Августовска мама тича - ясленче облича

• 11 991
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
  • варненка от София
ЧРД Дани и от мен!

Всичко хубаво ти е пожелано вече от момичетата, аз ти го пожелавам в троен размер  Mr. Green Разбирай, че и подаръка ще е тримца, ей такива да речем:

Не бива и без букет да минем, весел празник ти желая!

# 196
  • софия
мацки,благодаря  Hug!

# 197
  • София
  ЧРД и от мен   bouquet
  Реших да драсна и аз един ред за да мога да си ви чета и следя.
  За новата бременност мога да кажа, че е перфектна, нямам никакви оплаквания в сравнение с предния път и покрая малките и притесненията покрай тях, често забравям и че съм бременна  Embarassed
   Искам да се оплача, че след като ходиха пет дни за две седмици до обяд на ясла, и двете се разсополивиха и ги спрях, тъкмо се оправиха и щях да ги пускам отново и Ваня вдигна висока Т, която поддържа вече трети ден. Днес сме на лекар, да видим какво ще каже, но подозирам че ще се наложи този път да и дам АБ.
   Майка ми идва другата седмица да ги гледа, докато тръгнат по цял ден на ясла, а и докато са на ясла, защото искат да се взимат по-рано, а аз евентуално от 20-ти се връщам на работа. Толкова ми е странно, не съм работила от 2,5 г, а и сега ще се върна за шест месеца само  Simple Smile
   Ембър снимката на малката е много хубава, кой е бил фотографа?

# 198
  • гр.София
  ShockedСлед всички тези подаръци,на човек му секва въображението, нищо оригинално не остана за мен. ДАНИ, пожелавам ти малко пазаруване в този шопинг-център

А вече по-сериозно - бъди здрава и много обичана!

Ембър,браво за снимката,страхотна е. Стискам палци Вики да забрави вече за антибиотиците.

Айла, и на вас бързо оздравяване Peace

С. ни събуди в 6ч тази сутрин.Tired И да знаете,нося книжки само за заявилите присъствие днес.

# 199
 Дани,Честит Рожден ден!!! Пожелаваме ти с Марти много,много щастие.Страхотни моменти с Найа и Стамен.Да ви избягват всички болести и лошотии. (не знам защо сме те емнали така с тия  менчовци,ама и от мен един  Mr. Green)

# 200
Честит рожден ден Дани! Много здраве и любов ти пожелавам!

Отново има болни дечица. Бързо да оздравяват. Praynig

Тони ни остави да поспим, но аз се събудих рано. Whistling И за да не съм само аз будна събудих и татенцето. Heart Eyes Blush Сега съм в прекрасно настроение и се надявам да го запазя през целия ден.
Лек ден на всички и ще чакам снимки от срещата. Hug

# 201
Честит Рожден Ден на Сватята! Да ни е жива и здрава и много щастлива!

Дани
, аз като една добра приятелка, мисля за теб и за да не се преумориш много, ще споделиш ли с мен някой от тези младежи?   Embarassed  Wink
Валка, ама все пак има снимка на Али в "Моето дете". Там пише, че е на 2-ро място  Party.
Ember, много хубава снимка.  Peace Бързо оздравяване на Вики  Hug.
Приятна ви срещичка днес.

# 202
  • софия
и аз не знам защо сте ме емнали  Laughing с тези младежи  Joy,НООООООО щом ви влече, какво ми остава освен да ви почерпя с торта  Joy Joy Joy
и не яжте бързо  Laughingда има,за всички  Hug Hug Hug

# 203
Много мъже, много чудо, Дани, позавидях ти  Wink

Срещата беше върха /мисля че мога да кажа, както обикновено/ Митето вече спи и брат му е на път за направи същото, а аз качвам снимките и ще разказвам след това.

# 204
Ей,Галя- много си бърза Simple Smile
 Дари заспа  пред блока Shocked
 Урааааааа Party

# 205
Снимките са качени в обкия албум, надлежно надписани и описани - приятно гледане.
За мен беше страхотно удоволствие да се запозная с Блан, Вермар, Анди и Дриймс, другите познавах от предишната среща. Децата са порастнали и са в пъти по-сладки от снимковия материал.
Ние лично прекарахме превъзходно - и децата поиграха и аз си поседях на сладка приказка. Двата часа изтекоха неусетно.
С нетърпение ще чакам следващата среща.
Сега ставам от компютъра и се отпускам блажено в леглото с книжката на Карим в ръка.
Довечера пак ще досаждам.

# 206
Здравейте сладурковци!
Докъдето четох
Яна, Дриймс Честит рожден ден! Само най прекрасни мигове и сбъднати желания! Бъдете здрави и обичани!
Ели, много мило ми стана като видях снимките с новия член на семейството Никола, всичко най-прекрасно ви желая!
Бубче, не се безпокои за Ина, там ще и е по-хубаво на чист въздух. Дано за племенника всичко си дойде на мястото. Сещам се за една напълно непозната жена, с която намерихме общ път, нейните и двете дечица са на гимнастики, рехабилитации, доскоро бащата взимаше майчинството, сега пак работи, как се оправяха трудно...помагаме си, затова сме хора.
Нана, за това мамааа, и ние сме така, нещо тръгне да направи тати, и веднага репликата е не тате, мамаааа, а пък когато се гледат по мъжки, се слушкат, но аз наблизо ли съм, не признава никой.
Мама Галя, как се смях за дояждането след ясла. В началото и нашия искаше да папка всичко наоколо и кои каквото даде, но отдавна се регулира, може би му стига, че и допълнително си иска в яслата.
Ние оздравяваме бавно, утре идва баба му отново, да се гледат, че в понеделник не може да отиде на градина, а и може би е по-добре малко да му се възстанови организма и тогава. Но каква файда, като ги пуснат болни, и давай сначале...
Много приятни срещички си спретвате по райони! Това е чудесно! Искаме и ние
Блан, дали ще бъде удобно да ти пратя на ЛС адреса си за книжкатаБ?
Лек и спокоен ден!
Качих снимки от общия рожден ден.

# 207
  • гр.София
 Срещата беше върхЪ!
 чак сега се прибрахме,понеже походихме още малко из Люлин на слънце. София спи блажено.
 Остава да видя снимките.

Видях ги.
 Мама Галя,снимките дето ви направих са ужасни,трябва да повторим срещата,за да ви снимам от друг ъгъл.

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 15:17 от blanc

# 208
  • София
Срещата беше чудесна!

Ще правим пак, само тоз път в по-централен район.
Кало заспа в маршрутката. Естествено след това се събуди и няма сън повече. Сега ги изритах с баща му навън, да полежа малко, че ми откъсна кръста да го нося спящ.

И снимките видях. Гале, запълвам всеки кадър  Wink

# 209
  • гр.София
 Ади,ти къде видя снимка на Али? В нет-списанието не намирам. Пък и пише друго дете на 2-ро място за октомври.
Не се съмнявам, а любопитствам,да я видя.

И на Пепеджинс не намирам снимките Sad

Общи условия

Активация на акаунт