Успокояват и гушкат, дишат на смени - мама и тате са на породени - 21

• 14 525
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
мамини сладки! как само се обличат!

хриси - да си здрава и засмяна! да те слушат дмашните! около теб все хармония да има!

# 181
Хриси, честит рожден ден! Много здраве щастие и любов!

мама Галя, мерси за кафето имам нужда и от 3те, но за да не съм егоист, си избирам само това с двете сладки отстрани  Mr. Green Калина , освен че си искаше манджа на 3 пъти през нощта, реши че перфектното време за събуждане и разговори е 5:20, добре че заспа пак след час  Party

Хубава неделя и да си поотпочинете!

# 182
Хриси
Гале опасни са ,да са ти живи издрави но теб не те видях никъде или съм пропуснала
Алекси явно не сте го хранили детето през деня  Mr. Green  Hug.
Марти много се радвам за розовата новини желая ти лека бременност  Heart Eyes а баткото как е

# 183
Фил, защото отказвам да пия по-силното лекарстро /атаракс/ и карам само на мента, глог и валерян. Обече опитах тия дни да разредя приема, че съм все като замаяна и резултата е че вчера и днес съм на изходна позиция. Хич не ми харесва да съм нонстоп на някакви хапчета, трябва да мисля как да си стабилизирам тежкото разстройство на вегетативната нервна система, без да се наложи да лежа с натрупване присъдите за премахване на дразнителите  Joy
Майчето, много са сладки, когато не се бият и не се дерат в истерия, че не е станало тяхното. Милен определено си хареса ролята на батко и му доставя удоволствие, да показва превъзходство. А малкия се радва на обърнатото внимание.
Алекси, не ти завиждам с нощните ставания. Да чукна на дърво - освен докато му избият зъбките на Митето, през останалото време не са се будили през нощта. Е, разбира се не броя ставането на Милен да ходи до тоалетната и опитите му, да се присламчи в леглото ни  Wink
Карчита, аз съм оператора вън от кадър. Рядко отпускам апарата да попадне в чужди ръце. Ето тук съм изловена http://www.avgustinki.snimka.bg/album.php?album_id=295417&pid=8233820

# 184
Хриси, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много желана и много обичана!   Hug Hug Hug
 И аз имам нужда от кафе, но нали кърмя - не маога  ooooh! Снощи малката дрисла заспа чак в 12ч и тогава тепърва гладих, вечерях къпах се... А сутринта баткото стана в 5.30ч #Crazy Е кажете ми това човешко ли е! Сега се надявах бебката да заспи, че и аз да подремна, но уви - само мрънка и се държим #2gunfire

# 185
Зайка, то от сега нататък все безсъние ни чака - докато са малки, защото се будят, като навлязат в пубертета - защото не спазват вечерния час. Сега разбирам думите на майка ми - "Всичко се връща" И като се сетя какво хлапе съм била........

# 186
Много Ви Благодаря момичета!Щях да ви почерпя виртуално с тортичка,но съм голям индианец  newsm78 Thinking Joyи си нямам на идея как става това със снимките-та почерпете се за мое здраве с каквота си пожелаете,стига да не е много калорично Laughingшегичка!
аз иначе съм в супер настроение,децата също за мое щастие!
Закуската я пропуснах,но може да почерпя по един обяд,който е пълнено зайче и запечено във фурната! HugСега малчовците спят,а аз ще започвам да подреждам масите за довечера,че се оказа,че ще имам бая гости!
Лек и приятен ден Ви желая изпълнен с много усмивки! Hug baby_neutral

# 187
Хриси, да си жива и здрава и мнооого щастие ти желая.
  bouquet 
Галя С , дано със зъбките мине всичко добре ! Praynig

Мамо Галя, малкият с мамините обувки е много готин. Joy

Марти 24 , живо и здраво да е малкото момиче ! Praynig

Ние днес правихме прощъпулката на малката - десет минути се чуди какво да хване и накрая взе едно левче .... Joy Ще ви пусна снимки по- късно.

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 15:32 от ina221

# 188
анту - ти ли се занимаваше с предпечат? ТЪРСЯ НЯКОЙ ЗА ПРЕДПЕЧАТНА ОБРАБОТКА НА ТЕКСТОВЕ.

# 189
АНТУ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Пожелавам Ти много здраве,щастие,късмет и само красиви мигове занапред! smile3525 bdbaloni Tada  party023

# 190
Анту честит рожден ден с най добри пожелания за много щастие и успехи

# 191
Майки на породени дребчовци, разкажете, планувано или случайно са заченати дечицата? Кога сте започнали бебеправенето? Бързо ли е станало?

Grinning

# 192
нашето беше планувано. почнахме дад ействаме, когато петра стана на 6 месеца, но се получи 4 по-късно  Mr. Green

АНТУ - да си здрава, усмихната и весела през следващата година. много разбирателство и спокойствие желая.   bouquet

# 193

Анту, пожелай си нещо  Wink
Нека усмивката винаги да съпътства живота ти. Късмет и добро здраве.

# 194
Добър ден!

Мила Анту, бъди здрава! Heart Eyes

При нас положението май се влошава, поДарена май няма да избене АБ Tired

Mademoiselle Chocolatе, при нас второто дете беше планирано, но за мааалко по-късен етап Simple Smile

Сигурно ще ви се стори шантаво, ама от сега съм се развълнувала за предстоящия първи РД на момичето ми Grinning

Общи условия

Активация на акаунт