Августовска мама тича - ясленче облича

• 11 945
  • 311
  •   1
Отговори
# 60
Дриймсче, здрава, щастлива,
все така лъчезарна
и мнооого обичана да си!

На патерица, честит рожден ден и на Деситка!

# 61
  • София
ЧРД Дриймс! Много да те обичат и да те носят на ръце! Много здраве и щастие!

Галче добре е минал следобяда. Спал е, закусил е после, само дето забравили лелките да му сложат памперс след гърнетата и се беше напишкал.

Тази сутрин пак се опита да мрънка, но бързо забрави като видя, че приятелката му София вече е там и си играе с играчките  Mr. Green На мен ми е последен ден от отпуската, Митко е на работа и смятам да се излежавам и да гледам филми цял ден  Wink

# 62
  • Бургас
Привет и от нас.

Нори,честит ти племенник!Да расте здраво и усмихнато дете.

Дриймс,Честит Рожден Ден!С много щастие и любов те даряват любимите хора!

Мама Марго Hug.Благодаря ,че ни мислите.
Ами Ирен е на ясли,а аз започнах работа от 01.10.Сутрин от нас излизаме с желание.Вече ,като влизаме в коридорчето започваме малко да мрънкаме и да ревем.Но надявам се за кратко.Мисля,че малко по малко свикваме.
Иначе ние излизаме сутрин в 7.30 за яслите,тъй като съм от 8.00 на работа.В градината на Ирен се приемат децата до 9.00 часа.Но аз така или иначе тогава тръгвам и няма  как.
Всички болнички да оздравяват.
Ако съм изтървала да честитя нещо се извинявам предварително.По-късно ще ви чета.

# 63
Честит рожден ден на Дриймс!Мога само да ти пожелая само за имаш здравето и късмета да осъществиш мечтите си!

Честит рожден ден и на Деситка!

Ели ,малкия Никола е просто съвършен,иде ми да го схрускам,такова сладко човече е,на човек му идват "лоши " идеи с толкова сладко бебе  Mr. GreenЖелая ти бързо и безпроблемно възстановяване  Hug и много мили моменти с малките ти съкровища!
Валката обаче е страшна ,веднага се вдъхнови  Peace
Нори честит ти племенник ,много е хубаво да си леля  Heart Eyes

Кайли ,не се отчайвай ,поне знаеш какво правиш ,нагушкай силно Тони от мен,а до година на оздравителна терапия в Канада,тук студа не прощава на вирусите  Hug

Янаст честит рожден ден на патерица и от мен и да си гушкаш едно сладко вързопче на пролет! Heart Eyes
Между другото успяхте ли да се отбиете с Алекс?

Блан сега у вас поне чадърите са в безопастност за известно време  Laughing
Ади много готин аватар наистина  Peace

Браво на малките художници ,работяги и ясленци ,нашите деца са уникални ,нали?

При нас нищо ново,ходя на курс и вече тотално се скапах от ранното ставане  Tired.Елица много трудно заспива вечер а аз трябва в 7 да съм станала и ми идва малко нанагорно вече.
Но пък курса е полезен, малко муден , ама какво да се прави, такава е групата.
Днес подстригах Еличка ,с голяма мъка се разделих с къдриците и ,но нямаше начин ,много дълга и стана косата и понеже е къдрава все се оплита.Ники май свикна с корееца ,и напредва малко по малко с френския,а с английския е вече доста добре говоримо,остава да навакса и писмено и сме 6 ,ама много го мързи да чете,пръстите му са залепнали за Гейм боя  Mr. Green ,добре че е футбола в парка иначе съвсем ще се омързелеви .
Вече имаме и пердета навсякъде и сме извън ББ,поне у нас  Wink

да се нареждам ли на кафето на мама Галя,тук е близо 2 през нощта  newsm78,май ще си запазя правото за по късно  Simple Smile
леле и аз се олях  Blush Embarassed

# 64
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛИЧКА!МНОГО СИЛНО ТЕ ПРЕГРЪЩАМ И ЦЕЛУВАМ!ЩАСТЛИВА СЪМ,ЧЕ ПОЗНАВАМ ЖЕНА,КАТО ТЕБ!

# 65
  • София
ЧРД, Дриймс! Пожелавам ти всичко най- хубаво!   bouquet

Ели, много са сладки дечицата ти. А лудницата ще става все по- голяма  Crazy , но е прекрасно  Heart Eyes

Мама Галя,  предложението ти се отхвърля  Joy

Ех, Нана, малко ти завидях за филмите  Twisted Evil

# 66
  • София
Елен то чак аз си завидях  hahaha, ама 20 дена минаха в лекуване на сополи и психоатаки на наследника да не реве в градината, та днес поне ми се полага.
Че от утре само като се сетя за задръстванията и всичко останало и  Sick

# 67
ЧРД, Дриймс! Бъди много, много здрава, усмихната и щастлива с двамата ти мъже!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Mama_Galia_66 , наистина ми действат много добре подобни 2-3 дневни раздели, въпреки че чак се чувствам малко виновна за това. Embarassed А с две че'евета вкъщи мисля, че необходимостта от кратък релакс се увеличава... Wink

Аз пък другатата седмица съм за 3 дни на семинар на Пампорово, а чакам и резултатите за едно 10-дневно обучение в Страсбург през ноември...криво ми е, че се очертава доста често да го оставям за по няклко дена. Confused

MamaMargo, а всъщност какъв е този курс и какви перспективи за работа имаш след това?

Хайде и аз да поработя малко... Mr. Green

# 68
Честит Рожден Ден  Дриймсче Hug
Желая ти много любов с  любимите хора и много сбъднати мечти!
Елена, малкият е прекрасен Heart Eyes
Кайли, горе главата.Скорошно оздравяване на Тони Hug
Аз само се мотам тия дни.Дари не е на ясла и  в общи линии - спим до късно , мотаме се после дълго по пижами , и после хукваме навън.е- не можах да свърша нищо  през почивните ми дни, но - здраве да е .Утре и аз съм на работа, и тя на ясла.

Още нещо щях да пиша.. newsm78, но забравих какво Crazy Сега ще си допия кафето и по-късно ще се включа пак!
 Хубав ден ви желая  bouquet

# 69
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДРИЙМС!
БЪДИ ЖИВА,ЗДРАВА И НАЙ-ЩАСТЛИВАТА ЖЕНА И МАЙКА!

Честито и на всички ,които съм пропуснала тези дни и от миналата темичка!

Ели78 честита ти радост и на теб. Да ти е жив и здрав малкия красавец! Страхотен е! Пу пу.

Аз да ви се оплача сега, направо немога да си намеря място  Sad Сутринта оставих Вики на ясла за сефте днес, направо ми се къса сърцето, толкова ми е гадно  Cry Cry Cry Взеха ми го от ръцете и леличката ми вика "бързо тръгвай", а аз не знаех къде се намирам, а малкия ми Вики протегна ръчички и като викна"Мама,Мама" И излезох навън и като го чух как ревна и сърцето ми спря, като му ударих и аз един рев..... сега само го мисля. Наобед обаче отивам да си го взема.
Охх много е гадно  Tired Cry

Адрианска поне ти ме развесели малко с аватара ти , страшен е   bouquet

Иначе ние сме добре по принцип Simple Smile, ходихме тези дни до Огняново ,малко да разпуснем с татито и още 30 човека  Mr. Green.
Виктор е просто много палав и див, не се застоявава на едно място за 2 мин., бие се , бута се с децата и направо  някой път се чудя къде да се навра от срам. Голям калпазанин е. Ще видим на яслата накъде ще го избие. Поне бърбори като 3 годишно дете, даже  се чудят хората тва дете как толкова много говори , а е само на 2. 
Та така.

Айде после пак ще пиша като го взема от яслите. Стискайте палци да не е ревал много  Praynig

# 70
  • гр.София
Мимс,стискаме,разбира се! Дано на Вики мно-ого да му хареса при децата.

Нана,ти към кой край на София ходиш на работа,да ти метна книжките?

Валка,Карим е оставила книги и в Хеликон и след като им е и платила за това удоволствие (!?!) си мисля,че трябва книжката й да се появи в онлайн-книжарницата им. Но още я няма.

И София е с отрязан бретон. Но нещо не я харесвам. Трябва да заредя с малко щипчици и шнолки,че незнайно как изчезват всички.
 Отделно,по улицата ужасно ми прилича на момче както е облечена,май е време да забравя за дрехите от Пепи и да се погрижа да се обзаведа с една розова госпожица Simple Smile

# 71
МАЦКИ МНОГО ВИ БЛАГОДЯ!  Hug  Hug  Hug
Да ви се връща.  Laughing

Надявам се в края на седмицата да се разпша подобаващо. Днес съм като телефонистка.
 Laughing Пък и работа ме чака.  Laughing

# 72
Dreams, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая!

Кайли, дано Тони днес е по-добре  Hug.
Мимс, не се притеснявай, напълно те разбирам  Hug. В началото е така, после вече ще тичка пред теб, за отиде на ясла.
Аз днес го пуснах Сашко, защото вчера видях, че му расте горен кътник и почти съм убедена, че от това са му сополите. Все пак казах и на лелките в яслата, да го имат в предвид. Иначе днес се е дърпал малко сутринта, но после е влезнал сам  Grinning.

# 73
  • София
Нана,ти към кой край на София ходиш на работа,да ти метна книжките?

Дир-ът е на Данаил Дечев 7А на горния вход на Южния парк. Ти в кой Люлин си?

# 74
Валка,Карим е оставила книги и в Хеликон и след като им е и платила за това удоволствие (!?!) си мисля,че трябва книжката й да се появи в онлайн-книжарницата им. Но още я няма.
Оки, ще чакам да се появи там  Hug

И като стана въпрос за подстрижки и аз много се чудя дали да не занеса Али да я клъцнат, не съм я подстригвала до сега и доста и порасна косицата, ама така ми е жал   Blush

Общи условия

Активация на акаунт