Августовска мама тича - ясленче облича

• 12 018
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Иха! Бравос! Заформя се страшна среща  Mr. Green Сещам се за хубав клуб Мики Маус в Люлин 10. Елиона, дали е този? Велмар, какви са тез думи?!?!  Crossing Arms Stop Crazy  Joy Не съм несериозна, детето ми е с шантав режим  Crossing Arms Иначе с Блан говорихме нещо за Билла-та - като място за срещата, ама така и не го уточнихме. И навън да сме в някоя градинка - пак бива, то мойто се срамува от непознати и докато се отпусне да лудее, ще стане време да си ходим  hahaha
А за т.нар. "ужасни 2г" - не ми говорете  Close Confused Close Или пък за "Мамаааааа"  Close

# 121
  • гр.София
 Чудя се,спя ли,сънувам ли,среща  ли заформяме?!

Хич не съм наясно с клубовете. Само измислете и се събираме.

Да ви кажа,много лесно се праща книга и по пощата,но вчера докато пратя армаган за Ст. Загора на Маргото София вдигна салона на Центр. поща на главата си,реши,че е на стадион.Та по-добре да позабравят малко за нас Grinning.

Елиона,значи сте здрави вече? Браво!

# 122

Добро утро. Тази сутрин счупих рекорда по бързо обличане и занасяне до градина. Алармата звънна в 7, спрях я и благополучно станах в 8  Laughing Не съм чула нито Милен как е дошъл в леглото ни, нито Митко, който скъсал гласни струни да ме вика от детската. В 8,20 бях с две измити, сресани /едното/ и оправени деца в детската

Митето нито рева, нито се дърпа. Направо перфектното ясленче, да не повярва човек. Ако в понеделник пак отиде с удоволствие на ясла, ще отчета адаптацията за привършена.

Блан, така стана - май си заформихме среща. А в сгради с хубава акустика аз избягвам да влизам с Митето по същите причини, по които ти скоро няма да ходиш в пощата  Joy

# 123
Е, ха добрутро и от мен!

Ами освен и ние да се присъединим към срещичката, само не знам как ще разделим мацките... Mr. Green

Чакам подробности за клубчееееето.... Crossing Arms

# 124
Добро утро и от мен
Mama_Galia_66 огромно благодарско за драконовската доза кафе .Точно от такава имах нужда ,че днес сутринта си пусках кафе в доста сънено състояние и съм си го направила една чорбичка не е истина ,ама нямах време да пускам друго и си го изпих Mr. Green
Сега на работа съм си направила ново ,ама то в едни малки количества нещо не ми е по мярка.
Ember  Hug драго ми е да срещна/па макар и виртуално/някоя съгражданка
Ние живеем в к-с" Диана" .Ти от кой край на градо си.А в Ямбол ли си учила средно??
Малко благородно ви завиждам за срещичките ,ама нищо - поне си оплаквам очите после със снимки.
Това е засега от мен.ПОчвам бачкане ,че чакаме посещение от височайшо ниво

# 125
  • София
Хей, мацки, много ме развеселихте Laughing

На срещата вероятно и ние ще дойдем, но не знам този клуб в 10ти, знам няколко другив 3ти, 4ти , 5ти..

Лошото е , че е събота и вероятността да са заети с рожденни дни  е мнооогооо голяма, така че ако е убаво времето, мисля, че е по- добре да е

навън.

Бубче трябва да сте спокойни, вярвам, че племеничето ти ще се оправи! Надявам се скоро да преодолеете тази "дупка" в която ми се

струва че сте попаднали и вече всичко лошо да е зад гърба ви spoko

# 126
Добро утро с кафето и от мен! Завиждам ви за срещичката. Искам и ааааз  Confused

Току що се връщам от градината. Голям рев пак. Да ти скъса сърцето това дете, идеше ми и аз да ревна.  Cry Обух му пантофките и той стана, сам тръгна към ясленската стая с деца, продължавайки да реве яко. Обърна ми гръб и тръгна. Shocked Shocked Сякаш е примирен че го оставям. Учителката го гушна, а той ме гледаше нацупен. Това го прави за пръв път.  Shocked Cry Почувствах се много кофти...горкото.

Ставам да се оправям за работа. Въобще не ми се водят новини днес. Нито ми се гримира, нито ми се усмихва...а за екрана нямам избор май.  Thinking
Желая ви хубав ден!

# 127
  • София
Ели момчетата ти са много магнетични и слънчеви  Hug

Веси Ивка е прекрасна Heart Eyes

Мама Галя  Hug радвам се, че вече си на линия, беше ми домъчняло за чувството ти за хумор

# 128
Карим, не се поддавай на лошото настроение. Гадничко е като плаче, но просто трябва да изчакаме да свърши адаптацията. Митето не ми създава проблеми в това отношение, но и аз съм много по-спокойна като го оставям. Преди две години Милен ревеше, аз след него /но не пред него/ и все пак съм му предавала някак си моите усещания, защото се адаптира много по-бавно.
Нори и аз предпочитам поляна, ама пусто не се сещам къде може да е тази поляна, дето да е далече от колите и да става за игра.
Всъщност индианското зад нашия блок е доста голяма площ с пейки по края, две пързалки и два пясъчника, но е в западнал вид, крайно неподдържано.
Веси, реших, че аз като почти не пия кафе вече /заради сърцето/, това не е причина да поднасям дребни икономични чаши на другите, та за това с драконовската доза.

# 129
  • София
Привет!  Simple Smile Днес както виждате сме раннобудни  Laughing - от 8ч сме на бойна нога. Събуди се с вик, че си иска и 2те биберони, за да ги редува в устата си  Crazy Confused
Ние нямаме топла вода пак.  Confused
За среща - няма значение за мен - в клуб или навън. Ама това май го казах вече. И ми е ясно, че половината от вас няма да дойдат  hahaha Wink

# 130
  • София
Добро утро!

Гале, мерси за кафето.

Калоян пак плака много. И вкъщи и в яслата. Не знам вече какво да го правя. Говоря, обяснявам, гушкам. Не, реве като динозавър.
Аз работя и съм дежурна, но от вкъщи. Нямаме ток в офиса и сме на домашно-работна обстановка. Поне ще сготвя, ако не друго  Mr. Green

Елфче не така. Със сватята сме на линия.  Wink

Karim
все едно описваш нашата картинка. И на мен ми е гадно, но нямам никакъв избор.   bouquet Hug

# 131
Ето за тази площадка говоря
http://www.mamagalia.snimka.bg/album.php?album_id=294954
Като наблизо има две кафенета, за подкрепа на душата.
Прясна снимка от птичи поглед.
А ето и още снимки ама стари
http://www.mamagalia.snimka.bg/album.php?album_id=130799

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 10:20 от Mama_Galia_66

# 132
  • София
Нана, как разбра, че точно вас подозирам в липса  Laughing Hug
Мама Галя, бива  Peace Ама има вероятност да ги гоним, и да не се видим  Joy

# 133
Здравейте!
Хубава срещичка си заформяте. Бихме дошли и ние, ама ми е много далече, а сега като нямам и кола, не бих си причинила да идвам с нещо друго  Rolling Eyes.
Карим, по коя ТВ водиш новини?
За яслата и при нас картинката малко се промени. Вече започна сутрин да мрънка още като слиза от колата. Но, поне си влиза сам. После през деня бил спокоен, а като отида да го взема и като ме види, започва да реве  Shocked. Вчера като са ги изкарали навън, видял сестра си, площадките им са една до друга, нещо което много ме притесняваше и познайте, рев да ходи при нея. Но г-жите казаха, че бързо се е успокоил и забравил. Аз като отидох да го взема беше с гръб към Бобината площадка и люшкаше едно момиченце на люлката  Laughing. Вече много добре знае къде отива, но нямаме избор, нито аз, нито той. Ще свикне  Grinning. Кураж и на всички останали ясленчета и техните мами  Heart Eyes.

# 134
  • София
Елфче придобила съм неподозирани паранормални способности  Mr. Green

Гале на таз площадка моят индианец въобще няма да ме остави 1 минута да ви видя. Ще тичам като Хюсеин Болт след него  Wink По-добре клуб.

Общи условия

Активация на акаунт