Августовска мама тича - ясленче облича

• 11 937
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Хм, значи само нашто педи си е поставило дакъв учестен график на консултации Thinking
Дари е на ясла, аз малко се ядосах тая сутрин на някаква гастролираща лелка, и  бях на косъм да влеза и АЗ да я строя[smilie=smile3513.gif] .Сега се опитвам да си изпия кафето и да се захващам с дипломната Crazy
Тая сутрин както  Crazyи спим блажено, чувам Дария в просъница как ми вика"мамо има ако...".Ама аз си спя- кво ми дреме... Blush Има памперс- да си дейст Blushа.Ама тя продължава настойчиво да ми повтаря.ставам аз и - какво да видя- свалила си нашата памперса, опикала всичко , цялата е мокра.. и се хили Sick
Ха сега кажете какво да правя дюшека й Crazy

# 241
  • София
Добро утро!

Ами да го хвърлиш, Ане. То друго не знам какво. Не може да се изпере хубаво.

Тази сутрин Кало не плака отново. Може би се е изморил от снощи, след като е ревал два часа следобяд за мен. Но влезе спокоен и не плака.  Grinning Дано да продължава в същия дух.

Аз утре следобяд съм на първата родителска среща, да видим с какво точно ще ни занимават.  Wink

# 242
  • София
Привет!  Simple Smile
Тази нощ беше изненадващо спокойна, дори няма хрема сега  Rolling Eyes Пу-пу!
Веси77, аз не слагам чорапки нощем от първата им зима, когато бяха на месеци - само тогава го правех. Иво също много се отвива, но не искам да го изнежвам. Друг вариант е да я слагаш в спално чувалче, ако ще иска да спи с него. Ние миналата година ползвахме в най-големия студ.
А за чорапогащниците са замислих - може в Бургас и Пловдив да е по-студено. Ние колко вещо се изказахме  Mr. Green Или пък ако излизате рано сутрин, тогава сигурно и аз бих сложила. Но при условие, че най-редовно успяваме да се пръкнем навън в 12ч и времето е такова, че аз ходя по къс ръкав, не мисля че е нужно да слагам.  Rolling Eyes
Анди, къде ще ти правят теста? Мен много ме е страх. И аз съм с раничка и може би съм носител на някой от вирусите. Но и при жени с нормален статус - без ранички и кондиломи, също се откриват понякога, както и обратното - в жени с ранички, няма вирус  Rolling Eyes А чак да ти гарантира спокойствие до края на живота...  newsm78 Понякога и нискорисковите могат да доведат до лоши последствия  Rolling Eyes
Велмар, освен със сешоар да го сушиш  Rolling Eyes или да го изнесеш на балкона да съхне  newsm78

# 243
Велмар и аз бих те посъветвала да изхвърлиш дюшека.  Rolling Eyes И мой Сашко вчера се е напишкал докато е спал в яслата и лелката ми каза, че ако се напишка пак, защото това му е за втори път, ще му слага памперс докато спи.  Shocked Все пак всичко им било чисто ново. И сега се чудя дали да не купя някакъв найлон-протектор и да им го занеса. Та той е без памперс вече 5 месеца и никога, ама никога не се е напишквал откакто спи без памперс.
Нана, браво на Кало, дано да спре е след обед да плаче  Peace.
Мама Галя, радвам се, че нямаш проблеми със сърцето. Сега по-спокойно вече  Peace. И товари мъжО повече.
vesi77, аз му слагам чорапи докато спи, защото се отвива и направо си спи гол.  Peace
Боби и тя днес е на детска. Беше нещо еднократно, напълно е възможно да е преяла, защото преди да вечеря какво ли не яде.

# 244
Elwing, не знам точно къде се пуска изследването, той каза, че ще ми обясни ако реша да си го правя. По принцип той е доста резервиран и затова си мисля, че след като толкова ми препоръчва това изследване, значи наистина има смисъл. (затова подчертах, че си е онколог и то от старите лекари, за който гинекологията не е бизнес  Peace) А и за ваксината ми каза, че всъщност не се слага на всяка жена, както аз си мислех, а явно при определени условия, които това изследване показва. А всъщност около 50% от жените имат този вирус. Sad

Аз пък слагам чорапогащник от време на време, когато е студено, защото вкъщи ако не е запалено парното си е студено. А пък и едва ли чак толкова ще се изпоти... Wink

# 245
  • София
Ади, Ивчо много се потеше от такъв протектор, защото те са с нещо като найлон отдолу  Rolling Eyes
Анди, преди мисля че ги правеха в МД. Имах колега, който се занимаваше с това - дипмолната му работа беше такава. Не казвам, че няма смисъл, но и да знае човек че е носител на високорисков - нищо не може да направи, освен да се следи  Rolling Eyes За ваксината - мисля, че вече сме закъснели Rolling Eyes

# 246
Анди, аз мисля че ако си пускаш два пъти в годината цитонамазка, няма нужда да си правиш това изследване. Т.е. важно е да се ходи редовно на профилактични прегледи  Peace. Каквото и да има човек в ранен етап се лекува  Peace. На мене също ми гориха раничка и преди да ми я махнат ми даваше по-висок PAP при цитонамазката, сега всичко е наред.
Elwing, мерси, аз незнам нищо да този протектор, но все пак ще ги питам в яслата.

# 247
  • гр.София
 Някоя от вас ще ходи ли на концерта на Depech mode ?
 Дано не свършат билетите в близките седмица-две.

# 248
  • София
Блан, ти ще ходиш ли? Завиждам ти!  Peace
Ади, права си - и на мен след като ми я изгориха, бях ПАП 1-ва група, а преди - винаги 2-ра. Но скоро не съм си правила цитонамазка  Rolling Eyes

# 249
  • София
Elwing моята лекарка казва, че 1-ва група при раждали жени е доста рядко явление. Нормалното за такива като нас вече мами е 2-ра. Така че споко.  Simple Smile

# 250
  • София
Нана, аз съм все наопаки - преди раждането бях втора, след него - първа  Joy  Crazy А и на мен ми я гориха преди да забременея даже  Rolling Eyes

# 251
  • София
  Адрианска, прочетох за яслата и памперсите. При нас изрично ми заявиха че на обед дакато спят са с памперси. Опитах се да го обсъдим, че моите от година не са с памперс, че ще им купя протектори за матрак ако искат, но те казаха че не и точка по въпроса. Направо съм бясна и сега незнам дали да не ходя и с директорката да говоря по въпроса, или просто да си остана на варианта изобщо да не ги оставям да спят на обяд там...

# 252
Е, как така? Shocked
Щом детето вече няколко месеца не ползва памперс как така ще им слагат?
От къде на къде те ще решават?
Това си е решение на родителя според мен.

Вики спи без памперс.Веднъж се беше напишкала в яслата, но нищо не ми казаха.
Ако ми бяха споменали щях да предложа варианта с протектор.В къщи Вики спи на такъв за всеки случай.
Пък и тя самата не иска памперс, как ще й сложат.

Aila, говори с директорката.Купи няколко протектора, струват по 4-5 лв. и ако трябва си ги взимай да ги переш ако има фал.Голяма са работа в тези ясли и градини. Tired

# 253
Благодаря за посрещането и хубавите пожелания, момичета!
Наистина дупе да ми е яко Laughing, но се надявам и вие да се навиете скоро - просто някакси агустовските мъничета порастнха и аз като че ли отказвам да го приема, а и ок. мен има мн бебета и като че ли усещах че нещо ми тик-така отвътре.;
Elwig, е погледна за Aila, че просто мн инфо ми се губи и едва ли ще навакса, но колкото мога Rolling Eyes

Иначе и ние нямаме особен напредък с памперса - лятото положих доста усилия и изпрах доволно количестово слипчета и боксерки, но Вани не забеляза изобщо дали е мокър или има ли товар. Сега има желание просто да седи на гърнето, след като и татко му опита да го научи направо прав поне да пишка, защото аз това с гърнето по принцип исках да го прескоча, но налии в детскта ги слагат, така че.. не зависи само мен, а леличките ми казаха, че засега, ще отлажат отучването му от памперс, нищо, че аз съм започнала, но нали имат бебета и така  Sad   
Но с миенето на зъбите определно сме по-напред, както и с количеството изядена паста за зъби  newsm78

Хубава вечер  bouquet

# 254
Aila, твоите напишквали ли са се? Ако не са, наистина откъде накъде ще им слагат. Мен това не ме притеснява толкова много, защото ми е ясно, че ще е само докато спи и че все някога ще видят, че няма нужда от него. Но, наистина не е приятно, ще видя какво ще кажат днес за протектора.

Общи условия

Активация на акаунт