Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 754
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 3 885
Ако Скуби наистина е наркоман или там какъвто го изкараха... това е най-спокойния и уравновесен наркоман, който съм срещал. А в казармата съм срещал доста такива Wink
Той е бивш наркоман, отказал се чрез молитви.

Определено не страда от липсата на душевен мир....

# 3 886
  • София
КЛОНКА,мисля,че имаш в предвид Жорето   Peace
Ми, един хубав.
Егати, единственият, дето  ми харесва. Може и Жоро да е.
А кое Филип, тогава Joy Joy Joy
Вземете ме изгонете от тая тема. Аз още не ги познавам #2gunfire Joy

# 3 887
  • София
Ако Скуби наистина е наркоман или там какъвто го изкараха... това е най-спокойния и уравновесен наркоман, който съм срещал. А в казармата съм срещал доста такива Wink
Той е бивш наркоман, отказал се чрез молитви.

Определено не страда от липсата на душевен мир....
Може да не страда и от липса на други неща, знае ли човек кво им сипват в пиенето Joy

# 3 888
Ми, един хубав.

Жорето е хубавец, да. Но е невидим.
Клонке, Филип е бившия Тошко Laughing

# 3 889
  • СОФИЯ
Ми, един хубав.

Поне им знаеш имената , а аз и това не знам - всеки път, когато ви чета си слагам снимките им от сайта и сверявам часовника  Joy

# 3 890
  • into the blue

Naughty Никъде няма да ходиш.Филип е Тошко,най-пълничкия,ако може така по-деликатно да се каже  Peace

# 3 891
А защо Ирена да е пародия на жена?

Е как защо, защото всяка форумка е умна, красива, добра майка, домакиня, съпруга, притежаваща всички ценности и добродетели.  Joy
И ще ти кажат, че Ирена от изброените и само красива, а може и това да не признаят.  Mr. Green
това, че е красива, както сто пъти се опитах да обясня, ма явно не вдеваш, не я прави ценна и стойностна като личност. тя ужасно се изложи според мен, с всичката злоба, която пръска, сплетните и малоумните си изказвания. като се мисли за най-най-жена на света, трябваше освен външност да има и още нещичко и понеже тва нещичко й липсва си е чиста пародийка...
няма нищо общо с това дали всяка тук е"красива, добра майка, домакиня, съпруга, притежаваща всички ценности и добродетели". липсата или наличието на тия качества въобще не определя възможността за създаване на мнение.

От толкова много злоба и омраза към Ирена, на мен пък започна да ми става симпатична. Не твърдя, че е страхотен човек, но примерно Наталия и Емилия са злобни и заядливи, но на никой не му пука и не ги мразят, защо ли..... С какво се отличват от Ирена?  newsm03

# 3 892
  • Бургас
Гледам анкетата...
112 от 169 са гласували против Ирена.
Що така бре булки?
Аз пък не искам да излиза!!!
До сега не съм я коментирала, но по принцип не ми е чак толкова неприятна.
Е да, взема се малко по насериозно, но и има чувство за самоирония донякъде.
Какво като е лицемерна?
Не е ли лицемерна всяка жена?
Освен това е поставена в ситуация да живее с разни хора, които не познава и които са и конкуренти за наградата...
Едва ли някой е отишъл там да създава приятелства...

Освен това е приятна гледка.
Просто не и стига малко акъла, за да манипулира по-прикрито.

Изказах сЪ! Simple Smile

Това съвпада напълно и с моето мнение Peace
От доста време ви чета и се учудвам на злобата и грозните изказвания за Ирена, която според мен не е по-голяма интригантка от прехвалената Наталия, която също използва всеки удобен момент да настрои жените срещу нея.

dollface писали сме едновременно. И на мен почна да ми става симпатична Peace

# 3 893
  • София
Ми, един хубав.

Поне им знаеш имената , а аз и това не знам - всеки път, когато ви чета си слагам снимките им от сайта и сверявам часовника  Joy
Току-що извърших същата процедура, щото вече ме е срам.

ГЕОРГИ е моят човек Mr. Green

# 3 894
                      В моите Наталия е не по-малко хубава от Ирена... А Ирена си е хубава - не мога да отрека... Все пак съм малко разочарована от Натали - в чужди дрехи май беше по-хубава, отколкото в собствените си... Не е по лъскавкото май.
                      Иванина много са хареса свещите в градината, иска да си вземе една... Общо взето всички се мотаят в градината - седят, разхождат се... Преди малко някой занесе на Умберто храна в Самолета... Но само за него и той яде пред Косьо... Ако съдя по физиономиите на Косьо май не е хапвал нищо днес... Жените показват прелести... Нат по поличка, тоз-оня с голи кореми, токчета...
                      Филип изведнъж се почувствал страшно самотен и депресиран...
                      Косьо и Умберто се снимат с камерата...

# 3 895
  • София
Naughty Никъде няма да ходиш.Филип е Тошко,най-пълничкия,ако може така по-деликатно да се каже  Peace
Мерси.
Аз си отворих паралелно сайта за справки Joy

И к'во му е харесала Доби на Филип? Вероятно като образ, просто. Thinking

# 3 896
viliko, не че нещо, ама аз поне не познавам идеална жена...
По твоите думи всички са пародии. Ти никога ли не си интригантсвала?
От къде съдиш за нейните ценности и качества?
Прекарала ли си един ден с нея за да съдиш?
Ирена така намира за добре да постъпва и така постъпва.
Почувства се обидена от номинациите на жените и нормално да не иска да се върне при тях.
ти би ли се навирала там където не си харесвана? Където не си желана?
Аз лично не бих...

# 3 897
  • София
viliko, не че нещо, ама аз поне не познавам идеална жена...
Ми...да се запознаем Mr. Green

# 3 898
Гледам анкетата... 112 от 169 са гласували против Ирена. Що така бре булки?...
                      Аз нямам мнение в случая и не съм гласувала... Не искам Ирена да остане, щото така ще се надуе, че... може и да се спука  Mr. Green... А и не искам съквартирантите да си помислят, че навън е много харесвана  Rolling Eyes... От друга страна, ако ще вкарват мъжа и, не ща да излиза... Може да си развие този образ... Цецо също може да претърпи развитие... Не искам да си ходи, преди да съм си отговорила на всички въпроси относно него и Косьо... За Умберто съм неособено ориентирана, ще ми се да се доориентирам какъв човек е... Пешо мисля, че всичко показа... Само за него съм 'за' излизане...

# 3 899
Клонке, аз продължавам да искам тениска с твоя снимка .... Wink

Общи условия

Активация на акаунт