Августовска мама тича - ясленче облича

• 12 024
  • 311
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Кайли ще я взема. Ще се опитам да се класирам навреме за срещата с Елфчето, Блан и Мама Галя в Люлин в събота и ще ги взема. А после ще видя как ще ти я пратя. Най-вероятно по братовчед ми или ако Митко има смяна до Пловдив.  Wink

Моето дете явно вече е влязло с периода на ужасните 2 и постоянното "Мамоооооооооо". Никога не е бил такъв, не го отдавам на друго освен на това. Не мога 1 крачка да мръдна без него. Мамо, мамо, мамо и сърцераздирателен плач. Днес не е искал да си тръгне от яслата с баща си. Казал му: Не ика с тати Мико, икам мама Нана  Sad Е, хубаво джанъм, ма мама беше на 10 км разстояние, отразяваща меренето на пишки между кмета и премиера  Mr. Green

Та такива работи.
Утре ще работя от вкъщи, че в офиса няма да има ток. О, да и на 15-16 ноември отиваме на тийм билдинг във Виена  Simple Smile

# 106
Иху- каква люлинска съботна среща заформяте Party

# 107
Нана, и ужасните 2 и реакция от яслата. Обаче споко, оцелява се. Чия от измерените две се оказа по-голяма, че днес не съм чела новини.  Joy
Велмар, ние в Люлин хора не ядем - заповядай и ти насам.

# 108
Велмар, ние в Люлин хора не ядем - заповядай и ти насам.
Лелееее- как си изпросих покана....... Blush Ама не така с половин уста де- каже кога, къде ...... Laughing

# 109
  • София
Нана, и ужасните 2 и реакция от яслата. Обаче споко, оцелява се. Чия от измерените две се оказа по-голяма, че днес не съм чела новини.  Joy

Абе, ако питаш мен те тези и двамата са без пишки, ма нейсе... Mr. Green

Ане айде мятай Дарето в колата и да пием кафенце, тамън да си видиш зетя  Wink Ма се приготви да го изхранваш, че току що омете една купа манджа с хляб, един кренвирш и 10 лъжици кисело мляко  hahaha Явно не му стига храната в яслата. То и се предполага де, щом половината таратор му е върху дрехите  Laughing

# 110
Велмар, аз като готованка, чакам Блан и Елфче да го решат и се закачам. Дано да е на място, където ще мога да държа под око и звата звяра, че иначе ще гледате само подметките на обувките ми, докато вихрено ги преследвам в две посоки.
А, часа знам - 11.
Ще те държим в течение за мястото на срещата.

Нана, след детската моите ще ме изядат цялата - дояждат си с три следобедни закуски + всичко, което забършат от околните маси и устите на другите деца и за капак на всичко вечерят, като невидяли храна.
А ти що реши, че Дарето ще ти е снаха - я аз какви двама хубостници водя  Joy

# 111
Само не се карайте, моля ви се. И Деница ще е на среща в събота,най-вероятно Peace

# 112
Еееее, Албенче, в квартала не можахме да  се съберем, но  Люлин явно влияе магнетично Grinning
( Галка, разчитам на Блан, щото ако трябва да чакам Елфчето............. Crazy Heart Eyes Joy.Много ми е сериозничка тя hahaha.)
Нанам пълним дисагите и пристигаме.И мойта,  както знаеш е всеядна  и лакома..... Ще разчита на свекървата в изхранването Mr. Green)
Какво ще кажете за някое клубче newsm78Не знам какво ще е времето, но , поне за да си спестим тичането след тях ........ Rolling Eyes

лелее- оспамихме темата.... Blush

# 113
  • София
Галче водиш, не водиш, сватята го плюна още новороден, пък кат му види зелените очи... Joy

Албенче знам ли го мойта хаймана, може и Деничка да отмъкне  Wink

Ане нЕмаш проблем  Wink ей ся накиснах бобеца и утре и пиле ще готвя давай я снаата насам  Heart Eyes

# 114
Свежо клубче по мой вкус в 1-ви микрорайон, обаче някъде бях чела добри отзиви и за едно кафе с място за деца в 10-ти  newsm78 Пусто като не си падам по ходене в клубчета - това в 1-ви го открих случайно. Иначе по-закътана градинка далеч от колите също върши работа.
Да си похваля Митето, че да съм по темата - днес сутринта влезе с песен в групата, ама се сети че трябва да поплаче и викна"Мамо . ъм  Cry" Следобяд също се държа много добре, остави ме на мира да си поприказвам с лелката. Направо слънчице.
Само дето е с такъв апетит, че се плаша. А в яслата си изяжда всичко + малко допълнително  hahaha

А пиле с боб и ние хапваме.
Обаче ако ще го караме на подкупи - супа от пилешки сърчица и мусака. И крем-нишесте с домашно прясно мляко.

# 115
  • София
Обаче ако ще го караме на подкупи - супа от пилешки сърчица и мусака. И крем-нишесте с домашно прясно мляко.

Бе аз ако помня добре ти май нещо с таксита работиш. Wink  Я прати утре по някой колега до нас малко от манджицата  Joy

# 116
  • Sofia
А мен и Димана, не ни ли броите за хора Naughty....какво ни има, че да не дойдем на срещата в Люлин, а????? И аз чух, че някъде в 10-ти ма хубав детски клуб, но утре ще разбера и ще пиша. А  пък може да поканим и Дани, че да почерпи Mr. Green само да не иска подаръци.... newsm68 newsm68
Нана, всички сега са в ужасните  2, но някои добри деца като Димана, викат постоянно Та-ти! newsm62 newsm62
Браво за Виена! Благородно ти завиждам.

# 117
  • София
Нана, всички сега са в ужасните  2, но някои добри деца като Димана, викат постоянно Та-ти! newsm62 newsm62
Браво за Виена! Благородно ти завиждам.

Елионка, то и моето викаше само Тати, ма от 2 седмици насам стана само Мама. А за Виената то малко ще е като г...път да види, но кога друг пък ще ми се случи да се разходя за по едно виенско кафе  Wink

# 118
  • Sofia

Елионка, то и моето викаше само Тати, ма от 2 седмици насам стана само Мама.
Тц!!! Не думай, дано не е заразно Twisted Evil

# 119
Не съм стисната.
Който не е вечерял - да похапва, вечерялите да си я притоплят утре за обяд

всички сега са в ужасните  2, но някои добри деца като Димана, викат постоянно Та-ти! newsm62 newsm62

Това ми хареса, смях се от сърце. И вие сте добре дошли, разбира се - колкото повече, толкова повече, както казва един мой добър приятел /Мечо Пух/
В 10-ти не разбрах като ми обясняваха дали става въпрос за Голсън Денис  newsm78 Ей, к8ато на квартира съм в собствения си квартал, а от 20 години живея тук.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт