Августовска мама тича - ясленче облича

• 12 058
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.София
 Пети час вие аларма на кола долу!!! Ужас!
 В началото почти не й обръщах внимание,сега само това слушам и ми се набива Grinning,след малко събуждам С. и беж навън. Горкият човечец,дето ще иска да се прибере вкъщи след работа Mr. Green

Нана, минавам на ЛС.

# 76
  • Някъде там...
Ох отдъхнах си, взех Вики от яслата и лелята там ми каза, че малко бил плакал и после се заиграл, наобед бил много ял и чак 2 пъти в гърнето пикал  ShockedКаза че утре пак ще ходи и му харесало, но колко е верно незнам.

Дриймс с това тирамису сега се чудя какво сладичко да хапна Crossing Arms

Айде лек ден!

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Dreams!
Много здраве, късмет и сбъднати мечти!

Elli78, да са ти живи и здрави дечицата! Peace
MimSss, дано бързо да свикне Вики. Peace

Ние сутрин си ходим с рев все още.През деня не плаче, яде, спи, вчера за първи път се е заиграла с децата...обаче сутрин не иска и това е.Днес през цялото време докато я събличах и преобувах нареждаше през сълзи "там не, там не..." Confused
Иначе и ние сме подстригани - и двете. bowuuАз до сега май не съм била с толкова къса коса, но пък зимата ще ми е лесно с поддържането.А Вики я подстригах аз, че много и се заплитаха къдриците. Simple Smile

# 78
Янаст честит рожден ден на патерица и от мен и да си гушкаш едно сладко вързопче на пролет! Heart Eyes
Между другото успяхте ли да се отбиете с Алекс?

Да, отби се мишлето, при това мноооого лесно! Дори аз, дето съм оптимист по душа не очаквах чако толкова лесно да стане!
Значи, първо той сам спря да се буди нощем или дори като се събуди заспиваше без да суче, само като го гушна. После сутрин започна да не се сеща, или пък аз да ставам преди него... Следобед като се прибера от работа се сещаше, но само му отвличах вниманието и забравяше.... И остана само сукането за приспиване. Аз никога преди не бях го приспивала по друг начин, освен с кърмене. Остана 1-2 седмици само с едно кърмене вечер, като през почивните дни опитах аз самата да го приспивам следобед без да суче. Стана лесно, без да плаче. Просто му казах че сега суките събират мляко за да има за довечера и го гушнах... После опитах със същата тактика вечерта-взе че заспа мишлето, без да плаче, без никакъв проблем. Е, имало е вечери, когато е бил нервен или се е разплаквал и тогава си му давах да суче. Но, последно е сукал на 10-ти август (по моя инициатива, исках по-бързо да заспи следобед за да се събуди навреме за партито си за РД) и вече не се сеща...

Забравих да се похваля, че малкия вече спи в отделна стая в собствено легло! Вече стана седмица! И пак стана мнооого лесно -още от първата вечер когато го сложихме вече не иска да идва при мен в леглото! Сега мъжа ми го няма (в София е със свекър ми) и ми се искаше да си го взема при мен да го гушкам, но той категорично отказва! Иска си в неговата стая и това е! Буди се обикновено по веднъж нощем, пита "къде е мама?", отивам при него за малко и се връщам в спалнята.... Малкия е много горд с новата си стая и води всички да им покаже каква стая си има и къде спи на неговото си легло  Grinning

Ох, да знаете че съпреживявам с вас тръгването на ясла на дечицата! Надявам се всичките ни Августинчета да свикнат бързо и наистина да ходят с удоволствие! Сигурно ви е много трудно да ги оставяте сутрин, но няма как!

# 79
  • София
Ей, с тези рождени дни колко ни е пъстра темата!  Heart Eyes Grinning Hug
Блан, ужасно е това с алармата.  Confused Добре, че С. не го усеща.
Янаст, а знае ли се дали бебчето е младеж или девойка?  Simple Smile Браво на Алекс! Голям мъж е вече!  Grinning
Честити прически на подновилите се! Ние с Иво сме си все така зле в главите  Mr. Green
Браво и на ясленчетата!  Hug

# 80
Дриймсче,Честит рожден ден!Много щастие !!!

Момичета много ви благодаря за милите думи за малкото ми човече.
Леле,Вал страхотна си   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Elwing,yanastстягайте се,че и вас ви чака това страхотно изживяване.Верно че лудницата е голяма,но трябва да се оправим Laughing
  Ставам,че Наско се прибра и е вкиснат,а трябва и да го постригваме.
   Бързо оздравяване на болничките  bouquet Кайли  Hug на Тони.

# 81
  • София
Да си взяла в ролята на мерудийка  Laughing
Ели, много мило ми става като ти гледам лентичките!  Heart Eyes А иначе - и идея си нямам как ще се оправяме  Crazy , но ми е рано да мисля. Я кажи - Наско ревнува ли? И как е преживял раздялата ви, докато си била в род.дом.

# 82
Дриймс, ЧРД мила с пожелания за щастие и искрени усмивки! 

# 83
  Дриймсче! Много здраве и любов!

Тони е много по-добре. Днес сам пожела да хапне и си игра почти като преди. Още се уморява бързо, но поне е в настроение.
 Hug за всички!

# 84
  • София
Кайли, радвам се че Тони е по-добре!  Hug Peace
Сигурно полудявам, но са ми страшно забавни всички филмчета, дето гледа Ивчо. Сега за сефте му пуснах Кунг-фу Панда и го зяпам с кеф Crazy  Blush

# 85
  • софия

Сигурно полудявам, но са ми страшно забавни всички филмчета, дето гледа Ивчо. Сега за сефте му пуснах Кунг-фу Панда и го зяпам с кеф Crazy  Blush
елфче,аз същого зяпах с кеф първите 30пъти,но вече тая панда хич не я долюбвам  #Crazy

# 86
  • варненка от София
Сърдечни поздрави и от мен за рожденичките от миналите дни, Яна и Дриймс.

Желая им от всичко хубаво по много, много здраве и късмет, успехи и любов. Всичките хубави неща на земята, нека са за вас!

Сладички цветя от мен, за да ви е сладък живота!

# 87
  • София

елфче,аз същого зяпах с кеф първите 30пъти,но вече тая панда хич не я долюбвам  #Crazy
вярвам ти, след 30 пъти и аз не бих я обичала  hahaha Hug
що ли си мисля, че мама Иги имаше рд днес, а не я откривам в Календара за днешната дата  newsm78

# 88
Добро утро от мен Hug
Сервирам кафенце  с пожелания за един предкрасен ден Hug
Аз вече съм на работа и  съм супер щастлива че ми свършиха почивните дни Crazy .Дари ми разказа играта, та- сега си почивам Mr. Green

# 89
  • софия
добро утро и от мен
това,за бременните  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт