Августовска мама тича - ясленче облича

• 11 966
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
Дани, честит рожден ден  bouquet Пожелавам ти да си здрава и много обичана Hug
И аз съм много доволна от срещата Peace Деница като се събуди даде зор да й почета от книжката, а довечер смятам да я дочета bowuu
Сега обаче излизаме, че на децата не им се стои вътре.

# 211
blanc, имам списанието и там видях  Grinning.
Хубави снимки, другият път наистина срещата да е на по-централно място, за да дойдеме и ние.  Peace

# 212
Хейм, къде сте всички Laughing видяхте хубаво време, и не можем да се "видим" в темичката  Wink
След днешната  прекрасна среща Дари спа!!! Shocked И то  близо 2 часа.не мога да повярвам, но ми дойде добре това време без нея..... Събуди се в настроение, ходихме на кратка разходка и на пазар, и ..после си правихме със съседите барбекю пред блока  chef Мъжът ми още е там, а ние се прибрахме, за да се оправяме малко по малко.Миришем на циганчета от пушека Joy  Joy, но  - добре ми се  отрази една такава емоция.
С две думи- много съм доволна от деня Peace
Утре съм на работа, та- няма да видя такива екстри Crazy
След малко отивам да си къпя цигането Grinningм че нещо взе да ме омотва виното..... Blush

# 213
  • София
А Кало вече спи  Mr. Green След рева днес, с който наду главите и ушите на всички присъстващи - за което си посипвам главата с пепел - и спането само 45 минути в маршрутката, сега легна и заспа за 2 минути сам в кревата си.
И слава Богу, че почва мача и отивам да изгоня Митко от телевизора в кухнята, че гледа някакъв филм, да мога да си гледам мача на спокойствие  Mr. Green

# 214
И Митето спи вече след 4 часа следобеден сън, през което време, познайте аз какво правих  smile3524 . След малко и Милен отива по направление, мъжа засилих на работа и мача е само мой. С купа пуканки и чаша айран в ръка /пусто шубе, една бира не смея да изпия/
Пожелайте ми успех - от днес тероризирам Митето да спи с тричетвърти чорапи на ръцете, че си е изял палците съвсем. Дано се открие как да ги сваля или да не изгризе чорапа.

# 215
  • София
Да се включа и аз  Flutter Срещата беше много приятна  Hug И мястото ми хареса - на 10мин пеша от нас  Mr. Green Ако има желаещи и за друг път - навита съм  Wink За по-централна среща - също  Peace Но най-много ми хареса че Ивайло 2ч не се сети за мен  Shocked - чудо!  Hug Книжката е чудесна, преполових я преди за заспя и аз следобяд  Blush Иво спа 3ч, но сега е в стихията си и хич няма да ме огрее ранно заспиване. Галя, мерси за снимките  Hug Моите са вече на компа, но ще ги кача в албума като приспя диването.
И накрая - Карим, гордеем се с теб!  Hug  bouquet
До след ... два часа  Crazy

# 216
Привет и от мен!
Дани,ЧРД на патерица,пожелавам ти да си здрава и живота ти да е пълен с много щастливи емоции!  Hug  bouquet
Блан още веднъж ,огромно благодаря!!!! Hug Heart Eyes
Янаст,браво на вас,отбиване по учебник  Peace,ние определено имаме трудности.Не знам аз ли съм мекушава ,тя ли е упорита ,но не можем да се отбием. Rolling Eyes Понякога заспива и без да суче,но като цяло е почти мисия невъзможна .
Докато съм на курс се гледат с баща си и само първите дни е плакала за мен,после той я е приспивал с приказка (знаем "Работна мецана" наизуст  Mr. Green)
Анди курса е програма на правителството ,насочена е към новопристигнали емигранти с образование във финансовата сфера и ниво на език поне 6 от 8 ,програмата е хубава и много полезна и докато сме в нея ,можем да използваме връзките им с по големите компании в бранша за да си намерим работа .На мен ми е полезна и като език ,и като информация и като шанс за работа,доволна съм.
Успех на всички ясленци и бързо оздравяване на болничките!! Heart Eyes Hug

# 217

Добро утро!
Неделята се очертава да е усмихната още от сега.
Децата станаха в настроение, аз намятах палачинки и нямам търпение да стане поне 9 часа, та да ги изведа навън.
Мама Марго, над учебниците ли се беше позагубила? Ей като чета за тия програми, чак яд ме хваща какво правят на другите места, за да образоват хората и да си ги подготвят и как стоят нещата тук. Студа намаля ли при вас /или поне вятъра, че май той е проблема/?

# 218
Видяхте вие хубаво време и никакви ви няма Laughing
Карим, книжката е чудесна Hug Снощи не я оставих, докато не я прочетох Peace Беше ми и много мило, и в същото време тъжно. Дано има повече хора като твоите герои Hug
Аз с нетърпение чакам таткото да се приготви и да изведе децата навън, така имам нужда от малко спокойствие и тишина Confused В същото време ще чистя и гладя и въобще няма да почивам ooooh!
Елфче, Ивчо е герой Hug Свиква детето да е по-самостоятелно, нали ще става батко Wink

# 219
аааааа- аз съм тук Naughty- около компа, но нямахме нет досега.На всичкото отгоре съм и на работа Crazy Скукаааааааа.Дано поне вие сте имали приятен неделен ден.

# 220
  • София
Мммммм много  интересен беше. Пазарувах, готвих две манджи  Mr. Green
И се подготвям за сутрешния рев на Калоян  Wink

# 221
Ние се прибрахме, похапнахме и Митето вече си пее в леглото - Нани Мите, нани  Laughing
Най-накрая успях да хвана на клипче прословутото му пеене, като го кача ще се похваля.
Днес деня ми наистина беше слънчев, имах най-послушните деца на планетата. Съответно аз бях спокойна и положителната верижна реакция беше на лице.
Нана, не се настройвай, че ще реве Кало, може пък приятно да те изненада.
Елфче, Ивчо беше за пример вчера - дете мечта.
Да-а-а, порастват малчуганите.

# 222
# 223
  • София
Hug страхотен е, пу-пу!  Hug Heart Eyes Да ви е жив и здрав!  Hug 
Карим, книжката е чудесна Hug Снощи не я оставих, докато не я прочетох Peace Беше ми и много мило, и в същото време тъжно. Дано има повече хора като твоите герои Hug
  Peace и аз така  Grinning Heart Eyes Hug
А детето-мечта миналата нощ хич не беше такова  Tired Дали е пак от пустата луна, дето се пълни?  newsm78 Сяда в креватчето, започва за мрънка, колкото да ме събуди, после тупва и заспива и така през 30-40мин. Цял ден съм като парцал, че не можах да дремна и на обяд. Стискайте палци тази нощ да е по-спокойна.
Успешен старт на седмицата на ясленчета и мами желая утре!  Heart Eyes
До писане!  Hug И лека нощ!

# 224
Добро утро и от мен! Момичета благодаря ви за хубавите думи за книжката. Днес ще ходя да купя бонбони и някакво десертно вино за премиерата на книгата. Възрастни писатели ме предупредиха, че ако трябва да кажа няколко думи за творбата си или за себе си не трябвало да казвам "моята книжка" а "моята книга". И не трябвало да издавам тайната какво пиша, върху какво работя още...  newsm78 Писателска му работа.  #Crazy

Току що се завърнах от градината. Оставих човечето разревано, пак обиден...тръгна сам към ясленската стая с децата без да ме погледне. Чух че вътре спря да реве и това малко ме поуспокои. Но от в къщи до градината не спря да реве и личицето му се поду като балон. Cry
Днес ще ходя лично до Социално подпомагане да питам за това прехвърляне на майчинските на пенсионер и каква е хавата...

И да питам... слагате ли чорапогащници на децата вече? В яслите ме помолиха да не го оставям по анцунг, независимо че бил подплатен.  Rolling Eyes
И още едно въпросче.. Embarassed някой знае ли кога е следващата ваксина? В ученическа възраст ли?

Общи условия

Активация на акаунт