Добро утро и от мен.
Карим, снощи най-накрая изчетох книжката на спокойствие. Много нежна, много истинска. Четох и на децата - Митето се радва на мерената реч, но май до там му стигат разбиранията за поезия. Но ритмиката явно е перфектна, щом я отчете

Милен хареса стихчетата, накара че да му обяснявам думички, което значи че текста го е заинтригувал.
Елфче, дано те е оставил да спиш тази нощ.
При нас адаптацията е вече факт - днес с бойна стъпка си влезе в групата, отиде да гушне лелите и ме отсвири. Да се смея ли, да плача ли. В интерес на истината, не съм си слагала на сърце мрънканията му, просто ми беше ясно, че като не искам да се мъчим и двамата ще трябва да си го оставя у дома и да се мъча само аз
Е, да ама не ме устройваше тоя вариант.Дано доброто поведение на диванетата през уикенда продължи още, че много ми хареса така.
А, да и Митето брои вече - едно, пет, две

Разхвърлян и дълъг пост както винаги.
В 11 съм на кардиолог
СЛагам кафето, щото за друго не мога да мисля....
После пък сънувах сума ти глупости
( Елфче, кога ще ходиш при доки, че да посетя с теб дружно сънуваниия
)
Да пишеш после, ей

Синковецът не плака. Опита се да помрънка, но лелята го отведе вътре и го чух да й говори нещо. Не последва рев.
. Днес е малко на диета, но на мен ми се вижда добре вече. Какво беше това, незнам?

помолили са ни с панталонки/анцунг и къси чорапки. така е най-удобно на лелките
Според личната лекарка проблема със нослето ни идва от това че си развъждаме Стафилокок ауреус и се мъчим с хомеопатия да го премахнем