Успокояват и гушкат, дишат на смени - мама и тате са на породени - 21

• 14 515
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ох да ви кажа забавлявах се много с написаното ...дивотията и при нас си е същата + сополи, страшна кашлица и обичайното хленчене.
/Докато пиша, Елена е взела едно детско вентилаторче, вдигнала си е панталона и имитира действието епилация  Mr. Green /
Алекси ние с твойта щерка сме почти раждани на една дата, аз съм на 28 май, а моя Борис е на 26 май.

Мамо Галя успех с кардиолога!!!

Да ви кажа моя Борис ми е като гербова марка, ейййй няма отделяне, аз в къщи ли съм, друг не признава.

Благодаря на всички за хубавите почерпки, честито на всички празнуващи и до скоро.

# 76

/Докато пиша, Елена е взела едно детско вентилаторче, вдигнала си е панталона и имитира действието епилация  Mr. Green /

rotfImbo

# 77
Ей ни на, цялата фамилия, имам и по-нови снимки, но са още в апарата.Батериите се зареждат още.

http://picasaweb.google.bg/ina2211abv/20080617?authkey=488RkvtQ4ME#

пооправих го  Embarassed
Една-две са от Пампорово, където ходим за Коледа винаги.

Галя, много се смях с епилацията.... Joy Joy

Моята щерка е на 21.05.

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 19:56 от ina221

# 78
Алекси ние с твойта щерка сме почти раждани на една дата, аз съм на 28 май, а моя Борис е на 26 май.
Аз пък съм на 23-ти май  Grinning.
Ина, линка не е към твоя албум  Rolling Eyes.

# 79
Аз пък съм на 18 май , Мая на 15 май , Съпругът ми на 2май  Peace

# 80
Аууу, през май ще падне черпня на поразия!  Mr. Green
Гале, как се смях на това с вентилатора и епилирането!  Joy  Joy  Joy

# 81
Гале и аз така питах една майка на близнаци, тя ми каза гушвам едното и тичам след другото. След малко гледам Елито хукнала нанякъде, а аз я гоня с Боян в ръце  hahaha Правела съм го дори без да знам. Иначе Елито върви до количката и се държи здраво за нея, когато пресичаме или ме държи здраво за ръка или се вози на степенката отзад. Когато сме в градината и се умори се качва на степенката или ако иска сяда вътре при бебето.

Днес майка ми беше вкъщи с децата на сестра ми, беше веселба  Mr. Green

Хриси
, а пробвала ли си да го оставиш да се тръшка и да кажеш на голямото да дойде да правите (тук казваш нещо интересно) и ако малкото не дърпа играчките и не плаче, ще му позволите и то да се включи във вашата игра.
При нас голямото иска играчките на малкото, но съм я научила като взима нещо от него първо да му даде друга играчка, да изчака да пусне тази която държи и после е нейна. Тя е много доволна от този метод. Когато той иска нейна играчка му давам нещо, което е безопасно, а на нея обяснявам,ч е той след малко ще я пусне.

Анту, ако направи нещо наистина непоносимо (да обиди лошо или да удари) я пращам в другата стая наказана да си мисли, понякога стои със скръстени ръце и си мисли, а друг път плаче. Изчакваме малко и отиваме да я питаме дали си е помислила. Тя казва да или не, питаме я ще прави ли пак така, ако ще прави я оставяме още малко да мисли, ако не я взимаме и след като вече малко се е успокоила в стаята и не се тръшка и обясняваме защо това, което е направила не е било правилно и че така не се прави. Рядко, но все пак понякога сама си помисля идва, извинява се и ни казва, че така вече няма да прави.

Бини
 ooooh! дано поне имате Каско, а децата са си актьори по рождение, Елисавета не е изключение...

За градината въобще не ми се пише, дано едната леля я пенсионират, че е просто кошмар #Cussing out

Това с епилацията беше върха  Joy Joy Joy

# 82
Минавам по диагонал по време на паузата на мача  Wink

На мен ми се очертава тичане като основна дисциплина за следващата поне една година, защото помощници нямам, а момчетата са диви като цяло стадо. Дано поне позаслабна  Joy
За наказанията - наказвам ти до стената, а за по-тежко провинение - с лице към нея. Трудно го постигнах, все бягаха от там или се свличаха на пода, но някак си в един даден момент се получи.
Сега като единя е наказан другия или играе в комбина, или го дразни. Диванета.
Бини - кофти за колата. Какво правят тия хора по нощите та не спят и удрят чуждите коли. И аз ще кажа - дано имате каско.
Галя, разби ме с тоя епилатор.

През май и ние се записваме за черпенето - Милен е на 22-ри.

Лято, и аз прилагах метода със замените на играчки, и се получаваше, но сега не минава номера. Дребосъчето се оказа не по-малък инат от брат си.
Ина, много са сладки. Баткото е голям позьор.

Друго не се сещам - после може да се включа пак.

# 83
  • София
Верно бая майски чеда сме се събрали ...от една порода сме  Mr. Green

за епилирането тя дъщеря ми от край време има голЕм мерак да се епилира и днеска му намери цаката  Joy Joy Joy

# 84
Мацки да Ви питам - децата от рождането в една стая ли спят newsm78 Моите са в една и малката буди баткото в 5,30ч сутрин, а днес го събуди с мощен рев  в 3,45 #2gunfire Сега е кисел и хем нищо не му се прави, хем не ще да заспи и аз откачам покрай него #Crazy

# 85
Добро утро!

ЧРД на drize!  bouquet
Много здрае и леко раждане! Grinning

зайке, на тази и предната страница коментирахме точно за спането, хвърли един поглед.
Моите спят отделно още от ден 1ви, за сега не виждам на каква възраст биха могли да са заедно.
Но така или иначе всеки си има стая и няма и за в бъдеще да им се наложи.

# 86
Честит рожден ден drize!   smile3525  http://www.krassota.com/flash_01.htm  И ние спим отделно в различни стаи от мамента на изписването на бебето  ooooh! при нас е невъзможно заедно ,какта спи леко ,на другия ден е на градина и др. ред причини .Надогодина живи и здрави ще правя опити и него да прехвърля в детската стая и нещата да си дойдат на мястото  Mr. Green едва ли е толкова лесно ,но ще видим.Друго какво  newsm78какво ,а и ние не оставаме без сополи и кашлица малкия тъкмо се пооправи от тях #Cussing out сега пък е с повръщане и разтройство .Каката се прокашля още ,но страшното мина  Winkима още малко сополки ,но определено е по добре...пу-пу-пу.

# 87
Галина пак ми прави алергична реакция започнаха да й текът очите и носа  и кашля   newsm45  писна ми вече незная кой път да хвана и какво лечение да подхвана и при какви лекари да я водя. Засега оставаме на хомеопатията можеби трябва да съм по търпелива  Weary

# 88
  • София
За мен не е добър обаче. Sad През нощта са ударили колата ни пред блока.Абе писна ми да ни се случват неприятности! Бини, много неприятно  Sad, нашата колата така я удариха, но през деня. Все още си седи долу счупена, не остават пари за нея. Дано я махнем скоро, че се ядосвам всеки път като я видя.
Много ми е смешна как си пази нещата на площадката.Онзи ден взела една чужда количка и я вози.Пристига едно голяма момиче и я иска,но Ивелина нададе такъв писък и замахна да я удари,че каката бързо се отдалечи. hahaha Тази кака, май е моята Ева  Joy
ЧРД Дризе   bouquet
И ние се записваме за май. На 21 май имам имен ден и годишнина от сватбата  Simple Smile
При нас на дневен ред, май по-скоро нощен hahaha, са 4ри кътници и 2 резци при Жени. Туй дете няма няма зъби и като почне на веднъж ги вади ooooh!
Ева пък си скубе веждите  hahaha, щото майка и няма време за епилация, самобръсначката е моето спасение  Whistling

# 89
карчита - а може би трябва да си помислиш пак да се прибереш към Испания - климатът там явно е по-добър от тукашния. защо не пратиш първо весо да говори с тамошния педиатър и да видите и той какво ще препоръча?.

Общи условия

Активация на акаунт