Май 2005- Тема 116

• 20 746
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Мерси отново за комплиментите!  bouquet
Никито е на градина,аз се стягам за работа,лек ден.

# 181
Добро утро  Hug
Вале, особено ми е драго, че и ти се завърна. Айде, и вече по-често, че сме в издънка, а пък и честно казано ми липсва компанията тук  Grinning
За простирите-ние сме от години така. В смисъл, че мъжът ми не иска гащите му да се развяват по терасите и затова когато кумовете попитаха какъв подарък, отсече: сушилня. Аз съм доволна, обаче в топлите дни си е друго да изсъхне дрешката на въздух и слънце, в сушилнята ароматът на препарата не се запазва  Blush
Kamij, да се присъединим към комплиментите за момата. Много е хубавка и голяма кокетка с тия хубави тоалети. Не знам, мами, да ви кажа, обаче гледам, гледам, от нашите момиченца тука по-хубави не мога да видя. Ще имат избор ергените  Wink
Кате, ми как така в Пловдив без да ни видиш? Ние може да сме бъдещи роднини   smile3534
Мария_Д, добре дошла отново ...завиждам ти благородно Hug Винаги съм си мечтала за 4 деца, ама като гледам как съм я подкарала, освен да подобрявам рекордите на Гинес за дърта родилка   smile3532
Тиа, стига бе, как ще се откажеш. То всеки уред си има начина, ще му хванеш цаката  Peace
Хайде, момичета, лек и приятен ден, до по-късно Hug

# 182
Добро утро Simple Smile

Катка, по повод на червилата, моята мома по едно време беше стигнала до извода, че пастелите са чудесно средство за червене. Laughing Добре че бързо й мина, че само се дебнехме.

Валя, то не останало, щом до телевизорите опряхте, значи всичко е наред Grinning
Иначе простори и аз не харесвам да има, а не мога да ви опиша какво облекчение чувствам от вече отпадналата необходимост да простирам, да събирам, пък да гладя, бррр. В този ред на мисли, Тиа, не се отказвай, ще ти е от огромна помощ, особено зимно време Simple Smile

Мария, добре се завърнала, успешна бременност ти пожелавам и много щастие с многобройната челяд.  Grinning Аз засега имам план график за три дечища, но де да видим дали ще успеем да го изпълним Simple Smile.

Мишка днес я оставих вкъщи, много е станала мрънкава напоследък и реших, че има нужда от почивка и от повече време с мен. В момента вършее вкъщи (много уважавам способността й да се занимава самичка Mr. Green ) и после смятам да я водя в парка, да подивее, белким се върне старото й добро настроение Simple Smile

Лек ден на всички  bouquet

# 183
  • София
Добро утро,

И аз се замислям за сушилня, не че имам къде да я сложа. Но, ако всички дрехи от 100% памук се свиват, явно няма да ми трябва. Повечето ни дрехи са такива и всеки път ще се притеснявам дали колко са се свили.

# 184
Привет и от мен,

Августа, давай снимки Heart Eyes

Теа пък редовно се лакира с ... маркери.

Диана, къде си? А Сиска пък съвсем се изгуби...

Хубав ден!

# 185
нa Дианчето сигурно й белеят косите от темата за новия регламент за детските градини - голямо ръфане стана там  Crazy

# 186
Като каза Катка за Ава и червилото-лак за нокти  hahaha Joy Joy Joy
Ами ние навремето така въведохме кисело мляко. Ако си спомнят по-старите в темата, аз въвеждах храните много предпазливо, че нали съм с един куп хранителни алергии. И така-кашичка, че плодово пюре, че зеленчуково, че месо, че чак тогава млечни...Обаче моя синковец един ден ни извардил с майка ми, грабнал един мой лак за нокти, отворил го  Shocked и си...хапнал. Като се обърнах да го видя устата му беше цялата в брокат, а той дооблизваше с апетит останалото по четката  #Crazy
Майка ми без да се замисли грабна едно кисело мляко и му напъха лъжицата в устата, нали уж противоотрова. Та така скоропостижно въведохме киселото мляко Laughing
За това как въведохме месото няма да ви разправям-на едно свинско погребение нашият се къса от рев и не кротна докато не му тикнали в ръката(зад гърба ми) едно парче ...свинско ухо. Аз пак  #Crazy , а той "мляс"-има и снимка, ще я потърся  Blush
Теа ще е кокетка и тя, ама как се трият тия маркери...
Мери, песничката кефи... Трети път я слушам, а откъде да изтегля филма, Kamij? Hug
Ааа, поправям се, видях го вдясно  Wink
Adry, твоята малка хич не ми мяза на класическа блондинка-голяма умница е  Heart Eyes
Айде, отивам да снимам  Grinning

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 11:30 от Avgusta

# 187
  • София
нa Дианчето сигурно й белеят косите от темата за новия регламент за детските градини - голямо ръфане стана там  Crazy

Абсолютно  Confused Толкова ми се скапва настроението в тази тема, че не мога да ви опиша. И много ме боли, че майките не се хващата да доизчистят точковата система по други, неясни параграфи, а директно отхвърлят най-ясното им предимство на породените дечица и близнаците. И вместо да се обединим с/у системата, то се гледа да се изпоядем с подмятания от рода кое е по-трудно- да имаш две деца с голяма или с малка разлика  Confused А останалите по-голями неясноти и предимства се оставят с вратички, но защо да се замисляме, като може да караме по лесният начин.

Ама да не ви занимавам....и понеже много ме вълнува, сутрин влизам първо там, скапва ми се настроението и от там...не ми се пише.
Отделно, че нещо се чуствам зле от слугинажа, а не домакинстването, който стана у нас.

Така, че съм от черна по-черна тези дни  Laughing Но си ви чета всеки ден по няколко пъти Simple Smile И ми е едно миличко и уютно Simple Smile
Като балсамче ми действате Simple Smile

# 188
Като балсамче ми действате Simple Smile
Щото те обичаме  Hug Знаеш ли, и аз имах една тема, която ми беше много интересна, обаче мноогооо често ми се скапваше настроението оттам. Просто имаше моменти и субекти, които с лекота успяваха да извадят изконното зло от мен, щото и аз си го имам, като всички останали. Е, в един момент спрях да влизам и съм много доволна  Peace
Не се гаси туй, що не гасне, е казал народът. В някои случаи смисълът е отрицателен, ама какво да се прави  Rolling Eyes
Що се отнася до слугинстването-май повечето сме в един отбор като гледам. И на мен понякога ми се размива границата между домакинстването и слугинажа...май напоследък твърде често  Blush
Тъй че горе главата Heart Eyes

# 189
Много ми е тъжно, момичета Cry Днес следобяд изпратих моите двама мъже на 220 километра от мен, за цели 3 дни Cry Аз не мога да пътувам с тях, защото сега съм нощна, а в неделя дневна. Ще ги видя чак в неделя късно вечерта, а тогава и мъжа ми има рожден ден - няма да мога да му спретна изненада. Толкова ми е самотно и толкова ми липсват....не сме се делили за толкова време, винаги навсякъде до сега сме били заедно....Като ги изпращах, не се сдържах и се разплаках, а малката ми душичка ме пита "мами, защо са ти насълзени очичките? аз няма да те забравя, ти си мойта мама" Heart Eyes

Като изключим това....при нас всичко е нормално. Тази седмица дребен си беше вкъщи, че имаше лека хрема. Най-странното е, че тая хрема започна на 5-ти ден прием на антибиотик, защото му се бяха ужасно възпалили лимфните възли под ушичките - слава Богу, без температури и други екстри.

В градинката се чувства страхотно, ходи с голямо удоволствие, всеки ден имат занимания, интересно му е. Много ми е миличък и добричък, ама с всеки изминал ден се превръща в едно типично мъжкарче. Гледа разни филми за костенурките нинджа и ги знае по имена, имаме поне 20 костенурки вкъщи, трансформъри, роботи, фен е на Бен 10, Роботбой...изобщо всички ги познаваме вече. Съответно почти непрекъснато имитира някой от тях и се превъплащава постоянно. Най го обичаме, когато се превъплати в котенце. Започва да се умилква, да се придвижва на ръце и крака, да се гушка и като го питаме какво прави, отговаря, че не се казва Дени, а котенце и в тези моменти иска да го гушкаме, галим, глезим....

Едната вечер се прибирам от работа, а той от вратата ме посреща развълнуван, води ме при якенцето си, бърка в джобчето и вади едно букетче с цветя, които е набрал за мен. Подари ми ги, а аз като му благодарих, ми отговори " аз пък ти благодаря, че си толкова добра мама" - направо се разтопих. И ей-така, честичко ми прави комплименти, ни в клин, ни в ръкав ни гушка, казва ни че ни обичка, а вечер като се излежаваме с баща му и гледаме телевизия, идва при нас, гушка се между двама ни и заявява "ние сме семейство" Много ми липсва......

Такива работи при нас.... Целувки на всички и до скоро

# 190
Едната вечер се прибирам от работа, а той от вратата ме посреща развълнуван, води ме при якенцето си, бърка в джобчето и вади едно букетче с цветя, които е набрал за мен. Подари ми ги, а аз като му благодарих, ми отговори " аз пък ти благодаря, че си толкова добра мама" - направо се разтопих. И ей-така, честичко ми прави комплименти, ни в клин, ни в ръкав ни гушка, казва ни че ни обичка, а вечер като се излежаваме с баща му и гледаме телевизия, идва при нас, гушка се между двама ни и заявява "ние сме семейство" Много ми липсва......
Сиска, направо се просълзих, какъв сладур е Дени! но и ти си заслужаваш, разбира се  Hug

# 191
  • Bristol
В къщи си е, болна  Rolling Eyes От как я заведох на лекар стана по-зле.
....та по тоз повод да ви кажа, че въпреки, че имаме 2 големи тераси мъжо рече и отсече, че простири няма да слага по терасите и, че след време ще сме като американците-висящи дрехи по терасите няма да има и в БГ....
А, кажи му, че България е в Европа и има бая време докато Европа стане като Щатите, ако въобще стане  Laughing Но и там по дворовете съм виждала простори Crazy В средиземноморските стани още си мятат прането на показ. Дори и в Англия, масово се развява из дворовете. По терасите на балконите не се вижда, защото просторите си ги монтират под нивото на парапета.
Хубавото на съвременните сушилни е, че ти спестява гладенето.
Дианче, за класирането в ДГ и предимството на братя и сестри, каквото и да се реши, винаги ще има ощетени и недоволни. Така че не им се връзвай.

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 00:51 от Merry

# 192
Дианче не се ядосвай,такава е системата!
Сиска ,ама този Дени голям сладур,много добро дете!
На Ники редово и подаряват червила,гримове-детски разбира се.Много обича да се маца!

# 193
На Ники редово и подаряват червила,гримове-детски разбира се.Много обича да се маца!

Kamij ние сме същите имаме няколко червила (детски) и винаги поне едно стой в джоба Winkбез да сме го използвали дори  Hug, иначе тази седмица Криси изкара градината малко на магия с много сополиви и кашлящи деца в групата и ние на ръба да станем като тях  Praynig дано не, сега ни остана запушеното носле пак щ видим как ще е нататък Hug

Вале на  финала сте  Heart Eyes

Сиска, направо ми беше домъчняло за новинки за  Дени Heart Eyes

# 194
ЗздравейтИ, майна! Тука съм.
В едни такива настроения изпадам напоследък...странни. Докато ме беше налегнала апатията, днес съм в страхотно настроение, без определена причина. Другата седмица ме очакват напрегнати дни в работата и сигурно няма да имам време да чета.
Насето е почти добре. Отвреме на време изкашля някоя храчка. През изминалата седмица имахме родителска среща, на която остро изразих възмущението си от родителите, които водят децата си болни. Те, разбира се, отсъстваха. Ще събираме парички да купим сиди на групата, да слушат музика, приказки. Оказа се, че покривките на които се хранят са ужасно стари и разкъсани. Родителите предложиха да съберем пари и за тях, но днес отидох и купих три покривки. Избраха ме в активите на родителски комитет за нашата група. Избраха е силни казано, де. Самономинирах се  Laughing
Такива работи при нас. Сега се готвим да ходим на хижата, да празнуваме Димитровден в аванс.

Общи условия

Активация на акаунт