Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за активната гимнастика?
Какво мислите за двуетажните легла за деца?
Какви са мненията за анатомичните ванички за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за активната гимнастика?
Активната гимнастика се препоръчва от педиатри като полезна за развитието на моториката и координацията при бебетата. Въпреки че не всички бебета могат да бъдат заинтересувани, много от тях се забавляват и развиват умения, докато си играят с висящи играчки. От съществено значение е да наблюдавате внимателно използването му, за да избегнете потенциални опасности.
-
Какво мислите за двуетажните легла за деца?
Двуетажните легла за деца са практично решение за спестяване на място, особено ако имате две деца. Въпреки това, някои родители изразяват опасений относно възможните рискове, като например падане от високото легло. Важно е да се вземат предвид възрастта и готовността на децата за такова решение, както и да се осигури подходяща защита и надзор по време на употреба.
-
Какви са мненията за анатомичните ванички за бебета?
Анатомчните ванички за бебета обикновено се считат за удобни и практични, тъй като предлагат подходяща опора на малкия организъм и позволяват на родителите да ги къпят с лекота. Много родители са доволни от тяхната функционалност, особено през първите шест месеца, когато бебето е по-малко и по-деликатно. Важно е да изберете ваничка с висококачествени материали и добра поддръжка.
-
Какво е значението на плацентата по предната или задната стена?
-
Защо не е препоръчително да се спи по гръб по време на бременност?
Чак ми стана съвестно, че първо исках девойка, все едно мъжа е станал мома. Пък и както ми се пие ракия от дренки, бях убедена, че ще е мъжко. А тя ще излезе някаква пукница, милата 

При мен шанса да са объркали обаче клони към 0
розова мома, че още не мога да си овладея емоциите от прегледа. Ами това засега от мен, исках женско ще го имам. Хубава вечер на всички и до утре
Оообачееее- постоянно се спряга думичката "секцио"
Иска ми се да е по естествен начин, но както кажат докитата. Нали слушам понякога с едното ухо... 

Много да ви обичат и глезят половинките и най-сладките и кротки бебоци на финала.
Така като е тръгнало доста мами ще се разправяме с премествания, ама по добре сега преди да ни е захванала зимата, че после да сме си спокойни 

Един ден ме заболяха гърдите, не мога да дишам, изтръпна ми лявата ръка... ужас! и така цял ден, цяла нощ, накрая се прежалих да се обадим на бърза помощ, понеже мислех, че ще умирам! Такава болка никога не съм изпитвала
От бърза помощ ми казаха да ходя в спешното, където от своя страна ме направиха за 5 пари, как мога да отида, че там не лекували безсъние (понеже им казах, че толкова много ме боли вече, че не мога нито да лежа, нито да дишам, а какво оставало да заспя!). крещя ми докторката (явно се изнерви, че й прекъснах съня), крещя ми, накрая ми каза, че нищо ми нямало и ме изпрати да си ходя
Изкара ме, че ми било скучно и едва ли не ми се е разхождало в 5ч. сутринта и затова съм отишла!! направо съм потресена, честно! думи нямам... сега съм добре, боля ме още няколко часа след това и мина... само като се сетя и се разревавам от яд, честно!
Това е първо внуче и на двете семейства и някак си ми се струва много редно, въпреки, че исках една сладка принцеска