро. Инвитрото е за нас, за да има кауза, която да ни подтиква да гласуваме за него.

# 3 928
Каква е мисията бе хорааааааа Laughing

# 3 929
  • СОФИЯ
Айде,първата мисия. Crazy Party Много смях ще е. Joy

Каква е ?

Общи условия

Активация на акаунт