Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 735
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 3 930
  • Варна
Много яка мисия,
в полза на жените,
мъжете трябва да им готвят, къпят,
да ги хранят, да ги гримират, да ги обличат,
абе абсолютно всичко,
крака им не трябва да опира пода и ръката им не трябва да пипа нищо сама,
без помощ!

# 3 931
  • София
Жените нямат право да правят нищо сами и да стъпват на пода. Мъжете ще ги пренасят, ще им готвят, ще им държат цигарите, ще ги къпят Joy Могат само до тоалетната да ходат сами, но някой трябва да ги занесе до там и да ги вземе hahaha
Могат да казват рецепти на мъжете да им готвят. Мъжете трябва и да ги гримират.
Ще имат и почивки по сигнал , когато правилата не важат и след друг сигнал, пак важат. Сигнала е мъжки и женски смях Mr. Green
Мисията е 2 дни , май newsm78

# 3 932
  • Варна
Голям скандал настъпи пак и то благодарение на Иван,
нямало да се справят,
и сега умуват колко % да заложат от бюджета!

В неделя на обяд свършва мисията!

# 3 933
  • София
                       Дано Мартин си избере да е жена, че не го виждам кого може да носи  newsm78... А, мъж ще е, ама няма да носи никого... Обаче ще ги гримира... Манол не се сещам кой ще го носи обаче...
Филип.

# 3 934
...Мисията е 2 дни , май newsm78 ...
                      До неделя наобяд... Полудеха всички... Карат се за подробностите и за процента, който да заложат... Пу, Косьо няма да намаже пипане на жени... Нат иска да заложат 60%... Според Цецо мисията зависи от жените... Супремного ми сече и картината и звука  Tired..

# 3 935
Не гледам ама невярвам Филип да преиграва точно за тази тема Crossing Arms
И аз не гледам, но мисля, че преиграва.
Освен това, каузата му е дотолкова благородна, че предизвиква съчувствие и одобрение.
Обаче...замислих се аз, че човек, преди да стигне до ББза едните 3000 лв. за инвитро, би могъл да ги вземе дори на заем, на кредит или да ползва програмата за първи безплатен опит.
Доколкото схванах, те не са направили това. Сега ще  им е първият опит за инвитро. Чрез ББ.
Не ща да звуча като хейтърка, но не става въпрос за непостижима сума, освен това, не е 10 опит, та да са изчерпали всички пари. Живеят и на морето, не вярвам да нямат друг начин да си набавят тези пари.
Филип играе за големите пари. Не за инвитро. Инвитрото е за нас, за да има кауза, която да ни подтиква да гласуваме за него.

Да.И държал заведение под наем в Созопол. Tired Щом може да си плаща семестриалните такси в БСУ,значи не е така зле. Rolling Eyes

# 3 936
  • София
                       Дано Мартин си избере да е жена, че не го виждам кого може да носи  newsm78... А, мъж ще е, ама няма да носи никого... Обаче ще ги гримира... Манол не се сещам кой ще го носи обаче...
А варианта Манол да носи Мартин? Mr. Green

# 3 937
Искам  Бай Иван да носи Самието Joy Joy Joy

# 3 938
  • София
Много яка мисия,
в полза на жените,
абе абсолютно всичко,
без помощ!

И к'во й е готиното, в полза на жените - да ядат готвено от мъжете и дедо Иван да ги къпе Sick

# 3 939
Лелеее,какви карананици настанаха,не разбирам изобщо кой какво говори. ooooh! Голям спор,голямо чудо.Тая Ирена и тя как крещи. ooooh!

# 3 940
Дедо Иван = Дедо Стефчо hahaha

# 3 941
  • София
Искам  Бай Иван да носи Самието Joy Joy Joy
Той може да носи някого само пълзейки... Joy
После ишиас, радикулит Joy Joy

# 3 942
                       Ирена се разкрещя и тя... Спорят дали мъжете ще подмиват/къпят жените в банята, или жените сами... Бай Иван най яко се натиска да къпе някого... надявам се Манол или Самие... Ох, а Самие не мога да я мисля...

# 3 943
  • София
Аха!
Лека му пръст на дедо Стефчо. Praynig

# 3 944
  • Варна
Много яка мисия,
в полза на жените,
абе абсолютно всичко,
без помощ!

И к'во й е готиното, в полза на жените - да ядат готвено от мъжете и дедо Иван да ги къпе Sick

Ами ББ така каза в полза на жените!
За мен е все тая каква ще е мисията,
важно е да има мисия,
да става интересно!

Общи условия

Активация на акаунт