Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 665
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 5 205
Не е точно така.Ива имаше връзка с приятел на Краси,бившият мъж на Емилия.Тогава тя живееше в Свиленград.С Краси също имаше вземане даване,но изобщо не може да се каже,че е нещо сериозно или че има някакъв принос за раздялата им.Още повече,те се разделиха преди толкова време.Че се опитва да прилича на нея е така,дори като си купува ррехи,гледа да са такива.С Емилия се е виждала,както и с почти всички фолк-певици,с повечето се познава добре,гледа да е около тях и такива работи.

# 5 206
  • Перник
Slav4e_Av4e , не споря, сигурно си права. Четох статията отгоре-отгоре, но разбрах, че се познават. Даже и за Коко Динев пишеше нещо, пак свързано с Ивелина, ама не запомних точно.

# 5 207
Slav4e_Av4e , не споря, сигурно си права. Четох статията отгоре-отгоре, но разбрах, че се познават. Даже и за Коко Динев пишеше нещо, пак свързано с Ивелина, ама не запомних точно.

А,и аз не споря.Така ли прозвуча? Rolling Eyes Просто разказвам.Нали съм клюкарка. Blush Иванина я познавам отдавна, преди години ходеше с мой познат. И да кажа-Иванина.Май все й бъркат името тука с Ивелина. Hug

# 5 208
Марти,оформи веждите на Цецо. Mr. Green
Сега Ива се оплаква,била е дала панталона си на някоя и са й скъсали отзад нещо,и й стана кофти,понеже е бил подарък от сестра й.Камен пък й е видял циците,и й обяснява че са максимално доре.А тя се оплаква че с някои дрехи изглеждало все едно ги няма.Била свикнала с тях,и й се стрували малки.Иначе спомена че иска да ги увеличава.

# 5 209
А сегашният приятел на Иванина кой е. Някой възрастен и богат ли? Сори, ако звучи гадно.

# 5 210
  • Абсурдистан
Два въпроса имам.
1. Тези лещи дето ги подмятат на пред на зад - вчера в очите на циганката, днес си ги слага Иванина - на кого са?
2. Някога някой да е виждал циганката мъничко работа да свърши. Защото аз не съм и вече ми става противна с това си поведение.

# 5 211
И аз се загледах,че си разменят някви лещи Sick Даже си помислих,че е някаква мисия #Crazy Тия хора съвсем изтрещяха...

# 5 212
  • на пистата
тоя жоре ми падна в очите с тая циганка  Sick

# 5 213
Цитат
Марти,оформи веждите на Цецо. 

Ne, сложи му лещи. И като му каза, че много му отиват и Цицо стана 2метра висок от кеф. Laughing

А забелязвате ли колко е подредена спалнята на мъжета, за разлика от хаоса в женската. Sick

Тоз Манол много ме дразни, върви по Ива като пъдар. Да не я открадне някой.

# 5 214
тоя жоре ми падна в очите с тая циганка  Sick
Точно това мисля и аз ooooh!

# 5 215
А сегашният приятел на Иванина кой е. Някой възрастен и богат ли? Сори, ако звучи гадно.
Манолчо и е сегашният Mr. Green

# 5 216
Какво става с Жоро и циганката ?

# 5 217
Два въпроса имам.
1. Тези лещи дето ги подмятат на пред на зад - вчера в очите на циганката, днес си ги слага Иванина - на кого са?

На Владо.Има няколко чифта,преди малко сложиха и на Цецо.

На въпроса на galana_s няма да отговоря.Както знаем,тя го крие, не иска да казва кой е.Него не го позавам,но съм го виждала.Само ще спомена че не е известен.Самият факт,че той даже не е знаел,че  тя отива на кастинг,а някой е звъннал да му каже,че тя е била там,говори доста за връзката им.

# 5 218
 Да се носят чужди лещи е все едно да ти правят инжекция с употребена спринцовка. Или да си миеш зъбите с чужда четка. Най-лесен начин за предаване на много болести. Имат ли акъл в главите тези хора и поне елементарно възпитание, се питам. Ама щом ядат 5 души с една лъжица...

# 5 219
  • София
А Манолито има ли си утеха-другарка в цивилния живот ?
За това си мисля,откакто се навърта около Иванина...

Общи условия

Активация на акаунт