Успокояват и гушкат, дишат на смени - мама и тате са на породени - 21

• 14 536
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Зайка, изискай от гинеколога да те прати на физиотерапия. Не повече от 30мин.траят процедурите. Ако успееш да оставиш за час бебка докато те няма. Само с изцеждане няма да стане. Това е като съвет, разбира се. От опит.

# 136
Хриси вчера подготвих пост да ти честитя, но явно съм го затворила вместо да го пусна  Blush

Честита годишнина! на патерица
Още дълги години да се обичате и подкрепяте, а децата да ви слушат много!

# 137
Лято Благодаря!
zajka много се радвам,че се е установило от какво е тази температура-и аз имах такъв проблем с второто,но при мен беше в комбинация с операцията.Много масажи и изцеждане,налагай мястото което е запушено и с топли компреси!
Аз от тази нощ съм болна-невероятна кашлица,гърлото ме боли адски много и почти немога да говоря и преглъщам,силно главоболие+отпадналост и мисля следобяд да навестя личната ми лекарка.Дано поне успея да опазя децата този път,че ако и те се разболеят отново направо ще откача.
Лек и приятен ден на всички!

# 138
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАТИ! МНОГО УСМИВКИ, ПРЕКРАСНИ МЕЧТИ И ВКУСНА ТОРТА ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

Бини, весел празник, мила!   bouquet
Хриси - и на теб (със закъснение): Честита ви годишнина! Бъдете винаги заедно и много влюбени!   bouquet Оздравявай!
Зайке, оправяй се бързо!  Hug Пак казвам - ако имаш нужда от нещо, кажи ми.

# 139
Анту благодаря ти искренно Hug Hug
СЕга като я накърмя ще дойде жената да я вземе( добре, че се нави) а аз ще си почина и ще се пооправя

# 140
Здравейте!

Честит рожден ден на порастнала Нати! Hug

Честита годишнина на Хриси!  bouquet

зайче, стискам палци да се възстановиш бързо Praynig

А Аня къде се губи? Rolling EyesЛуда и тя пак забягна Confused

Аз днес съм с двамата вкъщи, че Пресил не спря да кашля от сума време и го оставихме да го лекуваме по-ударно.
Сега спят и двамата, отивам да лягам и аз, че имам чувството че тая нощ я прекарах в коридора м/у двете им стаи Confused

# 141
  • София
Еее, много ти благодаря, че специално си се сетила за мен, трогна ме.    love001 Аз явно не съм влизала в новата тема и не получавам известия, та се сетих и се порових да я намеря. Нали след РД Дани се разсополиви, тъкмо мина и преди 2-3 дни спа отвит и пак наново. Но май е и някое вирусче, щото от снощи и мен ме наболява глава, гърло, бяхме при доки днес, нищо сериозно (слава Богу), спрей за гърло, капки за нос и ще се оправим. Wink Изкарахме една нощ цяла без сън (просто това най-ми тежи), заспа и се успокои чак към 7-7:30 сутринта, хрема + кътници хич не е добра комбинация. Емко ходи на градина и си е много добре човечето, здрав слава Богу. Вече се карат двамата, дърпат се за една и съща играчка. Дани като характер определено се изявява като по-силния, бута батко си и крещи, докато Емко е по-свит и плачлив. Малкия още не се е пуснал да ходи, засега се кефи да си бута количката навън или пък с уокъра в къщи се ядосва и вика по мебелите, че му пречат. hahaha Whistling Аз си търся работа да поработвам от къщи, пратиха ми едни преводи, малко ми се пъне терминологията, но ще се пробвам.

Попрочетох малко назад. Галя беше писала за вадене на зъбки на малката, как мина (ако е минала вече, че не помня в новата тема или в старата четох).

И честит рожден ден на Нати! Да е много здрава и щастлива!!!

Да ставам да готвя и чистя докато спи след разходката, че ей сега ще стане 4ч. и трябва да излизаме за Емко...

П.П. А, zajka, да ти кажа за цеденето - недей да цедиш до дупка, а колкото да те облекчи гърдата и да се разнесе бучката, че после пък да не си докараш хиперлактация, че и тя си е проблем. При мен така и след двете раждания, заради тесни и запушени канали трябваше да цедя, та после трябваше да я намалям, че иначе става един постоянен кръг от възпаления, препълнени гърди, цедене...

# 142
ФИл, как ще лекувате кашлицата по-ударно?
Приемам идеи и от другите, че Митко е с триседмична влажна кашлица след бронхит.Просто тя остана и от нищо не минава.Аз днес на своя глава спирам Ксизала и Мукосолвана, защото ги пие 5 дни и няма никаква промяна.Лекарката му каза да си ги пиел докато спре кашлицата...Ама това да не е вода...Давала била Мукосолван и за 10 дни.Ама аз не давам...писна ми вече, честно ви казвам.
Иначе децата са си жизнени, хранят се, играят си.Е, Митко малко не се наспива от кашлянето, ама и той не е от поспаливите...
НАдявам се днесе хомеопатичката да му изпрати и поредното ХЛ и току -виж този път ни помогне.
Зайка, дано бързо минава и да не се повтаря!
Мен нещо ме е налегнала депресия и силна умора.Ще вземам мерки още следобяд.Нещо сме в кофти период...
Мрън...мрън...

# 143
Е ,момичета ходих на лекар и се оказа някакъв си трахеит,тръгнал към бронхит -та ми изписа куп лекарства,които струват майка си и баща си,направо ми стана лошо в аптеката като ми обявиха цената,но нямам избор трябва да ги пия та да не стане по-лошо.
Сега се мъкна като парцал из къщи,кашлям като магаре,децата мрънкат-всеки иска нещо. ooooh! #Crazy
Е оплаках ви се,сега спирам,че трябва и да готвя нещо за вечеря.
Приятна вечер!

# 144
Вирусен бронхит ли върлува из страната?Който и да се оплаче, че кашля, все с диагноза бронхит е...Хриси, бързо да се възстановяваш!

# 145
  • Варна
Здравейте, милички. Чета ви, но нямам време да пиша.
Честит рожден ден на Нати! Да е жива и здрава!  bouquet
Честита годишнина на Хриси!  bouquet
Преско пак има наченки на хрема, но то се очакваше. Вече дори не се трогвам, каквото, такова. Tired
То явно много болнички има, времето е такова. Но сега прочетох за едно детенце от март 2006, което след менингит си загуби слуха и сега родителите събират пари за операция в Австрия. Първата е била почти неуспешна, детето ще чува много слабо, няма да може да говори. Сега се борят да съберат пари за другото ушенце, за което все още има надежда. Дано успеят. Praynig Като прочета нещо такова и нашите проблеми ми се струват толкова нищожни. Майкате ще пусне тема и в Клюкарника, ако някой се интересува. Просто ми е много мъчно... Горкото детенце...Оф, не исках да ви натоварвам, съвсем инстинктивно го написах, не мога да спра да мисля за това... Cry

# 146
Kате, и аз прочетох, толкова мъчно ми стана Cry
А аз съм се заядосвала, че Пресил ме вбесява всеки път като е болен и реша да му дам сироп, щото го повръща веднага Confused
Кога ще стане човек от него и кога ще разбира, че е за негово добро Tired
Просто не мога да си представя през какво минават терина и семейството й SadДано последната операция е успешна Praynig

Били, по-ударно е даването на някакъв сироп.Щото иначе предимно с хомеопатия действаме.
Сега за тая 3 седмична кашлица му изписаха Еуреспал и Флудитек.
Иначе чувам, че изписвали и Синекод, подтискал кашлицата, но аз не съм давала.

Аня, очарователни сте двамата с Дани на снимката Hug

# 147
Аня изглеждате страхотно  Heart Eyes

Кате ужасно тъжно Sad пусни темата като я отворят да помогнем с каквото можем...

Много болнички има, но то сезона е такъв...и Елито я задържах вкъщи тази седмица. Бобката му дадох да пие от едно мляко на Елито и сега милия така се подриска  ooooh! Цял ден е на оризова каша, но нещо не виждам промяна...дайте други идеи (безлекарствени) ако се сещате нещо

# 148
  • София
солети, сухар
друго не се сещам
Малее, обърках. Помислих, че момченцето е по-голямото. Е, не става това със солитети.

# 149
Честито на празнуващите и от нас !

За кашлица- от флудитек минава бързо , а за дрискън давам картофи - печени , бисквити , солети , ориз , препечен хляб , но не винаги го ядат. Което от тези неща го яде детето .
Бързо оздравяване на болничките дечица .

Аз започнах работа в понеделник , чета ви , но нямам много време да се включвам. Баткото е на градина, а малката принцеса е при дядо й през деня и в 17 ч си я взимаме.
Много ми е натоварена програмата , но като се освободя , ще пиша.
Позабравила съм много неща, има и нови закони , но ще трябва да свиквам. Освободи се място и няма как, напуснах си предишната работа.

Общи условия

Активация на акаунт