Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 737
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 3 900
А кое Филип, тогава Joy Joy Joy
Вземете ме изгонете от тая тема. Аз още не ги познавам #2gunfire Joy
Naughty Никъде няма да ходиш.Филип е Тошко,най-пълничкия,ако може така по-деликатно да се каже  Peace
Мерси.
Аз си отворих паралелно сайта за справки Joy

И к'во му е харесала Доби на Филип? Вероятно като образ, просто. Thinking

E много ясно, че като храктер. Иначе Георги визуално ми е симпатичен, но не го показват особено и не мога да го преценя като характер Simple Smile

# 3 901
  • София
Клонке, аз продължавам да искам тениска с твоя снимка .... Wink
Работя по въпроса...с фотошопа Whistling

# 3 902
  • София
Много се дразня като не харесвам някой и той да вземе , че да направи нещо мило Crossing Arms Пфу тоя Умберто много благороден излезе сутринта. Чак яд ме хвана, че толкова го оплюх Crossing Arms

..................................Добряк е , ама още не го харесвам Confused

# 3 903
А аз да питам-на Ирена косата истинска ли е според вас?
                        Да... Просто не е нейна  Mr. Green.
Има и нейна, все за нещо трябва да се прикачи чуждата.
                     Имах предвид, че и прикачената коса е истинска - не е изкуствена все пак...

Тоз пък Косьо никква фантазия няма с тая камера... Всеки ден пее за някого пред камерата, по няколко пъти  Tired... А мен не ми харесва как пее... Умберто му дава свежи идеи, ама според Косьо нямало нужда...

...ти би ли се навирала там където не си харесвана? Където не си желана? Аз лично не бих...
                    Хубаво, ама ти, и особено тя, можеше да се замислите що пък не е харесвана... Може случайно да има и други причини, освен как всички жени и завиждат за красотата, а мъжете я мразят, защото не им пуска  Whistling...

# 3 904
  • София
Иначе Георги визуално ми е симпатичен, но не го показват особено и не мога да го преценя като характер Simple Smile
Е, значи не буйства, не се разтича като лига по пода и не обсипва хората с цветисти епитети, затова не го дават. Значи, както предполагам, някакъв нормален ще да е.

# 3 905
"Огън от любов" - Косето днес я изпя около 20 пъти, знаех само припева, вече мога да се похваля, че научих и останалия текст Mr. Green. Дори само заради това си заслужава момчето да продължи напред Peace Laughing
Кой знае още колко песни ще науча Joy Joy Joy

# 3 906
  • Варна
"Огън от любов" - Косето днес я изпя около 20 пъти, знаех само припева, вече мога да се похваля, че научих и останалия текст Mr. Green. Дори само заради това си заслужава момчето да продължи напред Peace Laughing

И аз така,
поне нещо хубаво да ни се случи и на нас покрай тоя Биги Heart Eyes

# 3 907
  • София
А аз да питам-на Ирена косата истинска ли е според вас?
                        Да... Просто не е нейна  Mr. Green.
Има и нейна, все за нещо трябва да се прикачи чуждата.
                     Имах предвид, че и прикачената коса е истинска - не е изкуствена все пак...

Тъй, де, ама чуждата естествена коса са я прикачили за нейната, а не директно на скалпа. Така че има и своя коса по главата момичето. Mr. Green

# 3 908
  • София

И аз така,
поне нещо хубаво да ни се случи и на нас покрай тоя Биги Heart Eyes

Вече имам някои съмнения, че Косьо е отпаднал от кастингите на МА и са си отмъщава и наваксва.

# 3 909
                       Кученцето от ден на ден изглежда все по-щастливо... Дали ще предложат на някой от съквартирантите да си го прибере?
                      Нат обяснява как някакви храни се преработват от организма, тя май е по разделното хранене, ама не съм веща и не разбрах... Филип имал градина с хубави домати, излизали в градината и си правели домати с моцарела и босилек... Жена му не можела да измисли кво да готви и мрънкала... Ама го глезела де, иначе как ще да е 160 кг... Преди да се ожени е бил 120... Рязко качил кг след като спрял цигарите... Жени пък като спряла цигарите отслабнала...

# 3 910
  • София
Освен това, прави впечатление, че от Варна всички пеят и свирят. Цецо даже и китара си носи. Са как ще се надпяват със Скобара...

# 3 911
  • Варна
Ми това ще е новия дует ,
Скуби и Цицо Joy

# 3 912
...Вече имам някои съмнения, че Косьо е отпаднал от кастингите на МА и са си отмъщава и наваксва....
                      И аз  ooooh!...
                      Мила и тя е с много къса пола... Или и се е заметнала нещо...
                      Разговориха се за раждане... Манол май започна темата... Жени спонема за нейното раждане също, Филип се разчувствал и отиде да се разходи...

# 3 913
  • Варна
И Филип напусна мацките,
не искал да слуша такива стрцераздерателни неща!
Ух, тая Жени много подробна.

# 3 914
Гледам съжалявате ги,че им взели дрехите с надписите.Ми нормално,казано им е още преди да влезнат да не носят такива дрехи с надписи,защото е реклама.(също така се дава и инструкция относно няколко разцветки дрехи,да не взимат такивав,понеже нещо не изглеждат както трябва на камерите).Били взели на заем.Ми хубаво,след два месеца,или по-малко като излезнат ще си ги носят колкото искат. Има правила ,те се спазват. Също така трябва да избягват да казват имената на предавания които са в другите телевизии,имена на заведения и много други работи.

Общи условия

Активация на акаунт