Никито е на градина,аз се стягам за работа,лек ден.

Винаги съм си мечтала за 4 деца, ама като гледам как съм я подкарала, освен да подобрявам рекордите на Гинес за дърта родилка 

Аз засега имам план график за три дечища, но де да видим дали ще успеем да го изпълним
.

, а той "мляс"-има и снимка, ще я потърся 

И ми е едно миличко и уютно 

Знаеш ли, и аз имах една тема, която ми беше много интересна, обаче мноогооо често ми се скапваше настроението оттам. Просто имаше моменти и субекти, които с лекота успяваха да извадят изконното зло от мен, щото и аз си го имам, като всички останали. Е, в един момент спрях да влизам и съм много доволна 

Днес следобяд изпратих моите двама мъже на 220 километра от мен, за цели 3 дни
Аз не мога да пътувам с тях, защото сега съм нощна, а в неделя дневна. Ще ги видя чак в неделя късно вечерта, а тогава и мъжа ми има рожден ден - няма да мога да му спретна изненада. Толкова ми е самотно и толкова ми липсват....не сме се делили за толкова време, винаги навсякъде до сега сме били заедно....Като ги изпращах, не се сдържах и се разплаках, а малката ми душичка ме пита "мами, защо са ти насълзени очичките? аз няма да те забравя, ти си мойта мама" 
В средиземноморските стани още си мятат прането на показ. Дори и в Англия, масово се развява из дворовете. По терасите на балконите не се вижда, защото просторите си ги монтират под нивото на парапета.
без да сме го използвали дори
, иначе тази седмица Криси изкара градината малко на магия с много сополиви и кашлящи деца в групата и ние на ръба да станем като тях
дано не, сега ни остана запушеното носле пак щ видим как ще е нататък