Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 743
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 3 960
Преди година и половина някъде

# 3 961
Здравейте момичета, цял ден нямах нет, четох тук по диагонал. Разбрах, че никой не дава храна на Косьо - той цял ден гладен ли стои? Няма ли някой все пак да му занесе храна?!!  Shocked

# 3 962
Кажете дядо Стефчо кога почина??

Отдавна.

А тази мисия важи ли за Умберто, след като той избра самолета или се е преселил само за малко?

Това че спи в самолета нищо не значи.Мисията е за всички съквартиранти без Константин.Но примерно Умберто няма да го включат за да не обърка мисията им.Марти също не може да носи.

# 3 963
Голям спор колко процента да заложат. Laughing И аз ако бях там щях да искам 100%  Party

# 3 964
Кажете дядо Стефчо кога почина??

Отдавна.

Славче мерси за изчерпателния отговор  Joy Joy Joy

# 3 965
  • СОФИЯ

Извинете , кой е Дядо Стефчо  Rolling Eyes

# 3 966
                       Уф, Емилия нищо не разбрала  ooooh!... Ами да, те само 100 пъти прочетоха обясненията... Емилия иска да заложат 100%... Не стига, че не разбира, ами и смела...

# 3 967

Извинете , кой е Дядо Стефчо  Rolling Eyes

Не ми дава да сложа линк.Сори. Hug

# 3 968
Тази мисия зависи изцяло от жените. Една да се почеше по носа и хоп - оразали им бюджета за цялата седмица! А те, милите, са коя от коя по-кухи. Ако бях мъж в къщата, щях да настоявам да се заложи около 20 %.

# 3 969
Аз за чесането не съм сигурна,или за пипане на коса.А и не им го пише това. Rolling Eyes

# 3 970
# 3 971
                         Уф, ни картина, ни звук откак започна мисията  Rolling Eyes... Броя време и изчислявам неустойки  Whistling...

# 3 972
Аз за чесането не съм сигурна,или за пипане на коса.А и не им го пише това. Rolling Eyes

Че то и чесането си е работа! Щом ще трябва да им държат цигарите, то ще трябва и да ги чешат.

# 3 973
  • СОФИЯ

И Сега  ако някой ми припомни от къде го познавам  Embarassed Мани ЕГН-то си казва думата  ooooh!

# 3 974
  • София
Не гледам ама невярвам Филип да преиграва точно за тази тема Crossing Arms
И аз не гледам, но мисля, че преиграва.
Освен това, каузата му е дотолкова благородна, че предизвиква съчувствие и одобрение.
Обаче...замислих се аз, че човек, преди да стигне до ББза едните 3000 лв. за инвитро, би могъл да ги вземе дори на заем, на кредит или да ползва програмата за първи безплатен опит.
Доколкото схванах, те не са направили това. Сега ще  им е първият опит за инвитро. Чрез ББ.
Не ща да звуча като хейтърка, но не става въпрос за непостижима сума, освен това, не е 10 опит, та да са изчерпали всички пари. Живеят и на морето, не вярвам да нямат друг начин да си набавят тези пари.
Филип играе за големите пари. Не за инвитро. Инвитрото е за нас, за да има кауза, която да ни подтиква да гласуваме за него.

Да.И държал заведение под наем в Созопол. Tired Щом може да си плаща семестриалните такси в БСУ,значи не е така зле. Rolling Eyes

Филип в Созопол има капанче, което тази година не работеше.

Общи условия

Активация на акаунт