Августовска мама тича - ясленче облича

• 12 058
  • 311
  •   1
Отговори
# 45
Kaili, точно това винаги съм се чудила - как сестрите слагат инжекции на децата си...сигурно наистина е ужасно чувството. Още си спомням как ми беше насинено дупето от Папаверина. #Crazy
Добре, че Тони се пооправя и утре да се похвалиш с едно тичащо и правещо бели момченце. Hug

Karim, ама дай да организираме и една Софийска премиера...я, виж вече колко фенки и фенчета имаш тук! Hug

Сутринта толкова ми се спеше, че чак ме мързеше да пиша, но кафето и кифличките на Mama_Galia_66 ми подействаха мнооогггоо добре. Laughing

Аз пак съм мома до четвъртък и затова запълних следобеда си с шопинг. Този път обаче татито намаза най-много - 3 блузи, аз се сдобих с ботуши, а Гого само с едно пуловерче без ръкави. Wink Май вече няма да ме пускат сама със заплата... Mr. Green

Честит Рожден ден на Деситка!

# 46
elli78 много ти е сладък малкия "бонбон". А батко Наско е много щастлив на снимката. Hug Все така да го гушка и пази. Grinning
Анди наистина е ужасно чувство.  Sad Надявам се да не ми се случва повече. Praynig

# 47
момичета качих малко снимки на Ивка в най- новия албум,след тези на сладура на elli78.Да ти е жив и здрав мила и много радости занапред от тримата ти мъже  bouquet
Kaili,дано Тони се оправя по- бързо.Аз много се вкисвам като ми е болно детенцето,направо ставам нетрудоспособна " не ми вземай - не ми давай "и само мисля какво да направя че по-бързо да разкарам болестите.Май трябва да свикваме с мисълта ,че от тук нататък това ще е нещо нормално в живота на децата ни #Cussing out
Хайде стига толкова.Обещах че ще съм по кратка следващия път LaughingОтивам да си нагушкам слънцето,което все още е със сополки #2gunfire

# 48
AndyB, добра идея  Hug но...това пътуване ме уби... Скоро май няма да предприема маневра.  Grinning
Kaili , съчувствам ти. Hug Знам как се чувстваш... Confused Cry

Ще ми помогнете ли с това албумче. Къде е? Искам и аз да видя снимкиииииии #Cussing out Като индианец съм пред компа.

# 49
Karim, ето ги: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292077&pid=8147246

Ели, ама то си е отгледано дете! Heart Eyes

# 50
  • София
Тамън се засилих да давам линк  Mr. Green

Ели много хубаво бебе! Да ти е жив и здрав!  Hug

# 51
Ммм видях ги. Мерси!!! Laughing Ама този мушморок наистина изглежда едричък и оформен. Ели, много са сладки двамата.

А Ивка има страхотни къдрици.

# 52
Боже Господи, Ели прекрасен е мила.....родила си съвършено човече!!!  Много, ама много ги цункам и двамата красавци да са живи и здрави и Бог да ги пази!!!  newsm51  newsm51  newsm51

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 21:30 от val_stef

# 53
Един скромен подарък от мен, изработен на бързо току що, ама с много любов  Heart Eyes

http://valstef.multiply.com/photos/hi-res/8/113?xurl=http%3A%2F% … 2Falbum%2F8%23113

Карим, не съм чела мацко дали си ми писала, но да кажа че искам книжка и аз. Как мога да се сдобия с 2 бр. и аз?  Hug

# 54
Кафето от сутринта гледам сте го изпили, но са ви останали кифлички. Значи няма да пека пак, дояжте си ги. И мъжете у дома ще си дояждат пълнените чушки  Laughing

Ели - божествен е малкия сладур.
Елфче, с Блан го позамислихме как да стане /ако не ни мине котка път/, вие го дообмислете.
Кайли, майка ми е медицинска сестра, а аз от три месечно бебе съм била по болници. Никой друг не съм давала да ми сложи инжекция. Но сега като те чета, разбирам как се е чувствала тя  Cry Да се оправя бързичко юнака, че колко бели го чакат...
Нана, как е минал следобеда на Кало?
Веси77 - забелязвам достойна конкуренция. Честита ти нова къща. Голям бонбон е дъщеря ти.
Блан, и Митето е същия "читател" - след него само конфети остават  Laughing За това го оборудвах с картонените книжки, поне зъбите са му начесани  Joy
Карим, три години съм живяла на входа на северния плаж - обожавам ледения морски вятър.
Анди, направо ти завиждам и за ергенлъка и за шопинга. Нито едно от двете не ми се е случвало скоро. Обаче май има някакви шансове към края на месеца мъжа ми да пътува за десетина дни извън страната, та може да се възползвам от някой делничен ден, докато дЗверовете са на градина и да реанимирам набързо. Май имам нужда от това.

На доктор не отидох. Хвана ме страха от това какво може да ми открие. Знам че трябваше да ида, не ме критикувайте, мъжа ми го направи и заради вас и утре ще ме води "под стража"
Нощеска пак ще пиша, сега да поработя.

# 55
  • София
Дриймс, честит рожден ден! Бъди здрава, все така готина, усмихната и позитивна! Нека твоите мъже те носят на ръце!   Hug Heart Eyes  bouquet

Ели, Никола е прекрасен! Пу-пу!  Heart Eyes Просълзих се като гледах снимките  Blush Heart Eyes Hug Да са ти живи и здрави юнаците!  Hug Hug
Ивка също е страхотна сладурана!  Heart Eyes Hug
Кайли, дано Тони бързо се оправи!  Praynig Много ви гушкаме и двамата!  Hug Аз пък си мисля, че бих била по-смела с моето дете в такива случаи. Чуждите би ме било повече страх да ги обслужвам. Но това го казвам само не теория, разбира се, нямам си идея как може да е в действителност.
Мама Галя, ще се разберем  Peace А за д-ра като рече - а-ха да ти се скарам  Naughty добре че мъжа ти е стабилен! Нищо няма да ти има разбира се!  Hug Ти си печена!  Heart Eyes

# 56

Честит Рожден Ден на Дриймс!

Много щастливи моменти в живота пожелавам!

# 57
ЧРД на Дриймс! Много здраве и щастливи мигове!
ЧРД на патерица на Деситка!
Ели, голямо честито и от мен! Прекрасно ново човече си имаш! Дано ти носи много радост и да сте много задружни и много здрави и баткото все така да гушка бебчо и да му се радва!

# 58

Слънцето изгрява след малко /надявам се/, и е време аз да залязвам, за да не му правя конкуренция /скромна както винаги/  Embarassed
Моля, някой да поеме щафетата за следващите няколко сутрини - ето ви материалите

ето ви и амбалажа

защото в противен случай, ще изглеждате така докато стана на обяд да ви сервирам

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 05:34 от Mama_Galia_66

# 59
  • гр.София
Дриймс,Честит Рожден ден! Да се сбъднат всичките ти мечти! Здраве и много любов!

Ели78,да са ти живи и здрави сладурчетата!

Общи условия

Активация на акаунт