Августовска мама тича - ясленче облича

• 11 922
  • 311
  •   1
Отговори
# 30
Запис в новата тема Hug Блан, МамаГаля   bouquet
Утре дано имам време да се включа адекватно Peace

# 31
История славянобългарская том ДВЕ
/за да си заслужите сутрешното кафе/

/изкуках, само в рими говоря/

ВСТ, и аз чакам линк с нетърпение. И на теб ще дам идеята да забележиш, до колко е сух въздуха у вас, да не е това причината за кашлицата.
Карим, хайде да се менкаме, аз в "зоната на здрача" а ти в смога на София. С нетърпение чакам края на работния ми маратон, да си направя среща с Елфчето /ако ми е взела книжката/ и да се потопя в нея с удоволствие.
Дани, честита ти художничка. Аз съм си прежалила стените, но диванетата предпочитат да търчат, вместо да рисуват. А има и за двамата такива дъски, че като им предложа листове, те си правят ветрила с тях или конфети  Laughing
Адрианска, автара ти е адски свеж и ми подейства успокояващо - не само у нас се вихри тайфун. Бързо отсополване на Сашко. Как върви адаптацията при вас?
Блан, внимавай за батманката с чадъра, да не и дойде идеята да го ползва за парашут. И аз бих инвестирала сериозно в нещо, дето ще ги удържи на едно място, но уви, до сега не е измислено такова.
Велмар - ето това се казва позитивен пост - здраво дете, пари .. Дай боже всекиму  Laughing
Елен@, лекарство против носталгията докато гледаш линийката на Елфчето -  luvbed  preggo   ylinfant , обаче епикризата след това лекарство ще е  afwitch  Joy
Кайли, дано се оправя по-бързо Тони. Кофти, че ще е на инжекции, но пък нали е за добро.
miss_74 пожелавам ви лека и безревна адаптация в яслата.
Нана, няма нищо по-лошо от тоя тип дипломация, но и да си късаш нервите и да не ги късаш, няма да промениш родата. Не помня писа ли как е Кало днес, утре ще ходи ли на ясла?
Yanast - дано свекър ти има още дни. Вярно, че това е кръговрата, ама хич не става по-леко на душата от този факт. Браво на Алекс за творческите изяви. Шкембето в твоя случай мисля /  Wink така съм чувала/ е неизбежно  Laughing Не помня писала ли си, имаш ли предпочитания какво да е, та да ти стискаме палци.
Пух, донеси малко топло от пустинята. Дано не вали, за да се насладите на почивката
Май не пропуснах никой  smile3529

Сутринта като заведох децата на градина, Митето се размрънка на вратата и е плакал цели 5-6 минути. Нищо работа. Като отидох да го взема даже ми махна да си доязди коня. Обаче до там беше кроткото дете. Излезнахме от градината, за да заобиколим и да отидем на другия вход за батко му и като се тръшна това дете - ика вънка, ика вънка - 30 минути обикаляхме тези пусти 150 метра до другия вход. Той се тръшка и се валя по земята, аз пред него с ябълка в ръка /примамка един вид за вечно гладния/, никакъв успех. Като преметохме двора качествено, най-накрая успях да го вкарам през входа. Там - друга история - влезе в групата на батко си и не ще да излезе. Ей, инат човече ви казвам. Разгеле извадих го от групата, и мъжа ми се появи - зарязах му раздивялото се стадо да обикалят около блока, събрах си багажа - хоп на работа. Да живей, живей труда! Хайде, отивам да пека кифлички.

# 32
Насам, народе, не се блъскайте, кифли и кафе има за всички.

Усмихнат ден на ставащите сега.
Стискайте ми палци, в 9 съм на лекар.

# 33
  • София
Добро утро!

Гале вкууууусноооооо  Hug

Заведох Кало на ясла. Не е плакал. Влезе си сам и отиде при гаджето София да си играят  Mr. Green Днес за първи път ще спи, та ми е малко стегнато на душичката. Иначе няма вече сополи, еднократно се изкашля, но по-скоро е заради някакви секрети от носа, които са остатъчни. Вкъщи като се събуди пусна 2-3 сълзи, но след като баща му се тръшна  Mr. Green, че иска той да ходи на градина, Кало се облече и застана на вратата да вика: Мамо, твори, твори ватата!  hahaha
Ами то отпуската свърши. От четвъртък съм на работа, така че иска, не иска това е положението. Само дано няма много болести. После ще ходя да му купя Ехинацея.
Хайде чао засега, че Митко ме чака с кафето  Wink

# 34
  • у дома
blanc, благодаря за новата темичка  newsm51
Mama_Galia_66, благодаря за заглавието и стискам палци  Praynig   bouquet

Kaili, много мъчно ми стана за Тони  Sad но ще се оправи бързо, ще видиш  Hug  bouquet
yanast, ЧъРъДъ на патерица   ura  Gift съжалявам за свекър ти, каквото е писано...  Sad Hug

ЧъРъДъ на gecumka   ura  Gift

Нори  newsm44  girluu  newsm51

# 35
  • софия
ади,големи акробати във ваш'то семейство  Hug!
ДЕСИ,МНОГО,МНОГО ЩАСТИЕ,ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!

# 36
gecumka, честит рожден ден!    bouquet
Нана, ти капа ли на Кало от тази сребърна вода? Аз вчера се чудех да купя ли, да не купя ли. Аптекарката не можа да ми каже нищо конкретно, а и не пише става ли за малки деца. За доста неща се ползва  Thinking.
Мама Галя, ще стискам палци днес за доктора  Peace.
yanast, съжалявам и аз за свекър ти, но наистина, такъв е Животът  Hug.
ДаниHug.
Ние и днес сме си в къщи, че сутринта, като се събуди му беше запушен носа. Сега почти няма и помен от това хрипане от носа  Rolling Eyes. Продължавам да му капя какво ли не, пък ще видиме кога пак ще ходи на ясла.

# 37
 цитат на Кайли :"п.п. vesi77 гледам че ни четеш. Я се разпиши и кажи как сте?" Laughing Hug
Е Кайли разкри ме   Heart Eyes
Здравейте момичета,
и аз съм една августинка ,която по време на бременния период се разписваше по често.Не съм спряла да ви чета изобщо-когато ми остане време да се докопам до компа естествено /е може да съм пропуснала някоя темичка.../
Общо взето и мен ме вълнуват същите неща както и всички вас.
И понеже не е " честно " да съм информирана за вас ще ви нахвърля надве натри как е авата при мен.
Преминахме през лудницата да си купим ново жилище/до сега живеехме на квартира/ ,което направо преобърна живота ни.Нещата са ясни на доста от вас Wink
Естествено се наложи да започна работа защото вноските по кредита трябваше да се плащат .Оставих си детенцето на година и половина да го гледат бабите Sad Sad/което също преживях много кофти/ - прехвърляме я от баба на баба /тъй като едната е пенсионерка , но  не е от нашия град и само си я командироваме ,а другата е учителка и има много големи отпуски/а аз почнах работа - и то нова ,от което още повече ми бръмна главата.
6 месеца правихме ремонти по жилището и най накрая вече се нанесохме.
Детенце реших твърдо да не го пускам на ясла ,че доста често боледуват дечицата там ,а не мога да си позволя да излизам често в болнични ,че кой ще ме държи на работа.Даже ако майка ми не се беше навила да дойде при нас щях да търся да наемам жена ,но засега плана работи.
Та това е .
Честитя всички поводи на всички празнуващи/рожденници,лели ,видели атрибути и т.н./-няма да изреждам че и без това поста ми ще стане километричен-
Mama_Galia_66 твоята история славянобългарская направо я конкурирах здраво Simple Smile
На боледуващите дечица от все сърце пожелавам бързо възстановяване .Моята Ивка съшо е хремава от една седмица насам .Борим се с хомеопатия ,Стеримар и витамин Ц .Аз миналата зима и давах като имуностимулатор Саменто  +  хомеопатична схема за повишаване на имунитета и сега септември пак започнах Саментото.За миналата година бях доволна дано и тази се раминем леко.Не че не е боледувала ,ама уж по леко ги изкарваме болестите.
Нана и аз като adrianska се интересувам за сребърната вода - попрочетох доста за нея и много ми харесаха нещата които са изписани.Понеже не можах да я намеря в нашия град я поръчах на сестра ми във Варна и тя ми я купи ,но все още не съм я получила.
ОФ спирам за сега-дано не ви досадя много .На работа имам нет и тук определено ми остава повече време да се разписвам
обещавам да се включвам по често вече - но не с такива дълги постове разбира се  Peace
  bouquet  bouquet-за всички които имаха търпението да ме изчетата
лек и спорен ден

# 38
Добро утро  Hug
Само на бързо да ви навестя, че много ми липсвате  Hug Hug Hug
Ади, дано по-скоро ти се сбъдне съня  Peace Laughing
Янаст, честит рожден ден на патерица  Embarassed Много здраве, скъпи моменти, сладко и усмихнато бебче и послушен и грижовен батко   bouquet Много съжалявам за случващото се със свекър ти.  Много е тежко...И аз го разбирам този кръговрат на живота, но нещо все още не мога да се справя със загубата на дядо ми  Cry Май ще имам нужда от специализирана помощ..
Мама Галя, следя аз влажноста редовно още от раждането на Лори. Даже си бях купила овлажнител. Ама всичко си е в нормата  Laughing Явно я простудявам, знам ли, сигурно не правя нещо като хората  Embarassed
Кайли, как е Тони?

Друго не помня, ама и Лори ме е задърпала, че иска "Сокче ханката" - сокче със сламката  Laughing

# 39
  • гр.София
 Ей,Сашко е страхотен Grinning!

Мамо Галя,разсмя ме рано-рано сутринта.Прочетох,оправи ми се настроението (че като ми се спи съм кисела).

vesi77  Hug Ще ни покажеш ли Ива на снимки?

Ембър,историята с книжката много ми хареса.
 Аз напредвам бавно в четенето,че се налага да се крия от С.-тя дърпа от ръцете ми книгите и ги "чете" много варварски.

Кайли, сигурна съм ,че бързо ще вдигнеш Тони на крака. малко кофти,че ще свързва теб с боцкането с иглата,но пък колко хубаво,че го можеш. Hug

# 40
  • София
Привет!
Честит рожден ден на Деситка!   bouquet Hug  bouquet Много здраве, щастие и любов!
Веси77, и аз те засичах из форума и се чудех защо не пишеш при нас.  Simple Smile Добре дошла отново!  Hug
мама Галя, аз още не съм взела книжките, с Блан не сме се виждали  Blush Ама има време, тъкмо докато и ти се освободиш  Wink

# 41
  • София
Който забравя пише втори път  Laughing

Деситка, ЧРД! Много щастие, любов и здраве ти желая!

Ади, Веси търговското наименование на сребърната вода е Аркол. Аз лично съм доволна от нея. Няма противопоказания при употреба, спокойно може да се слага на деца. Капе се по половин пипета на ноздра 3-4 пъти на ден. Води се антиинфекциозно и не е само за сополи, но и при синузит и още 1000 неща. Така че спокойно слагайте.

Сега звънях в яслата. Моето диване е акало, яло, играло и сега си е легнало да спи. Сестрата го похвали, че е дете-мечта   Wink Да видим като отида следобяд дали ще са още на това мнение  Joy

# 42
Деситка, ЧРД и от нас!   bouquet

Аз взех Дани от яслата малко след като е обядвал. такава е схемата тук...докато не свикне да го взимам към обяд. А и след седмица болнични, май започваме от начало всичко. Но въпреки плаченето обядвал в яслата.  Shocked Изял и супата и яденето.  Shocked Ще падна просто. Оставих го разплакано горкото. Инъче като съм тръгнала го залъгали бързо... Играл, пак ревал...пак играл... Казаха ми че към два три пъти се сещал за мама и за баба и надувал гайдата. Като го взех пак плака...очетата зачервени, сополът виси...прегръща ме душицата, уплашен да не го оставя пак. Днес ми е потиснато заради това. Взех почивен ден и утре за да си го водя и взимам аз. Sad

Mama_Galia_66 , вярно е че има смог...някак лудница ми е из тая София. Тук е спокойствие...но не съвсем. Но те уверявам, че адският морски вятър може и ушите да счупи през зимата ако отидеш до морето без шапка ... То затова сняг човек не може да види тук.
nana77, като те четох и се сетих че никой от яслата не ми даде телефон да проверявам как стоят нещата. Днес пропуснах пак да попитам.  ooooh! Ама нали ни е четвърти ден  #Crazy

Да докладвам за книжката...на 15-ти тук в Бургаската художествена галерия ще бъде премиерата. Звънят ми току да ме питат. Чувствам се странно.  Embarassed

# 43
Благодаря за подкрепата момичета. Hug
Вчера просто се скапах психически - като направих първата инжекция детето реве и аз след него. Ядосах се защото ми бяха дали някакви спринцовки с по-дебели игли от аптеката и си измъчих детето. После какво ми щукна да си отворя учебника по детски болести и съвсем се отчаях, почнах да се самообвинявам и все такива неща. Наревах се едно хубаво и после се взех в ръце да си лекувам детето. Наложи се да давам течности и лекарства насила, но нямаше друг начин. Добре че нямаше повече повръщания. Днес  определено е по-добре, малко по-бодър и весел. Малко се успокоих.
Установявам че когато се отнася за моето дете понасям болестите много по-тежко.

Мама Галя харесва ми бодрия ти тон след толкова работа и ангажименти. Да докладваш след прегледа при лекаря.
веси77 разписвай се по-често и покажи някоя снимка на Ивка.
blanc независимо че аз го боцкам,после пак при мен идва да го успокоявам и гушкам. Което поне малко ми действа добре. Защото ако ме отбягваше съвсем щях да се подтисна.
Блу къде се губиш? Тортички ли правиш или почна работа? Как е Ния?
Лек ден на всички!

Честит Рожден ден на Деситка!

# 44
здравейте! Laughing

Много ви благодаря за пожеланията Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Вчера ни изписаха и сега успях да си открадна няколко минутки да седна да ви пиша и да пусна някоя снимка,след малко ще кача.
 Иначе сме добре,като изключим,че още не мога да си седна на дупето Mr. Green
  Наско започва да свиква с новото човече,но още не може да осъзнае какво става.Поне му отстъпи едното креватче,че искаше и двете да са за него.В кошарата си играеше,но сега вече миряса.Определено ще ни е доста трудно,но ще се справим Wink
  Поздрави на всички,които са празнували докато ни няма  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт