Успокояват и гушкат, дишат на смени - мама и тате са на породени - 21

• 14 528
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
zajka кураж мила, дано има кой да дойде и да ти помогне  Praynig
  Praynig Praynig Praynig
И пиши как си, като имаш възможност! Praynig

# 121
зайка, какво се случва с теб?
и аз залагам на мастит/запушване на канал. ако си изтървала положението, както предполагам, зелето няма да ти помогне и ще ти изпишат АБ.
и да, викай бърза помощ, ако пак /не дай боже/ се наложи!

# 122
  • Ботевград
Стискам палци и аз Зайка  Hug Praynig
Пиши при първа възможност, дано се оправиш бързо Hug Hug и да продължиш да си кърмиш бебенцето Hug

# 123
Здравейте! Hug
Нати за втори ден спи в градината и сега съм свободна и по-спокойна.Още плаче,но и това ще мине!

Зайка,дано вече да си овладяла положението! Praynig Виждам,получила си  достатъчно съвети.
Пиши ни при първа възможност,моля те!
Киша,първите две седмици с двете деца ми беше доста объркано.После беше трудно с голямото бебе,или както я наричахме каката,поради ревност,стрес и т.н.Много бързо направихме организацията и свикнахме заедно.Ивето беше кротко бебе и с нея не съм имала проблеми.Поредната трудност беше прохождането,но и това мина.Времето минава бързо и се свиква със всичко!Ще видиш! Simple Smile
kar4ita ,успех с градината и бързо да свикват и Галето и Мая!

Успешен ден!

# 124
Киша не се притеснявай ще се наредят нещата  Heart Eyes Hug.Ако 6те пускаш Дари на ясла ти пожелавам бързо адаптиране и да не ви носи болести в къщи Hug
Аз взех Мая от яслата в 11,30  ревяща , дадоха ми манджата която и се полага, заспа в 12 на обяд и още спи

# 125
zajka стискам палци всичко при теб да е наред вече!Пиши как си когато можеш.
Момичета пийнете по едно за наше здраве-Днес с моят мъж имаме годишнина от сватбата!

# 126
Ох леле, яслени неволи Wink
Карчита, дръж се, ще свикнат буболечките. Моята малката за всеки случай си помрънква сутрин. Баба й я взима по-рано след обяд и като я види почва да се оплаква.
Исках да кажа на зайка да не се тревожи ако наистина се окаже от гърдата. При мен се получи нещо подобно една седмица след второто раждане. Почнах да вдигам Т, но по-ниска, около 37.5. Оказа се някакво запушване на каналче и ме пратиха на физиотерапия. Още на втората процедура ми олекна. Не успях преди това да се справя нито с компреси, нито с листа. С първото дете също имах проблеми в началото и тогава тези процедури ми помогнаха. Стискам палци!

# 127
  • София
Оооох, вие сте имали запушвания а при мен беше обратното - толкова отворени канали, че направо изтичаше. Лошото беше, че кърмата ми беше малко като производство и трябваше да дохранвам, защото на детето не му стигаше и ревеше ужасно. Някак излизаше, че част от нея отиваше по дрехите ми и по разни тампончета, а не в устата на бебето. И с второто беше така, но поне него успях да го кърмя малко повечко, та поне закръглихме 5 месеца. Sad

# 128
Зайка забравих да кажа, че поддържах два дни 39 градуса и после се оправих. Другото топла баня и леки масажи на гърдата от основата към зърното, масажа трябва да е лек не натискай много. Топлото трябва да отпуши каналите, а бучката да се разнесе  Heart Eyes

# 129
честит празник на бини ог! да й е здраво детенцето, да е гушливо, обичливо, умно и разумно!   bouquet

# 130

Да е здрава и щастлива Нати и да радва много мама и тати!

# 131
Честит 3ти Рожден Ден на Нати!!! Бини да е все така чаровна,
да е усмихната и много игрива, да бъде обичана и безкрайно щастлива!

# 132
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на НАТИ!bini_og Да ВИ е Жива и Здрава,много послушна  и усмихната!
 smile3525 bdbaloni newsm51

# 133
Оказа се, че е от гърдите! Ходих до личната и тя каза да отида на гинеколог! Понеже наистина няма на кой да октавя детето ( всичките ми приятелки си имат и те мънички деца, а тук роднини нямам) снощи в 19ч ходих - в една частна болница имало денонощно дежурен гинеколог! Прегледа ме и каза, че е от гърдите - до вечетра едната адски много ме болеше! Странното е, че не ме пита и не ми прегледа операцията! Сега трябва много изцеждане, а като я нахраня тя иска да стои поне половн час права ( понякога и повече ) и малко ми е трудно изциеждането с нея на ръце! Дори сега я държа на ръце докато пиша! Другото, което е кофти е, че тя ко.ато яде кърма затоплена от 40градуса много се поти! и само се преобличаме.  Днес една комшийка ще разходи малката час - два и аз ще си почина! Тя идваше да гледа баткото след като той направи 8-9мпочасово, но сега не се наема, че бебка е прекалено малка, а тя е пенсионерка.

Благодаря на всички, които ми дадохте съвет и бяхте с мен

# 134
  • София
Хубаво, че нещата вече са ясни и ще се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт