Успокояват и гушкат, дишат на смени - мама и тате са на породени - 21

• 14 516
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден, Анту!Здраве и усмивки пожелавам!  bouquet
Хриси, и на теб, на патерици, честито!  bouquet
Мамо Гале, голям свежар си!Така се развеселих!А малчовците са невероятни!
Марти, честито момиченце!
Галя С, и аз се присъединявам към стискаштите палци всичко да е наред!
Момичета, благодаря ви за съчувствието!Наистина се надявам да е период и да отмине бързо, иначе и при мен ще се "наложи да лежа с натрупване присъдите за премахване на дразнителите"/мама Галя/!   hahaha Joy
И нашите деца бяха планувани и стана веднага.В рамките на месеца на започване на бебеправенето.И при двамата. bowuu

# 196
  • София
Честит Рожден Ден мила АНТУ!!!!
Бъди здрава, влюбена и дълги години обичана мама    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 197
  • София
Мамо Галя толкова мило ми стана като ги гледах двамата ..да са ти живи и здрави.

Инче честита ти банкерка, пък може и финанситка да излезе малката принцеса.

# 198
Майки на породени дребчовци, разкажете, планувано или случайно са заченати дечицата? Кога сте започнали бебеправенето? Бързо ли е станало?

Grinning

Планувахме разлика от около 2 години. Стана още на първия месец от бебеправенето.

# 199
Жестоки сте! Голямо гуш на всички ви!  Hug
Хриси, честит Рожден ден на патерица! пожелавам ти усмивки и целувки!  Heart Eyes
Майчето, не съм аз с предпечата.   33uu Успех със задачите!
Фили, защо не заведеш Ената на хомеопат? Имате ли добър в Русе? Не може да нямате де... Дано се оправи бързо мъничето!  Praynig

Хайде да пийнем по нещо за наше здраве с Хриси, а?  Wink

# 200
Честит рожден ден, Анту!
Нека Господ ти даде все повече поводи за усмивки  Hug

# 201
Анту, да пийнем ами, що не Mr. Green
Имаме хомеопат добър, крайно време е да се наканя да я заведа Rolling Eyes

майче, не беше ли адрианска? Thinking

# 202
  • Ботевград
Честит рожден ден на  Анту и на Хриси!  Hug

Пожелавам Ви здраве, щастие, късмет, любов, само успехи да Ви съпътстват и само от приятели да сте обградени  Hug

# 203

Честит рожден ден , Анту !

Жива и здрава да си и много щастлива !

# 204
  • София
Антуnewsm59, бъди здрава, щастлива и обичана!!! Hug

# 205
Здравейте,мили момичета!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,АНТУ!
НЕКА ВСЯКО ТВОЕ ЖЕЛАНИЕ И ВСЯКА МЕЧТА
                                                           ДА БЪДЕ МОЕ ПОЖЕЛАНИЕ!

ХРИСИ,ЧЕСТИТО И НА ТЕБ СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ!
И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!

Mademoiselle Chocolatе,моето второ момиченце не беше планувано,но сме много щастливи!

Марти,честито момиченце!

Ние сме добре.Нати ходи с кеф на градина за сега.Ивето ме побърква поради трудно зъбоникнене,но ще се оправим.
Целувки на всички и весел ден!

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 14:09 от bini_og

# 206
Здравейте, момичета! Благодаря на тези, които ми отговориха.

Ние много искаме деца с малка разлика - около година и 6-8 месеца. Много се вълнувам. При нас има още време, докато започнем с бебеправенето, но ми е много интересно да ви чета.

# 207
И нашите бяха планувани, но се получиха с по-голяма разлика.
Щом толкова много го искате , пожелавам успех , когато стане.

# 208
Мойте и двете не са планувани но с голяма радост приехме и двете бременности  Grinning.За година и половина се видяхме два пъти и резултата е на лице  Mr. Green Joy
Галина я водих днес при хомеопата изписа ни гранулките и сега ще си ги пием, пред входа на детската градина се върти една котка и се отърква  в всеки преминаващ и мисля да я хвана в един чувал и да я хвърля някъде на далеко  #2gunfire мисля си че може и от нея да кашля  Close

# 209
  • Варна
здравейте на всички, може въпросите ми да не са точно за тук , но пък вие сте го изпитали на гърба си и мисля , че информацията ще е най точна..
имам бебе , предстои ми връщане на работа -как според вас е по -добре -да имаме второ сега или след 2-3 години-от гледна точка на работата , която е много отговорна , а и на гледането на малките
а и чисто финансово-имам спомени , че е по-добре да има отработени поне 6 месеца между двете деца -така ли е наистина

само заглавията на темичките ви ми дават представа за екшъна в който ще се вкарам... но пък ..

Общи условия

Активация на акаунт