Августовска мама тича - ясленче облича

• 12 013
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Елфче придобила съм неподозирани паранормални способности  Mr. Green

Гале на таз площадка моят индианец въобще няма да ме остави 1 минута да ви видя. Ще тичам като Хюсеин Болт след него  Wink По-добре клуб.
Joy Joy Joy  Hug
Ади, точно тези дни си мислех да питам каква стана с колата ви. Нашата скоро ще ни я дадат, ремонтирана. Ама й липсват емблемите  Crazy  hahaha

# 136
Привет и от мен!  Hug
elli78 пу-пу да са ти здрави сладурите!
Аз навръх 30 годишният си юбилей взех че се тръшнах болна. Вдигнах температура, но днес вече положението върви към подобряване. Притеснявам се да не заразя Токи. Аком се организирате нещо за утре може и ние да цъфнем там.  Mr. Green
Токи свикна вече с яслата и сутрин като се събуди започва да ми говори, че децата го чакат там за да си играят, и че ще изяде две закуски. Мойто нали е едно таквоз злоядо и на обяд не ядял манджа, а само "сух лебец" след обед му давали по две порции. Абе май злояд не е точната дума, щото детето иска да яде сухата храна, а това супи и манджи за нищо ги няма. От една седмица насам започна да си иска и млякото прди сън.
Kaili как е Тони днес?
Хайде да поработя малко. До после!  Heart Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

# 137
Ама й липсват емблемите  Crazy  hahaha

Винаги съм се чуделя за какъв ... ги крадат тези нещица.

# 138
  • София
Ама й липсват емблемите  Crazy  hahaha

Винаги съм се чуделя за какъв ... ги крадат тези нещица.
и аз така  newsm78 , освен да се били някои пубери. По наше време съм виждала да си кичат на вратовете мерцедесните емблеми  Crazy А скоро на един джип видяхме с мъжо такава на БМВ и той се бъзика- представяш ли си да е нашата.  Crazy
Ще се радвам да ви видя всички!  Hug
А иначе и Ивчо е по сухата храна, като Токи. По тази причина си влачим вечно запека  Close , ето и сега е така.  Tired

# 139
  • гр.София
 А нещото ,наречено " Бъфало" на Кооп. пазар в Люлин,до черквата?! Там има кът с катерушки и маси отвън? Там става ли за нещо?
Все пак ще дойдат и майки,които не познават Люлин и ще се лутат?

# 140
  • София
И там става, Блан  Peace Аз, естествено, където и да сме, ще съм детегледачка  Crazy

# 141
Elwing, колата след прехвърляне от гаранция към застрахователи, все пак вторите решиха, след дълго умуване, че ще поемат щетите. Та, сега чакаме частите от Германия и ще почват да я правят. А, даже още не знаеме какво й е.  Rolling Eyes Сигурно поне два месеца ще я правят  ooooh!.
Dreams, бързо да оздравяваш  Peace.
Забравих да кажа, че след ясла и моето момче е гладно като вълк. А, уж си изяждал всичко. Мноооогооо е гладен  Shocked.

# 142
Здравейте и от нас след една трудна нощ.
Вчера след като се събуди следобяд Маги започна да кашля доста - суха кашлица. До вечерта се поуспокои леко и реших, че е от вируса, който имаше. Икзъпах я, легнахме и се започна едно лудо кашляне отново - на всяко вдишване, издишването е кашляне. Полудях в продължение на 1 час. В 11: 30 станахме и тръгнахме за поликлиниката. Там я прегледа дежурен лекар и каза, че е алергична реакция от вируса. Би й мускулно Метилпреднизолон и предписа Зиртек и Синекод. Прибрахме се, гушнах я в седнало положение и към 2 часа заспа. Не е кашляла през нощта, сутринта само 2-3 пъти съм я чула. Все още спинка, не смея да я будя. Казвам ви, пощуряла съм от уплаха и притеснения. Надявам се днес с капките да се подобри.
Иначе си е подобаващо активна и буйна. Белите също не са преустановени.
Ами това е за сега, ще пиша пак.
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 143
  • София
Блан от името на мен и сватята призовавам да се намери клуб. За намирането не се притеснявай има карти на София  Wink ще го открием.

Елфче за детегледачката супер, обаче имам чувството, че преди това трябва да внуша на Кало, че ти си Мама  Joy Не се отлепя от мен това детенце.

# 144
  • София
Е, Ади, добре поне че са ви я признали  Peace А за чакането - знам какво е, имаме опит  Tired
Дидика, дано не се случва пак!  Praynig Май и Дари на Велмар имаше някаква алергична кашлица преди Rolling Eyes
Аааа, Нана, аз само с моето не мога да се оправя! За чужди деца отговорност не поемам  Stop Mr. Green

# 145
Ето я Велмар- включва се веднага Simple Smile
 Дидика, при такива ситуации- на въздух!!!отваряш прозорците и дишате.Гледай да не спи на топло, а напротив.Друг вариант( но вече ако  не й стига въздух , недай си БОже), в банята- пускаш гореща вода и дишата парите Peace
Знам какво притеснение е, но - бъди уверена и не се шашкай.
Зиртека е хубав антихистаминов препарат- противоалергичен!.Синекод-а е за суха кашлица- и той би трябвало да помогне.Дари е с алергичен ларингит, но  проявите са  сходни, както и реакциите .Споко Hug

# 146
Ето я Велмар- включва се веднага Simple Smile
 Дидика, при такива ситуации- на въздух!!!отваряш прозорците и дишате.Гледай да не спи на топло, а напротив.Друг вариант( но вече ако  не й стига въздух , недай си БОже), в банята- пускаш гореща вода и дишата парите Peace
Знам какво притеснение е, но - бъди уверена и не се шашкай.
Зиртека е хубав антихистаминов препарат- противоалергичен!.Синекод-а е за суха кашлица- и той би трябвало да помогне.Дари е с алергичен ларингит, но  проявите са  сходни, както и реакциите .Споко Hug

Ани, мерси мила за обясненията. Аз съм си уверена, че ще мине бързо, но да я гледам как се измъчва, направо ме боли душата. Сега се чудя да ходя ли да я будя, или да я оставя да си спинка. Алергичен ларингит май е и при нея. Но се надявам да мине бързо.
Elwing, благодаря!

# 147
  • Някъде там...
За яслата и при нас картинката малко се промени. Вече започна сутрин да мрънка още като слиза от колата. Но, поне си влиза сам. После през деня бил спокоен, а като отида да го взема и като ме види, започва да реве  Shocked.

Абсолютно същия е и Вики  Tired  Ох дано по-бързичко да свикват, че ми е много жал значи. Вчера го оставих да спи там и като отидох да го взема той миличкия си седнал на леглото и си седи един такъв миличък и като ме видя и като ревна  Sick Все много ял ми казват лелите, но и аз като го взема много е гладен и е взел да капризничи много след това, ляга по земята и т.н.
Аз на 1.11 ще почвам вече със сигурност работа и до тогава дано Вики свикне с яслите.  Praynig
Сори, че пиша само за ясли, но само това ми е в главата.... ooooh! Tired

Всички болнички да оздравяват!

# 148
aам хайде тогава в Мики Маус в 10-ти, защото е на удобно място - точно с/у магазина на Пежо... newsm78

# 149
  • гр.София
aам хайде тогава в Мики Маус в 10-ти, защото е на удобно място - точно с/у магазина на Пежо... newsm78
Където кажете.
 Това е сравнително близо до тунела за Люлин,нали?
 Надявам се единствената бременна сред нас да може да дойде дотам.

Намерих телефон,но не вдигат.

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 13:26 от blanc

Общи условия

Активация на акаунт