Августовска мама тича - ясленче облича

• 11 958
  • 311
  •   1
Отговори
# 15
  • софия
YANAST!

# 16
Здравейте сладки!
mmilena един бабешки лек - в пчелен мед слагаш сода, само ще питам свеки за пропорцията.
Да оздравяват болничките, че януари прогнозите са, че ще има нов вирус.
Дани днес е на ясла, само малко се пооплака и докато отидох до колата за бележката, гледкаше децата какво правят.
Нори, честит племенник. Да е здравичък и да се радва на леля си
Дани, чудесно творчество, може да има скрити заложби
Янаст, честит рожден ден! Много щастие и здраве ти пожелавам и пари, разбира се, другото ще си го откраднеш.
Лек и спокоен ден и ако може някои да ми напише паролата за нашето албумче, да кача снимките от общия РД. Благодаря!

# 17
за ЛЕЛЯ НОРИ

с пожелания да бъде най-обичаната леля. Бързо възстановяване на сестра ти.

Yanast, здраве и късмет ти пожелавам, за останалото хората са измислили кредитните карти  Wink

Довечера повече, че току що станах и имам нужда от глътка кафе, преди да взема децата от детската и да тръгна пак за работа.  Hug

# 18
Запис  Hug
Бланк,Галя    bouquet  bouquet
После ще пиша повече  Peace

# 19
  • София
Здравейте и от мен

Янаст - честит рожден ден   bouquet  Присъединявам се към пожеланията и на пролет едно спокойно и здраво бебе да гушкате тримата  Hug

Нори - честит ти племенник - да е жив и здрав   bouquet

Дани като четох за Найа - не знам дали имате - ние купихме на Миташки една дъска ( голяма) заедно с химикалка с магнит и разни формички ( сърчице, окръжност и тн) към нея - с тях може да пише само на дъската, без да драска по мебелите. Много е удобно и за момента отвлича вниманието от истински писалки и фулмастери и тн. В хиполенд има. За дъжмбо не знам.

Дано бързо оздравеят болничките дечица  Praynig

ние сме ергени - ама от работа нямаме време за нищо, така че ще почиваме наистина от сряда    newsm68 .... обаче днес гледах прогнозите - дават да вали   umbrella ( трудно ми е да си представя в Тунис - дъжд, ама ....така, че явно ще го ударим в екскурзии из Сахара ( нали не е Египет - надявам се да не ни отвлекат  Joy )....в пустинята поне няма да вали...Абе важното е да сме далеч от мобилни телефони...

айде доскоро

# 20
Здравейте момичета,
Много ви благодаря за пожеланията, трогната съм че сте се сетили за мен, не очаквах! Нека пожеланията да ви се връщат тъпкано!
Пропуснах няколко теми, все не смогвам да изчета всичко, което ми е интересно из форумО...
Аз съм добре, вече пускам шкембе, Алекс също е на вълна творчество. Много обича да "рисува", наскоро се научи от едни шаблончета да очертава кръгче, триъгълниче, звездичка... Даже почти винаги си личи каква формичка е очертавал Laughing Преди седмица се научи да реже с ножица и му купихме една малка. Сега цялата ни куща е покрита със ситно нарязани листчета Simple Smile Но пък детето е доволно, може с часове да се занимава сам, само идва да ми го носи "мамо, виж, пакетше за бонбони", "мамо, виж един тйион(трион)" и ми връчва безформено парченце Simple Smile
Преди няколко дни го приспивам а той ми вика "мамо, мамо, искам да ми йазкажеш за...., искам да ми йаскажеш за... (замисля се) шакай да си помисйа какво да ми йаскажеш!" - щях да се скъсам от смях!

Наскоро откриха рак на свекър ми, в много напреднала фаза, та сега всички сме в шок, свекърва ми, зълва ми и мъжа ми са заедно с него в София, взеха му биопсия и сега се възстановява. Рождения ден ще го отпразнувам като се върнат... Но, такъв е кръговрата на живота, много ми е мъчно, свекър ми е прекрасен човек, ама с нищо не мога да помогна....

Нори, честит племенник, да ви е жив и здрав!

Поздрави на всички, бързо оздравяване на болните!

# 21
  • софия
НОРИ,ЧЕСТИТ ПЛЕМЕНИК!
пухче,мерси,за инфото.аз днес така и не намерих време да отида до джъмбо и ще взема да отскоча до хиполенд,че много добре ми звучи това,че химикала пише само в/у дъската  Wink!приятно изкарване и да ми донесеш магнитче от тунис  Grinning Hug
паролата ни е 2006

# 22
  • софия
yanast,много мъчно ми стана,като прочетох,за свекър ти  Confused...,но ти си права,за кръговрата на живота.
баба ми почина и една година по-късно на датата разбрах,че съм бременна с найа.често си мисля дали пък така е трябвало да стане...да си отиде човек който много съм обичала,за да дойде друг на негово място в моя живот след 5 години чакане .

# 23
  • София
Янаст, честит рожден ден ! Hug Пожелавам ти всичко хубаво и прекрасно бебче   bouquet
Съжалявам за свекър ти  Cry Когато почина моят, забременях с Марти. Когато бях бременна с Криси, почина чичо ми. Жалко, но е така, един си отива, друг идва.

Като ти гледам линийката ми става едно такова носталгично, но много се радвам, че сега не съм бременна и че всичко ми е зад гърба и че ги имам тези две слънчица  Heart Eyes

Елфче, ти няма ли да си сложиш една линийка, да й се радваме  Simple Smile

Нори, честит племенник!  bouquet  Искам и аз вече, само че ако може момиченце  Praynig  Laughing

# 24
  • София
И на мен ми стана мъчно за свекъра на Янаст.  Sad Дано има още дни, щастливи, пред него!  Praynig Praynig Praynig
Елена, аз имам лентичка, ама е същата като тази, отброяваща възрастта на Ивчо.  Simple Smile Загледай се и ще видиш, че "мърда"  Laughing Wink Реших да спестя място  Simple Smile
Хубава ваканция на Пух желая!  Hug
А за рд на Янаст - има и тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336562.0  Grinning Hug

# 25
Така, за съжаление Тони ще бъде на инжекции  Амикацин. Cry Положението не се подобрява и днес пак имаше редки изхождания. Докторката прецени че е по-добре да не чакаме и да почнем със Амикацина. Направо ме боли сърцето че трябва да го боцкам, но няма как. Cry

yanast съжалявам за свекър ти. Sad

Утре ще пиша пак. Тази вечер съм тъжна. Sad

# 26
  • София
Елена, аз имам лентичка, ама е същата като тази, отброяваща възрастта на Ивчо.  Simple Smile Загледай се и ще видиш, че "мърда"  Laughing Wink
ooooh!

Kaili , много кофти, дано скоро се оправи  Praynig

# 27
  • София
Кайли горе главата мила! Най-важното е Тони да се оправи. Останалото е просто стъпки към целта  Hug Hug Hug

Аз съм бясна, ама бясна! Обаждах се на баба в Пловдив да я чуя как е и ми каза, че напоследък й е вяло и отпуснато и не й се яде. А вуйчо ми и вуйна ми на обяд са ходили да я видят. Е, толкова ли е трудно бе м...а му стара да отидат до аптеката и да й купят малко витамини?!?!? newsm78 Ма то трябва и акъл!  #Cussing out Звъннах на майка ми - да не съм се бъркала, щото щели да се почувстват засегнати, защо на тях не им е казала, ми на мен. Е, не мога да го разбера това. Такава дипломация ми е чужда проста. Не е ли по-важно баба как е, а не кой как се чувства? Направо ми идва да запаля колата и да тръгна за Пловдив. Пфуууууууууууууууу  Twisted Evil

Яна съжалявам за свекъра ти. Моята свекърва почина месец, след като се роди Калоян. Дано човекът има дни.  Hug

# 28
Янаст,честит рожден ден!Пожелавам ти каквото си пожелаеш,да ти се сбъдне   bouquet
Съжалявам за свекър ти,но дано да има още дни  Praynig-прави сте в това,което пишете за раждането и смъртта,но аз пък се чудя защо винаги първо си отиват хубавите хора  Rolling Eyes

НОРИ ЧЕСТИТ ТИ ПЛЕМЕННИК!   bouquet
Кайли,горе главата мила,знам че чувстваш кофти,като е болен Тони,но ще оправи  Hug Peace
Нана,не се ядосвай и моята баба живее заедно с вуйчо ми,но ако се случи нещо звънни веднага на майка ми,него винаги го подминава  Twisted Evil,така че и тоята баба сигурно има слабост към теб  Laughing
Ох и Даяна,постоянно търси химикал да пише  Grinning и така като ви чета,ще отида и аз до Хиполенда да купя такава дъска,та да имам малко спокойствие  Wink
Иначе направихме всички изследвания за яслата и утре ще отида да взема резултатите и вероятно през следващата седмица ще сме ученички  Mr. Green
Лека вечер на всички  Hug

# 29
  • София
Нана,не се ядосвай и моята баба живее заедно с вуйчо ми,но ако се случи нещо звънни веднага на майка ми,него винаги го подминава  Twisted Evil,така че и тоята баба сигурно има слабост към теб  Laughing

Баба живее самичка. Вуйчо си имат жилище, което не е особено далеч от бабиното. От двете страни на Централна гара са. Ама се ядосвам не за друго, ами защото майка ми се развика на мен, че не съм била дипломатична. Ай сиктир и дипломацията. Не съм съгласна баба да стои до събота без витамини, щото всички в тази фамилия са супер дипломатични.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт