Августовска мама тича - ясленче облича

• 12 001
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
И аз май се ориентирах къде е мястото Peace Ще гледам да сме там към 10.30, макар че сутрешната ни организация леко куца. И ние си поспиваме, не е само Ивчо Grinning Тази сутрин Влади ме събуди в 10.20 иначе не знам до кога щяхме да спим Wink Между другото ще съм с двамата, надявам се Влади да се държи прилично.

# 181
Ееее това не е истина!! Laughing Shocked Много сте организирани! Бравус! Еми на мен ми остава само да чета и да гледам снимки след срещата. Да разказвате ей! Сега знам някои физиономии и ми е интересно да науча повече за срещичката.

Нана, Кало закусва ли в яслите или у вас преди да го заведеш? Аз се чувствам виновна че го оставям. това травмиране май се оказа силно не само за Даниел ами и за мен Confused

Адрианска, чета новини и репортерствам в Канал 0. Това е ефирният канал на RN MEDIA GRUP (Имаме радио, вестник и списание). Този ефирен канал обаче се хваща само в Бургас и региона и вероятно до някои Ямболски села, така че няма начин да видите убитата ми физиономия след недоспиване. Обаче нямам избор и започвам с усмивка и " Добър вечер, драги зрители, вие сте със спортната емисия новини...ит.н" Предпочитам спорта. Но сме кореспонденти на БТВ, така че няма начин да не сте чували гласчето ми по спортните новини, тъй като предпочитам спортните събития.

# 182
  • София
Нана, Кало закусва ли в яслите или у вас преди да го заведеш? Аз се чувствам виновна че го оставям. това травмиране май се оказа силно не само за Даниел ами и за мен Confused

Каримче за момента не му давам закуска у дома, разчитам, че ще яде в яслата. Но се замислям дали да не го будя по-рано и да му давам да яде вкъщи. Лошото е, че трябва много по-рано да го будя, защото Кало не яде веднага като се събуди т.е няма да имаме време да се наяде и да го заведа и да стигна до работа.
За вината - какво да ти кажа. От една страна аз много пъти съм казвала тук - избор нямам. В противен случай трябва да продължи убийствения режим между Митко и татко. А се притеснявам за Митко, защото той не спи преди или след нощна смяна, а все пак кара влак и това не е много безопасно. Не ми се и говори даже какво би станало, ако заспи.  Sad

# 183
Нана, ако решите с маршрутката да идвате, като слезете на пощата свирни един тел /пиша ти го на лични/ и ще скокна с колата да ви забера.
Ние сме от ранобудните и сигурно още към 10 ще цъфнем там.

Кайли, браво на Тони, да се оправя, че да не се мъчиш и ти.

Карим, Нана, като майка със стаж в изпращането на ясла и адаптационен период искам да ви кажа първо, че ние страдаме повече от децата - те спират да страдат в момент, в който ни загубят от погледа си и в полезрението им влезнат играчките. А чувството ни за вина дава поле да си развихрят манипулаторските способности.
Освен това колкото и да ни се иска, не може цял живот да са ни до полата.

# 184
  • София
Гале решено душко. Веднага ще се възползвам най-нахално от милото ти предложение. Най-вероятно ще вземем маршрутката към 9.30 от вкъщи и се надявам 10 -10.10 ч да съм пред пощата. Пред нея точно да сляза нали?

Колкото до другото - аз съм една от може би малкото майки тук, която е по-скоро джаста праста. Камо ли да искам да ми стои до полата. Тук става въпрос по-скоро за притеснението ми да не му навредя на психическото здраве. Т.е стресът да се окаже по-голям отколкото може да поеме детето.
А такова нещо не бих си простила.
Иначе манипулациите му пред мен не вървят грам.

# 185
..... аз съм една от може би малкото майки тук, която е по-скоро джаста праста. Камо ли да искам да ми стои до полата. Тук става въпрос по-скоро за притеснението ми да не му навредя на психическото здраве. Т.е стресът да се окаже по-голям отколкото може да поеме детето.
А такова нещо не бих си простила.
Иначе манипулациите му пред мен не вървят грам.

Е за т'ва говорим! И аз съм една от това малцинство явно - джаста праста. Просто не ми се ще да стресирам детето до толкова, че това да му остави сериозен отпечатък за бъдещето. Хм... той трепери сутрин, когато го водя.

# 186
Наистина ние го преживяваме повече от тях май.Вики плаче сутрин докато влезе, затворят ли вратата зад гърба ми обаче веднага спира. Rolling Eyes Мисля си, че й харесва в яслата, просто докато свикне с новата обстановка, с новите хора...
Вики никога не ми е била до полата, работя от както стана на 3 месеца  ooooh! и никога не ме е търсила или плакала за мен.Сега обаче не ми дава да мръдна и всичко трябва да се прави от или с мама. Tired
Аз самата съм била на ясла от година и няколко месеца, брат ми също и нищо ни няма. Crazy Grinning
Всъщност почти нямам спомени от този си период. newsm78
Надявам се, че няма да останат някакви негативни усещания и спомени и у нея.

А иначе Вики пак е с температура днес, пак зачервено гърло...и пак сме с лекарства. newsm77
Цяла седмица беше в къщи на АБ, пуснахме я четири дни на ясла и айде пак.Как ще я караме зимата не знам.Ако се разболява така често, кой ще я гледа, не мога непрекъснато да взимам болнични.Пък и може ли през седмица да е на АБ.
А в яслата вдигат рамене - ами те родителите си водят децата болни и непрекъснато се заразяват едно друго. Crossing Arms

Kaili, браво на Тони!Герои сте и двамата.
Бързо оздравяване и на другите болни.
Vesi77, близко сме, аз съм от "Графа".А средното съм учила в Химическия техникум в Ямбол.
Хубава среща ще си спретнете.Ще чакам снимки.

А Блу къде се изгуби?

# 187
Забравих да се похваля, спечелихме 3-то място на фото-конкурс организиран от РИОКОЗ Пазарджик.Ето това е снимката:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7148432

Много съм доволна. Blush

# 188
Ember, снимката е убийствена, да не говорим за модела  Peace

Нана, Карим, заедно с мен малцинството Джаста-праста се превръща автоматично в мнозинство  Joy За желаещите да спорят по въпроса, ще напиша колко кила съм.
Карим, не помня писала ли си, а не ми се чете назад, през деня плаче ли или само сутрин при оставяне. Защото ако е само сутрин, треперенето е от по-голяма емоционалност може би.
Но ако и през деня не е спокоен, може и да е по-добре да смените яслата  newsm78

# 189
  • София
Ember, снимката е убийствена, да не говорим за модела  Peace
Peace Heart Eyes и бързо да оздравява моделът!  Peace
Аз пък съм от смотаните и притеснителни майки  Blush Crazy Laughing Но се надявам да възпитам чувствителни и внимателни мъже, а не женчовци  bowuu Mr. Green
Синковецът заспа по-рано - в 23.30ч, тъй че току-виж утре съм дошла навреме  Grinning
Лека ви нощ!  Heart Eyes

# 190
  • София
Дани, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, все така готина и слънчева!   Hug  bouquet Heart Eyes
Blush 

# 191
Честит рожден ден, Дани! Здраве, щастие и винаги така усмихната, глезена и обичана от любимите хора!  Целувки от нас с Лорката  Heart Eyes Hug Елфчето ти е поднесла вече подарък, та аз ще мина само с букетче  Mr. Green

Изпускам много, ама се надявам да ми простите  Praynig Embarassed

# 192
Леле, тъкмо тръгнах да си лягам....и за малко да изтърва..
Данииииииииииииии, мацко, честит рожден ден ! Hug Желая ти от все сърце да си много здрава,щастлива и окрилена от обичта на любимите ти хора!Другото ще си го купиш Hug

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Dani777k!
Здраве, късмет , любов и много красиви моменти с любимите ти хора!

# 194
Дани, бъди обичана, бъди усмихната, нека късмета и доброто здраве те съпътстват в живота

Общи условия

Активация на акаунт