Успокояват и гушкат, дишат на смени - мама и тате са на породени - 21

• 14 508
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
хайде сега кажете ПМС какво е  Thinking
вече ми се разясни   Mr. Green
Гале  Hug  Joy

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 00:17 от kar4ita

# 61

Добро утро.
Тази сутрин се успах, станах в 8, но като оправна мама в 8,20 бях с две измити и оправени деца и едно куче на каишка пред детската градина. Обаче се счупих от притеснение.
Мисля, че мога да отчета окончателно привършена адаптация на Митето в яслата /освен ако не ме изненада в понеделник/
Я ми кажете как да се клонирам като сме навън и единя хукне наляво, другия надясно  Mr. Green
Снощи направо щях да издъхна. И двамата бяха пощуряли и тичака като отвързани. Опитах се да ги убедя да се гонят, дори се включих и аз в играта, но уви. Милен реши да си тича с три деца от неговата група, които бяха на площадката, Митето избра обратната посока за спортната си дейност. А аз по средата  newsm78.
В един момент се молех да успея да се прибера с два броя деца у дома.

# 62
  • София
Не можеш да се клонираш. Трябва ти помощ.

# 63
Е, добро утро и от мен-черпя Ви по кафенце!Най-накрая и аз да се вредя да си пийна от кафето и да ви драсна някой ред.
Ние вече сме добре без никакви сополи,но пък аз вчера си направих нещо на ръката и така ме боли китката,че нищо не мога да пипна-незнам преуморих ли я или какво,но цяла нощ не съм спала от болки.
Да Ви се оплача-малкото ми диване се превръща във невероятен инат,само тормози батко си,взима му всички играчки от ръцете,бие го,постоянно се налага ,и ако не стане неговото се тръшва на земята и започва да пищи.А баткото е толкова внимателен и търпелив към него,че направо аз му се ядосвам как може да е такъв глупчо.
Та кажете вие не е ли прекалено малък за такъв голям инат?
Мама Галя-заглавиата са страхотни.
Адрианска -аватара ти е направо страхотен.Много се смях.
За клонирането и аз бих искала да се клонирам,ама не става-няма начин тичаш по -единия,хващаш го и го гушкаш ,и след това се втурваш да гониш другия-това е моята практика.
За спането в една стая ние все още спим четиримата в една стая и честно казано баткото толкова е свикнал на шум,че нищо не е в състояние да го събуди,освен ако сам не е решил да реве.
Лек и приятен ден Ви пожелавам изпълнен само с усмивки!

# 64
Добрютише !

Ние пък сме обратно-баткото взима абсолютно всичко на малката и  се тръшка , ако не му го дадем.

Аз ги научих като се движим по улиците- малката в количката, а той стиска здраво отстрани дръжките и така. Не се е опитвал да ми бяга.
До тази пролет ги возех в количка и двамата.

Лек ден на всички !

# 65
  • София
според мен не е само до инат. И при нас беше така и сега се случва на моменти. Голямото е по-покровителствено настроено към малкото. И сега щерката търпи доста от глупостите на брат си, а той като види зора и отива да й се глези и тя поддава.
Но при други случаи си го връща, де. Така го работи, че ми е ставало жал за него.

# 66
И при нас тормозът идва от страна на големия.  Confused Може хич да не поглежда дадена играчка, обаче вземе ли я Максим, веднага се втурва да му я дърпа от ръцете и ако реша да въздам справедливост и да върна играчката на дребчо, се почва голямо тръшкане. И не вървят номера от типа на "ето ти на теб тази кола, тя е същата" (защото наистина имаме еднакви коли, от онези, Фераритата примерно) - не, трябва да си вземе тази, която е решил. И ако Максим се примири и си избере друга играчка, се хвърля нея да "спасява".  Rolling Eyes Хубавото е, че Максим взе да се научава да се пази и вече не се дава без бой, но Стефан все още е по-силен и по-хитър и успява да ги вземе. Не за дълго, обаче. Максим расте доста по-силен и набит от брат си, като мутричка е  Laughing, така че в скоро време ще видим кой кого.  Confused

# 67
Хоп,и  ние се завърнахме вече.
Бях ви загубила за малко Embarassed.
От понеделник и 2-та са на градина,а мен ме чака едно дъъългоо чистене.
Анту,и при нас беше така,а после малкия превзе територията.
Рая беше започнала да отстъпва,но вече и тя не се дава.
В момента няма,единия удари другия,направо си се сбиват ooooh!,а иначе не могат един без друг.

# 68
  • Ботевград
Добро утро и от мен  Party
То си е добър ден вече Mr. Green докъто стана и се оправим с двете деца ... си става обяд ooooh!
Обаче не ми пречи да почерпя с кафе, дано денят ни тръгне добре Hug

Hug

Хубав ден  bouquet

# 69
Анту, при нас е едно към едно описаната от теб ситуация с играчките Confused
С тази разлика, че Дарена расте фина и кротка и се съмнявам скоро да може да се пази и отбранява Rolling Eyes
Пресил е такъв талибанин, че усети ли, че отсрещният е по-слаб физически или психически, и веднага напада.
На улицата, в яслата, навсякъде.
Дори и с животните се държи така, от кучета го е страх, но види ли някое кучешко бебе и започва да го тероризира Sad
Види ли баба/дядо с бастун/патерица или просто по-бавно ходещ и се засилва да ги гази с колелото ooooh!
Тъна в дън земи с него Embarassed

# 70
Здравейте и от мен!
Благодаря за трапезата и кафетата  Hug.
Не съм предполагала някога, че ще имам толкова свободно време, колкото сега, когато двамата са на градина. Вече нямам и какво да чистя. Вчера си измих и прозорците даже  Rolling Eyes.
Радвам се, че ви развеселява аватара ми и ние много им се смяхме на дивотиите. Тя и как му го следваше след всеки скок  Laughing.
Ина, страхотна фотосесия ни предлагаш на Пит-чо. Всеки ден си с нов аватар  Grinning.
Ивка, добре сте се завърнали  Hug.
И при нас, като при Анту, в скоро време ще има "малкият наби как си"  Shocked. В повечето случаи той не дава да му се взимат играчките. Тя е супер кротка, играе си с кукли, с кончета, облича ги, прави им прически, рисува си и от някъде идва брат й и веднага й разваля играта. И тогава настава олелията  ooooh!. И докато не завърши с жесток рев от някой, не се оправят сами. В повечето случаи аз му се карам на него и той веднага след това отива й я удря  Shocked.
Страшна работа, но гледам много, много да не се меся, само в краен случай.
При мен ПМС-то не е всеки месец, но дойде ли, винаги се разбира  hahaha.

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 13:17 от adrianska

# 71
В повечето случаи аз му се карам на него и той веднага след това отива й я удря  Shocked.
А, това го има и у нас.  Sad Ако му се скарам, той остава с впечатлението, че обичам Максим повече от него и го удря (или пък мен даже). Затова мразя да се карам, не искам децата ми да усещат някакво разделение, да си мислят, че обичам повече другия, но понякога просто не ми издържат нервите.
От друга страна, Стефан може да бъде много обичлив батко. Вечер като се прибере от ясла, първата му работа е да прегърне и целуне брат си, дава му биберон, когато се разплаче, дава му водичка, гушка го, води го за ръчичка... Обаче като му дойде агресивния период, настава ужас.  Sad
А вашите разбират ли от наказания? Аз ако изкарам Стефан в коридора, за да остане малко сам, той просто се връща при нас. Ако пък затворя вратата, започва да се дере от другата страна, докато не му отворим (не че не може сам). И ефектът от мярката е точно нулев - след 10 минути пак същото.  Confused

# 72
И нея удря , и мен понякога ,като им се скарам и искам да дам на него друга играчка. След това почва да реве , докато не му угодим.
Като по-малък го затварях в банята да постои и си седеше, докато не му отворя вратата, но сега не дава да го затворя никъде, продължава да си се тръшка.
Иначе сутрин, като станат  и следобед, като го взимаме баткото от градината, много се гушкат и се целуват, щото не са се виждали.

Адрианска и Анту, вашите и те са хубави, на Анту подписът е страхотен !
Не знам как се намаляват снимки, четох ,четох , не мога да схвана, иначе ще сложа и моите калпазани на аватар.

# 73
Добър ви ден!
За мен не е добър обаче. Sad През нощта са ударили колата ни пред блока.Абе писна ми да ни се случват неприятности!
Нати продължава да плаче,спокойно можем да и дадем роля в театъра!Ивелина два дни подред пада доста сериозно,та сега е с подут и леко цепнат клепач плюс вече заздравяваща цицинка на челото. ooooh!
Ей,знаете ли как си мечтая да дойде ден,в който да спра да се оплаквам и да ви пиша само хубави неща!
Адрианска,всезабравям,аватарчето е супер и скока също! Laughing

Анту,моята Нати изобщо не разбира от наказания,оставям я зад вратата /това е мястото/,но тя реве и бяга.От караници също не разбират.Ивелина пък наказваме в кошарата /нали за пред Нати,да няма разделения/.
Иначе вземе ли нещо малката,каката моментално го е поискала и отнела!Но усещам как скоро Ивето ще и разкаже играта.
Много ми е смешна как си пази нещата на площадката.Онзи ден взела една чужда количка и я вози.Пристига едно голяма момиче и я иска,но Ивелина нададе такъв писък и замахна да я удари,че каката бързо се отдалечи. hahaha
Ина,снимките се намаляват с програма,която трябва да имаш в компютъра.Дай да ги видим твоите сладури!
Златна,мерси за закуската!За мен следобедна. Hug
Хайде весел уикенд ви желая!

Два дни ще си починем дружно от градината,че и на мен ми писна да правя тигели по два пъти на ден! Tired

# 74
Бини, много лошо това с колата, дано щетите не са много големи.

Малката и тя много ми пада, а прощъпулка не съм й правила, даже предният зъб й е отчупен.
Не се притеснявай, важно е да са здравички, те растат с цицини все.

Мерси, имам две програми- пикаса и кодак изи шеър , ще видя пак да помъча.
Снимки ще кача по-късно да ги видите.

Общи условия

Активация на акаунт