Успокояват и гушкат, дишат на смени - мама и тате са на породени - 21

• 14 497
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, децата ми не са породени, аз си се разписвам в темичката на многодетните, но като видях поредното брилянтно заглавие, не се сдържах да ви поздравя! Някой тук (или всички) е поет по душа!  bouquet  bouquet  bouquet

# 46
"Породената глутница ще вкарат мама и тате в лудница" ,
newsm65  smile3540  smile3540

Аз определено за там бях снощи. Тати беше дежурен, съответно аз сама с  Twisted Evil дяволчетата  Twisted Evil. Те по принцип вече са ми кротки, не мога да се оплача. Обаче снощи напук, задето съм сама, ме подлудиха. Надвечер Максим вдигна малко Т, дадох панадол, свали я, легнахме. Заспаха рано, аз станах, изкъпах се, оправих си къщата и легнах. И кат' се почна - първо Максим ревна, дразнят го зъбите явно, защото си дъвче пръстите, биберон не можа да смуче, защото му е запушен носа, по същата причина и вода не може да пие, нерви се, пищи, огъва се, дере се... Оттам Стефан се събуди, ревна, пищя и какво ли не. Как да е, успокоих ги, тъкмо се унесохме, Стефан взе да крещи и да реве, питам го 'боли ли те стомах?' - 'не'; 'боли ли те глава?' - 'не'; 'какво ти има?' - 'едно нещо'. Crazy Тъкмо го успокоя, Максим ревне, пак по гореизброените причини. опитах се да дам панадол, въпреки че нямаше Т, но евентуално заради болка от зъбки - не ще, плюе, дере се, целите се омазахме с панадол, аз едва го държа на ръце.  Crazy Тъкмо млъкна, айде пак Стефан и така през кратки интервали на затишие - до сутринта.  Tired Те такова чудо не ми се беше случвало от една година, сигурно.  Tired В 7 ми зазвъня алармата на телефона, изключих я и пак съм заспала, в 8 ме събуди дететгледачката. Изхвърчах от леглото, добре, че Стефан се събуди, оправихме се за яслата и духнахме, вкъщи оставих хаос, ама...  Stop Надявам се да нямаме повече екшъни, егати ужаса е това.  Cry

# 47
Здравейте и от мен!
Днес е по-зле и от вчера!Отчаяна съм,хорааааааааа!Този път дори не успях да я преоблека,така ми я взе госпожата.Пък утре смятах да я оставя цял ден.Какво да правя?Приемам съвети всякакви!Доколкото си познавам детето,желателно е да го направя,защото ще ни манипулира още повече.Офф!Не знам...не съм предполагала,че ще е толкова трудна тази част!
"Породената глутница ще вкарат мама и тате в лудница" ,
Joy
И аз съм си май вече за там. newsm78
Мамо Галя,заглавията са супер и актуални!Надявам се да си отишла на лекар,дано всичко е наред! Praynig

adrianska ,дано наистина нямате проблеми с яслата!
А по въпроса за сополите,аз моята я пуснах с такива бистри,но от вчера няма никакви,т.е. излекувахме ги,мисля.
Леле Анту ,какъв ужас!Дано повече не се повтарят такива нощи!
Аз пък от 1 до 3 часа бях дежурна с Ивето,но тя просто не можеше да си намери място в леглото,то не че е тясно,ама не е лесно да избере върху мама или тати да легне. ooooh!

Успешен ден на всички!

# 48
  • София
Писах, писах и взех че си затворих страницата  #Cussing out ooooh!
Утре ще ви пиша, ядосах се

# 49
заглавията са супер. това с глудницата е направо разбиващо  Mr. Green

за началото напасване. можа да кажа, че камен се дереше в продължение на часове. по тая причина ние се бяхме настанили в спалнята на 2я етаж, за да е по-далече от петра. на 3-1-4-1 месец се смъкнахме долу, защото нощното трамбоване между петра и камен беше тотално убийствено. някъде км годинката на камен ги събрахме в една стая. мама казва, че да, всяко дете се буди нощем, но по свои си собствени причини, а не поради причините на другото.

# 50
  • Варна
Добро утро!
Ние сме по-добре. Преслав не кашля от 2 дни, хрема няма, Габи също не кашля, но още е сополива. И на това съм доволна. Само да не съжаля, че съм го написала това. Rolling Eyes
kar4ita, предполагаме, че има алергичен момент в цялата работа, нали и артритът го водят алергичен, но не можем да разберем към какво. Едното почти 100% са комарите, но сега няма. Има и нещо друго, не можем да разберем още какво е то. Tired
Номера със свикването с яслите е градините и при нас е актуален. Преслав ходи на ясла от юли, но все още реве сутрин. Даже сега реве повече. Преди да си е отворил очите зацикля на "тати доди" и това го повтаря нон-стоп, докато го оставя в групата. В началото е само мрънкане, а накрая реве със сълзи. И преди млъкваше като влезе вътре, а сега го чувам поне 3-4 минути да реве с цяло гърло. Вместо да става по-добре, става по-зле. Той нали и често отсъства заради неговите болести и явно не може съвсем да се адаптира. newsm78
За спането-ние ги разделихме, Преско го преместихме да спи сам в хола. Първо мъжа ми спеше при него, после свеки за малко и след месец някъде го оставихме сам. Случвало се е обаче да спим всички заедно и не са се будили един от друг. Приспиването обаче е кошмар, когато са заедно, защото при нас това се случва, когато сме на вилата само и не са свикнали.  Crazy
Заглавията наистина са супер! Joy  bouquet

# 51
Кате мисля че много лесно можете  да разберете с тест, имам координати на много добър алерголо в Варна намира се до катедралата  Peace
Алергичните проблеми на Галина ги решавам с хомеопатия , нашето хомео о много добър специалист дори има много пациенти от Варна аз съм в Добрич  Peace

# 52
Спахте ли днес, бре моми ? Дано .

Пожелавам по-малко сополи на тръгващите в градини и ясли и по-бързо да свикнат дечицата!

Мамо Галя , заглавията наистина са супер , има за няколко теми поред !

# 53
Добро утро!

Май спах, не помня вече, ориентирам се по шишето с вода на Дарена, ако е пълно значи съм спала, ако е празно, значи съм ставала няколко пъти.
Е, днес беше празно, ама аз си мисля, че съм се наспала Rolling Eyes

Пресил спи по принцип много добре, много отдавна.По цяла нощ около 12 часа му се събират.
Ама напоследък започна да става неспокоен, буди се и иска да пишка.
А сутрин не му е сух памперса, значи не за всяко пишкане се буди.
И се чудя, кога ще започне пак хубаво да спи, хем да не иска да пишка, хем да става ненапикан и да е нощем без памперс Whistling

# 54
О, в сравнение с по-миналата нощ аз спах, да. Максим се разрева на 2-3 пъти за биберона, но толкова. Единия път изръчках мъжа ми да стане.
Фили, това последното ти изречение и аз го искам. Ама не виждам края скоро.  Tired

# 55
Фили, Анту скоро ще е  Heart Eyes
Карчита, ако идвате насам обади се да се видим  Heart Eyes

# 56
Само да пиша, че ходих на лекар /доброволно и без придружител/ и в понеделник съм на кардиолог. За сега ще пия успокоителни и валидол, за да намаля силата на кризите и да овладея положението до срещата със "сърдечния" дофтур.
Сега ще се захващам с чистенето у дома, а после ще ви разкажа надълго и нашироко за наблюденията ми във връзка с ПМС при майките и поведението на глутницата.

# 57
после ще ви разкажа надълго и нашироко за наблюденията ми във връзка с ПМС при майките и поведението на глутницата.
Ааааа, тая тема хич не я подхващай.  Whistling Мъж ми е на път да ме изгони.  Rolling Eyes
Успех с дофтура, не му се давай!  Hug

# 58
Галя, тая теория издиша директно, защото аз от 1,6г нямам ПМС Mr. GreenПък глутницата...си е глутница така или иначе Grinning

# 59
Е, вие ме разбихте. Аз от 6-7 месеца си провеждам изследването, за да си публикувам теорията, пък то нямало.  Joy
Да обаче е факт, че моите деца имат 3-4 дневен ПМС който е по същото време, като моя. И ако мен първия ден не ме е тръшнало още както трябва, само като си видя поведението на глутницата, ми става ясно, че то 3 дни ще ми дойде. За вас лъжа, зе ман истина - забелязах го февруари-март и до сега нямат пропуск. Добре, че са момчета, защото аз жена д такъв ПМС трудно бих издържала около себе си  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт