Августовска мама тича - ясленче облича

• 11 937
  • 311
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
А и другото ,което ми се случи през почивните дни.
В събота излизаме с Ирен на разходка и тъкмо да влизаме в парка и  някава адска болка в крака.Като ,че ли нещо се забива в крака ми.В първия момент си помислих ,че ме е ужилила оса,навеждам се и какво да видя .Забита игла в крака ми.През кожата на обувката ми е минала настрани.Ирен в тоя момент бяга към пързалки и люлки,аз крещя да спре и да се върне .И на една пейка се спрях да я вадя.Голяма борба беше ,докато я измъкна .Извадих я огледах я хубаво и я хвърлих на земята до пейката.По късно чак започнах да се замислям ,каква беше тая игла .Да не е някоя наркоманска.Направо мира не ми даде това.Хем я огледах и видях,че е обикновенна игла за шиене,но счупена.Доста дебела и плътна.Точно игла за шиене.Но ,като започнаха всички, на които казах да ме питат да не е наркоманска,включително и лекарката (,която ми удари една инжекция тетанус.)И си викам ще ходя да я търся пак да я гледам.И се върнах взех иглата и всички с мен ,които бяха се увериха,че е об.игла и чак тогава се успокоих.
Та два дни с това се занимавах.
Колко нелепа история.Както си вървиш и да ти се забие игла.

Благодаря на Господ,че беше обикновенна игла и ,че се заби в моя крак ,а не на детето ми. Иначе не ми се мисли.

# 271
  • гр.София
 Ужас,мога само да ви посъчувствам за ревящите деца.
 А иначе,нищо,че С. не ходи на ясла,но има ревящи сцени на улицата.И стискам зъби и се правя,че не ми кипи отвътре.Опитвам с волско търпение.А,да , и не й говоря. Абсолютно безмисленно е да се надвиквам с нея.

Вст,радвам се,че все пак намери време да се включиш.

Радвам се,че и Блу е липсвала от срещата ни заради хубави неща.

Мама Марго,пусни една снимка на канадска есен Praynig

Успешен ден на всички.
 ( Ау-у,какъв туземец-абориген вапцан говори в студиото на Битиви Crazy)

# 272
  • София
Добро утро!

Благодаря ви, момичета!  Hug

Ане ти много добре знаеш, че аз не си падам по глезотиите, защото нямам намерение и нерви да гледам разюздано хлапе  Sick Ама колкото и да съм майка-дзвер ми става мъчно  Sad

IrrA_78 не се притеснявай много за стоенето. В крайна сметка има моменти, когато посмъртно няма да можеш да излизаш от работа. Надявам се да свикнете по-бързо от нас.  Hug

Блан то волското търпение явно от опит се придобива  Wink

# 273
Знам бе, Наде.И аз съм от дзверовете в това отношение.Просто ти казвам при мен какво се получи в един момент.... Rolling Eyes Да не мислиш че съм го искала или съм я лиготила.... Naughty

# 274
  • София
Привет!
Марулка, радвам се че сте успели да участвате с Блу. Имам тъпрение и до края на месеца да ви видя чудесата  Simple Smile Heart Eyes Същото важи и за ВСТHug
Ммилена, бързо да се оправяте!  Peace И ние с Ивчо двамата сме болни, аз май съм по-зле от него (съдя по това, че не ми се търчи, както той го прави  hahaha ) , но ще се оправим.
За ваксината - по принцип не съм против ваксините, но в тази честно казано не виждам много смисъл. Освен ако човек (жената  Crazy Mr. Green ) не се тества първо да види дали не е носител на някой от тези вируси. А и пак няма гаранция, че нискорисковите, които не са включени в нея, няма да ви докарат беля. Според мен в случая всичко е търговия и реклама, но всеки си решава сам.

# 275
Привет и от нас  Hug
И аз съм в отбора на болните,та само ви чета и не пиша,но днес вече се чувствам по-добре,хубавото засега е,че Даяна е все още здрава,не съм я разболяла  Simple Smile
Иначе утре ще ни е първи ден на ясла(две седмици ще ходим само до обяд),да видим какви ще са емоциите и вечерта ще разказвам  Mr. Green,засега го давам много курназ,ама да видим утре как ще съм  Rolling Eyes
Айла и аз ходих миналата седмица да си пусна молба за отпуска и ми се стори много странно,все едно че никога не съм работила на това място  Laughing
Чорапогащници все още не съм слагала на Даяна,но вечер спи с чорапки,защото постоянно завивката и е на земята,та поне на краката да и е топло  Laughing
На гинеколог бях през м.юни,всичко е точно,даже и аз съм минала от втора в първа група,според резултата от цитонамазката  Mr. Green
Вст,радвам се,че все пак намери време да пишеш (не ни забравяй,въпреки,че си доста заета,много обичам да чета твоите постове,някакси ме зареждат положително)  Peace
Мимс,как е Вики,свикна ли на яслата,а ти как се чувстваш отново на работа?
От една седмица и ние вече имаме лаптоп и сега е голям кеф,не си мрънкаме за компа,аз принципно съм на компа,мъжа ми на лаптопа и всеки си гледа каквото го интерисува  Laughing
Утре може да имаме нова придобивка,ама ще чакам да видя какво ще стане и тогава ще пиша пак  Wink
Лек ден на всички и пишете  Hug

# 276
Добър ден!  Hug
Като чета как ви реват децата настръхвам. Моя ходи с голямо желание - пу-пу. В понеделник даже нямаше търпение и беше пръв в яслата. Проял е - е, не яде всичко, но само супата ми е достатъчна засега. Имаме си приятелка Буба. НО за 10 дена ухапа 3 деца. Говорим му вкъщи, обещава ни, че повече няма да прави така, говорят му и в яслата - резултат обаче няма. Чудя се дали да не го водя на детски психолог. Детето ми е доволно и щастливо като се прибере и за мен това е най-важния показател.
И аз искам да ходя на Депеш.
Айде лека!
Болничките да оздравяват бързо.

# 277
  • у дома

аз пък вече си поръчах билет, та живот и здраве, там ще съм  moresmile

# 278
  • гр.София

аз пък вече си поръчах билет, та живот и здраве, там ще съм  moresmile

Трябва да черпиш. Например,да пуснеш утре новата тема Grinning

Надявам се и ние с Пепи да идем на концерта. Flutter

Дриймс,честно,не мисля,че психолог ще ти е от полза за хапането.
 В градината ви как реагират на хапането му?

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 18:29 от blanc

# 279
  Дриймс,честно,не мисля,че психолог ще ти е от полза за хапането.
 В градината ви как реагират на хапането му?

В градината мисля, че реагират нормално - обясняват му, посъветваха ни и ние да му говорим, че така не се прави. Правим го, ще видим колко време ще трае ефекта. И аз се чудя дали не преувеличавам с психолога, ама...
А и друго да добавя само за детската градина - гушкат Токи на обяд докато заспи защото иначе не искал да спи. Стана ми много готино като разбрах.

Нц, нц браво бе  Laughing и билетите купени вече. Аз що ли се моткам, а не взема да ги поръчам. Ама с този мой (наш) пуст късмет дето бях много бременна на най-добрите концерти през 2006 г. незнам какво може да се случи до м. май 2009 г.  Mr. Green

# 280
  • София
Eто и мнение на психолога - "все още е рано Дриймс да водиш Токи на психолог. Вероятно по този начин реагира на някакви ситуации в яслата. Така че просто му дай повече време да се адаптира. Добре е, че му говориш. Трябва да му се обяснява, че децата ги боли".

Това е от кумата ми - дипломиран прошнурован и пронумерован психолог  Mr. Green

Нашият рев в яслата продължава. Днес се вкопчи в крака ми и не поиска при баща му да отиде. Едвам го откопчих. Не знам какво ще правя  Sad

# 281
Минавам набързо, ама да се включа на място Grinning Дриймсче, това е период- не го мисли. Знам колко е неприятно и сконфузено....Дари мина през същия период.Хубавото е 4е отмина бързо Peace.Нямаше уж причина.Нашето беше сега пролетта...т.е- няма стрес от яслата, щото си ходеше вече половин година....ГОворила съм и с учителките- казаха да не се впрягам толкова.Неловко е, притеснено ти е, но - това е положението.Мен ме притесняваше най-вече това да няма някакъв конфликт или целенасочена агресия.Те даже се хилили след като се нареват и си показват"гривни" по ръцете ooooh! Един татко, чието детенце Дария беше наръфала един ден Embarassed идва да си вземе детето.Аз го  видях и му се извинявам, че така и така..... станало.А той вика- голяма работа- не се връзвай- утре ще е тя и ще си го върне Mr. Green .Като се замислих- така е. Всеки знае 4е не е нарочно и 4е не се хапим из къщи... Crazy Дай му време просто!
Нана, много готин аватар Wink

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 22:09 от velmar

# 282
По повод на хапането се сетих за един случай в моята практика. В първа група имаше едни сладурчета - момче и момиче. Момченцето непрекъснато преследваше госпожицата, да я прегръща и целува, а ние постоянно бяхме на щрек, защото момиченцетосамо го налагаше и хапеше. Един ден буквално за секунди така успя да го захапе за челото и яко беше стиснала, едвам съм й отворила устичката, че да го спася сладуркото  ooooh! Остави му невероятна захапка точно в десятката. Притеснихме се ужасно и като дойдоха да вземат малката жертва  Laughing  се чудехме как да обясняваме на баща му, а малкото сладурче каза - Аз много я обичам, ама ще я гушкам пак като й опадат зъбките  hahaha Не ми е много на място писанието  Embarassed ама се сетих колко се смяхме тогава. И между другото наистина с приказки и в градината и в сем. според мен ще отминат нещата. Само да е внимателно и с мярка, да не стане прекалено, че да няма обратен ефект  Peace
Поздравления на колегите за гушкането на Токи  Peace

# 283
  • София
Ане туй са ми подопечните от прайда - тати и детенце  Heart Eyes

# 284
  • София

...доста момичета са мъртви в САЩ след поставянето и...

Стига бе  Shocked Ужас!
Днес и аз ходих по разни доктори, за резултатите трябва да чакам другата седмица. А вчера пък ги водих малките, Марти на очен, ок си е детето, доктора каза, че трябва да ходят на 1 год., на 3 и на 6. После и двамата на ортопед, че Марти нещо криви глезените, казаха, че е нормално, но трябва да носи твърди пантофи, а на профилактика децата трябва да ходят на 1- 2 месеца, като проходят и на 4 годинки. И да ви питам, къде да намеря пантофи 24- 25 номер ? От две седмици обикалям и навсякъде са свършили  newsm78
Иначе сме добре, Марти със сополи, Крисито расте, лудницата е пълна... и сърцето ми  Heart Eyes

Нана, много готин аватар! Много ги обичам тези животни!  Peace

И аз чакам с нетърпение тортичките   chef

Вст, ще бъде чудесно това, с което си се захванала!

За концерта, много се надявам да отида, аз и мин. път успях, ама беше много тежко  ooooh! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт